Jag minns en gång när jag var väldigt sjuk. Jag blev sängliggandes i två veckor. Det var en jobbig tid. Jag kunde knappt äta eller dricka och kroppen var svag. Jag bestämde mig för att be andevärlden om hjälp. Jag bad om att jag skulle orka och att de skulle hjälpa mig att jag skulle bli frisk snart.

Sedan när jag var frisk började jag tänka på mitt samtal med andevärlden.  Jag förstod att de hade lyssnat och hjälpt mig på deras sätt, men blev ändå lite fundersam och nyfiken, hur fick jag hjälp? Och hur vet jag det? Allt var som ett töcken då. Jag mindes inte att jag fått någon extra kraft eller liknande när jag bad om hjälp.  Jag var tvungen att fråga andevärlden och svaret jag fick var en fråga till mig själv:

– Minns du vad du tänkte på direkt efteråt när du bett oss om hjälp?

Först mindes jag inte, men efter några sekunder började det komma tillbaka och jag mindes plötsligt väldigt tydlig. Jag hade börjat tänka på en vän som hade haft det jobbigt. Hon hade berättat för mig att hon mått så dåligt att hon funderat på att ta sitt liv, men tog aldrig det steget. Jag jämförde hennes situation med min egen, som då började kännas obetydlig. Det gav mig kraft. Jag blev lite förvånad över att jag hade tänkt på henne, men glad över hennes beslut, att hon fanns kvar hos mig.

Det var så jag hade fått hjälp från andevärlden; kraften, orken och energin. De hade sänt ut den tanken om min vän till mig för att jag skulle orka.  De gör så ibland och oftast är vi helt omedvetna om andevärldens sätt att arbeta med oss.

Så visst hjälper andevärlden, de hjälper när vi minst anar det, men vi förstår inte alla gånger.

Anki Pettersson
Medium och healer vid Creative Experiences Terry Evans AB

Föregående artikelLyckligt Tacksam
Nästa artikelNya pusselbitar
Anki Pettersson heter jag och arbetar som medium och healer på Terry Evans kursgård, genom mitt eget företag. Redan som barn kände jag av andevärlden och det har varit helt naturligt för mig. Som 10-11-åring bestämde jag mig för att arbeta som medium, och den känslan har jag haft hela mitt vuxna liv. Jag har alltid dragits till att hjälpa människor och har arbetat inom vården och som undersköterska i 20 år. Till slut kände jag att det var dags att förverkliga det jag egentligen ville och gick en mediumutbildning för Terry Evans. Jag blev klar 2011 och har arbetat som medium och healer sen dess. När jag tog steget var det som om cirkeln slutits och jag äntligen hittat min plats i livet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn