Jag läste om en artikel om äkta kärlek mellan två människor. Den berörde mig väldigt mycket. Den handlade om ett par i 30 års ålder, en kvinna och en man som precis hade gift sig.

Kvinnan var svårt brännskadad i ansiktet och över hela kroppen. Man fick se en bild på henne, hur hon hade sett ut innan branden. Man kände knappt igen henne på bilden, men hon var otroligt vacker.

Reportern i artikeln frågade mannen om deras kärlek till varandra och mannen svarade:

– Visst var hon vacker innan, men hon är fortfarande lika vacker för mig, för det är hennes själ jag älskar och den har blivit ännu vackrare inom henne.

Jag önskar att fler av oss kunde ”se” själen hos varandra. Vilka vi verkligen är inombords, men tyvärr är utsidan alltför viktig för många.

Jag tänker, om vi var blinda och inte hade synen att förlita oss på, hur många av oss skulle välja den partner vi har idag? Då existerar inte utseende på samma sätt, om man inte känner sig fram med händerna. Då skulle vi nog lyssna mer på personen, ta in mer genom våra känslor och andra sinnen än synen. Jag tror också att många av oss skulle hitta den egentliga, ”rätta”, partnern.

Jag har en vän som är konstnär. Hon sa något så otroligt klokt en gång, när hon berättade om sina målningar av människoansikten.

– Det finns inga fula drag i ett ansikte, utan alla människor har sina egna drag och det är det som är så speciellt och vackert!

Det är klart att jag förstår att utseende har betydelse för att kärlek ska uppstå, men vi får inte glömma bort det som egentligen är det viktiga – insidan – där vårt sanna jag finns!

Anki Pettersson
Medium och healer vid Creative Experiences Terry Evans AB

Föregående artikelVänskap
Nästa artikelLåt oss dela med varandra!
Anki Pettersson heter jag och arbetar som medium och healer på Terry Evans kursgård, genom mitt eget företag. Redan som barn kände jag av andevärlden och det har varit helt naturligt för mig. Som 10-11-åring bestämde jag mig för att arbeta som medium, och den känslan har jag haft hela mitt vuxna liv. Jag har alltid dragits till att hjälpa människor och har arbetat inom vården och som undersköterska i 20 år. Till slut kände jag att det var dags att förverkliga det jag egentligen ville och gick en mediumutbildning för Terry Evans. Jag blev klar 2011 och har arbetat som medium och healer sen dess. När jag tog steget var det som om cirkeln slutits och jag äntligen hittat min plats i livet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn