Jag minns en privatsittning som jag var på för många år sedan. Min mormors ande kom igenom. Mediet berättade om en kvinna som fick kämpa i sitt liv och som inte var rädd för att ta tag i saker. Och sen nämnde mediet vattenhinkarna, och det var just vattenhinkarna som gjorde att jag förstod att det var mormor, hur hon konkade in dem innan hon fick vattnet indraget i huset.  På slutet av sittningen sa mediet att min mormor ville ge mig en maskros för att maskros är en fin blomma.

– Du kommer att förstå detta en dag, sa mediet.

Klart jag funderade på vad det betydde, men sen glömde jag bort det.

Det gick ungefär ett år, det var sommar och jag var i full gång att gräva i rabatten i min trädgård. När jag hade hållit på i flera timmar såg jag att en av mina blommor längre bort såg vissen ut och behövde vattnas. Jag tänkte att det skulle bli skönt med en paus och gick in för att hämta vattenkannan.

”Plötsligt kände jag min mormors närvaro, och om jag inte minns fel hörde jag henne skratta.

Sedan, när jag vattnat blomman och precis när jag vände mig om för att gå tillbaka och fortsätta att gräva, det var då jag såg den! MASKROSEN! Den växte så upprätt och fin PRECIS intill där jag hade grävt! Jag blev minst sagt förvånad! Dels för att jag inte hade sett den tidigare och dels för jag hade grävt och stampat just där i timmar! Den hade inte kunnat varit där tidigare då hade jag sett den och förmodligen trampat på den.

Plötsligt kände jag min mormors närvaro, och om jag inte minns fel hörde jag henne skratta. Ahaaa!!! Nu förstod jag! Det var maskrosen som min mormor ville ge mig! Och eftersom mormor inte kunde köpa en blomma gav hon mig en blomma på det här sättet. Nu förstod jag vad mediet hade sagt.

Och jag är glad att jag glömde bort maskrosen, så det blev en riktig överraskning! Precis som mormor ville ha det!

Anki Pettersson
Medium och healer vid Creative Experiences Terry Evans AB

Föregående artikelFörändring
Nästa artikelEn otrolig resa
Anki Pettersson heter jag och arbetar som medium och healer på Terry Evans kursgård, genom mitt eget företag. Redan som barn kände jag av andevärlden och det har varit helt naturligt för mig. Som 10-11-åring bestämde jag mig för att arbeta som medium, och den känslan har jag haft hela mitt vuxna liv. Jag har alltid dragits till att hjälpa människor och har arbetat inom vården och som undersköterska i 20 år. Till slut kände jag att det var dags att förverkliga det jag egentligen ville och gick en mediumutbildning för Terry Evans. Jag blev klar 2011 och har arbetat som medium och healer sen dess. När jag tog steget var det som om cirkeln slutits och jag äntligen hittat min plats i livet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn