Hon sitter mittemot mig, min klient. Hon tittar med besvärad min när andekontakten, hennes man, som gått bort för flera år sedan säger till henne att hennes tid är inte kommen än.

Klienten är en gammal dam, nästan 80 år och hon suckar högt när hon hör detta. Jag förstår att hon inte vill vara kvar längre på denna jord utan vill vidare och vara med sin man i andevärlden. Mannen, hennes make var mycket kärleksfull. Han berättar att han finns hos henne och att fortfarande sitter vid köksbordet med henne och dricker sitt morgonkaffe. Han bedyrar sin kärlek, att han älskar henne fortfarande och ska möta henne när hennes tid är kommen, men INTE NU säger han bestämt och fortsätter:

– Du har lite kvar att göra. Jag vill att du ska ha en inre ro när jag möter dig. Därför vill jag att du ska göra de saker som gör dig glad och den där resan som du så länge drömt om.

Den gamla damen skiner upp när maken nämner om resan och hon viskar lite till sig själv: ”Att han visste om den”.

– Jag försöker vägleda dig att du ska göra roliga saker och leva ut! Din sista tid på jorden ska vara härlig, trots att jag inte finns hos dig på det sättet, säger mannen.

Damen börjar förstå sin makes poäng i det hela och hon börjar få ett lugn inom sig. Det blir en härlig sittning med både glädjetårar och skratt. När hon sedan ska gå känner jag att hennes energi har förändras, jag ler inombords och hon berättar att hon ska göra resan som hon tänkt på och annat roligt som hon inte har tagit för sig.

Jag tänker på hur andevärlden arbetar med oss, att hennes man gav henne livsgnistan tillbaka från andra sidan! De finns alltid med oss och de ger aldrig upp. Hennes man såg till att hon sökte upp ett medium till slut.

Och så tänker jag på mannens ord ”Jag älskar dig fortfarande och dricker mitt morgonkaffe hos dig”. Är det inte vackert!

Anki Pettersson
Medium och healer vid Creative Experiences Terry Evans AB

Föregående artikelTolerans
Nästa artikelVårda kontakten med den högre intelligensen
Anki Pettersson heter jag och arbetar som medium och healer på Terry Evans kursgård, genom mitt eget företag. Redan som barn kände jag av andevärlden och det har varit helt naturligt för mig. Som 10-11-åring bestämde jag mig för att arbeta som medium, och den känslan har jag haft hela mitt vuxna liv. Jag har alltid dragits till att hjälpa människor och har arbetat inom vården och som undersköterska i 20 år. Till slut kände jag att det var dags att förverkliga det jag egentligen ville och gick en mediumutbildning för Terry Evans. Jag blev klar 2011 och har arbetat som medium och healer sen dess. När jag tog steget var det som om cirkeln slutits och jag äntligen hittat min plats i livet.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn