För ungefär fyra år sen kom Ascala till mig och sa:
– Vi kommer att lätta bördan på dina axlar.
Jag undrade vad han menade, men han sa bara:
-Vänta och se. Du måste lita på mig, för nu behöver du släppa taget om en del av den där bördan, så att du kan gå vidare till nästa steg.

Det som var till tröst just då var hans ord: ”Vi kommer att lätta på bördan.” Jag började tänka: Hur? När? Var? Genom åren hade jag varit engagerad i mitt arbete, men inte vad gällde mig själv. Jag hade ingen aning om vad han menade, men det fanns ingen chans att jag skulle få svar genom att använda mitt intellekt. Svaren vi söker kommer endast genom våra känslor.

Covid-19 fick många av oss att stanna upp och tänka efter. Jag hade redan tidigare bestämt mig för att sälja skolan. Det var dags, min själ hade inget mer att ge. Han sa att det skulle komma svåra tider, men att han skulle finnas vid min sida, även om jag inte kunde se honom.

Vi sålde skolan och vårt hem och flyttade söder ut, till Frändefors utanför Vänersborg. Det var en ny början. Jag började inse vad Ascala hade menat.

De första månaderna i Frändefors handlade om att göra i ordning vårt hem. Jag förstod det inte till en början, men det kändes som om jag hade förlorat mitt driv, min ambition och mitt syfte. Min hjärna var inte lika aktiv som den normalt var. Jag kunde vakna på morgonen och inse att jag hade tid att tänka på vem jag var och vad jag ville.

Ascala sa för bara några dagar sen: Nu när du bor i Frändefors har du inte lika mycket ansvar som tidigare. Vi vill därför ge dig tid att omdefiniera vem du är och var du står i livet. Du behöver uppdatera dig själv som person, för du har försummat delar av dig själv och det är nu dags att komma i kontakt med dessa aspekter. Vi har nya saker åt dig att utforska och först och främst handlar det om att gå tillbaka till Terry. Vi vet att du är en rastlös själ, men du behöver inte tänka på framtiden. Den kommer till dig. Den period du går igenom just nu handlar om vila och återhämtning. När det syftet är uppfyllt kommer du inte att ha några som helst tvivel om vilken riktning du ska välja.

Du kommer alltid känna ett behov av att arbeta, på ett eller annat sätt, men nu är det dags för dig att upptäckte det som du en gång njöt av som person. Svaren kommer till dig. Låt inte din otålighet eller rastlöshet föra dig i riktningar som inte är ämnade för dig. Sitt i stillhet, förändring är på väg, men inte på det sätt som du ber om.

Att sälja skolan var bara ett sätt för oss att vägleda dig till nästa fas i ditt liv. Njut av de kommande veckorna. Ha roligt och ta dagen som den kommer. När vi går till handling kommer du inte att tvivla. Se all kommunikation med mig som en serie, som kommer att ta dig till nästa fas av ditt liv. Ha bara tillit. Även vi vet att din rastlösa själ behöver näring. Vi har lyssnat på vad du sagt till oss. Vi tycker om att du inte har ställt några krav, ett öppet sinne kommer att vara till din fördel. Om vi berättade för dig nu skulle du ändå inte tro oss. Det kommer att förvåna dig vart denna nästa fas tar dig. Glöm aldrig att andevärldens intelligens går vid din sida. Jag hör av mig… 

/Terry Evans

 

8 KOMMENTARER

  • It can be very stimulating not knowing too. It can offer stimulus and inspiration. Thank you! /Terry Evans

 1. Att acceptera att saker är som det är, kan ibland kännas övermäktigt. Vi vill komma vidare nu genast – helst igår. För flera år sedan började jag min utbildning till Bergsmeditationsledare. Jag fick ihop folk till min första grupp men sedan blev det stopp! Det var 2018. Folk hade svårt att binda sig 8 veckor, vissa av deltagarna blev förälder och hade fullt upp med det, någon flyttade från stan, bytte arbetsschema osv. Det var mycket frustrerande. Jag startade meditationstillfällen med andra typer av meditationer där man inte band sig, utan meddelade från gång till gång om man kunde komma. Jag hade 2 grupper i början och det var oerhört givande, roligt och lärorikt. Men som det brukar; folk droppade av allt eftersom.

  Efter healingkursen kände jag att det vore minst lika roligt att komma igång med att ta emot klienter samt starta BM-grupp igen så jag fick klart min kurs med den andra gruppen. Men inte! Det kändes som allt jag vill göra, bara hamnade i limbo. Under åren har jag försökt tänka att allt är som det skall och när det är min tur och tid, så kommer det att lösa sig. Ha tålamod och acceptera. Det har inte varit lätt eftersom det är detta jag vill syssla med.

  Nu är jag igång med och i slutet av min mediumkurs och för kanske 1.5-2 månader sedan hände något i en meditation: Jag kom till olika rum där varje rum hade chakrans färger och olika budskap. I rummet för pannchakrat, fick jag till mig att öva på att öppna och använda/se med tredje ögat ”det har Du nytta av i Ditt framtida arbete i mediumskapet” hörde jag. Då plötsligt kände jag en lättnad och kunde känna att tilliten till att allt faktiskt kommer att bli som jag önskar – att mitt arbete med både meditationsgrupper, healing men också mediumskapet, kommer att lösa sig. Men än är inte tid. Den tiden kommer och jag kunde acceptera fullt ut att det finns mer för mig att göra i mitt personliga arbete och utveckling innan jag är färdig för att ta nästa steg.

  Att acceptera, inte bara i huvudet som en tanke utan också i hjärta och själ, har skänkt mig ett lugn och en ytterligare dimension av tillit.

  Trevlig sommar!

  • Good to hear from you, Majsan. I simply do not understand where you get your energy from! You are a strongminded woman and I think that is what is getting in your way. I have trust in you. Relax. Do other things and have fun whilst you are waiting for the process to take you forward. Take care! /Terry Evans

 2. Så spännande! Det ord som fastnar är just ”tillit”. Att känna tillit till att allt kommer till oss precis när det ska, när det är dags. Det ska bli spännande att höra vad din nästa fas är, när tiden är inne.
  Tack för att du delar med dig 🙏

 3. Du skriver så insiktsfullt o klokt Terry. Allt har en mening, ibland att bara vara i stunden. Så svårt för mig att känna tillit till min intuition o jag lyckas sällan förstå min inre vägledare o hitta den trygghet som du funnit. Är ofta rädd att jag ska svika någon om jag följer min inre röst.

  • I like your words. You are honest. When we follow our inner voice other people will not always be happy with it, but your truth is your truth. Listen to it. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn