Ibland har jag så mycket att göra att jag gör misstaget att försöka fokusera på allt samtidigt. I slutändan känner jag mig naturligtvis antingen trött eller uttråkad. Hur ofta gör vi inte det misstaget, vi försöker strukturera och skapa ordning både i sinnet och i livet och förväntar oss att vi ska klara av att göra allt på en gång? När jag är mitt uppe i ett särskilt projekt tycker jag om att ha ordning, men när jag har bråttom kommer alltid det här misstaget tillbaka och biter mig där bak.

Det intelligenta bör ju vara att fokusera på det som går att påverka positivt, men ibland sätts vårt tålamod på prov. Vad vi egentligen behöver göra är att lägga saker och ting åt sidan ett tag och när tiden är inne kommer lösningen eller en nyckel helt oväntat, vilket kommer att hjälpa oss lösa den aktuella frågeställningen.

De senaste dagarna har jag insett att jag helt omedvetet varit på väg att göra samma gamla misstag. Varför? För ibland befinner jag mig i en situation där jag har mycket att göra, men begränsad tid för att göra det. Personligen tror jag att allt har rätt tid och plats, vilket jag har berört många gånger tidigare. Dessvärre tycker inte gamla medium som jag om att kasta bort sin tid, så gamla medium kan också vara otåliga, vilket kan orsaka stress. Jag skrattade åt mig själv igår, när jag insåg att jag var på väg in i ett gammalt tillvägagångssätt, istället för att fokusera på det jag kan förändra.

”Det måste vara så roligt för andevärldens väktare att iaktta oss ibland.

Förnärvarande har jag tänkt ta ett litet steg tillbaka och bara njuta av sommaren. Det finns mycket jag skulle vilja göra, men det är så lätt att trilla tillbaka i gamla sätt att göra saker och ting. Det intressanta är, när jag inser att jag går i en gammal fälla kan jag idag se det mycket snabbare. När jag inte kan förändra det som är, försöker jag att hantera det jag kan lösa, då har jag mycket mer energi och känner mig så mycket mer avslappnad.

Det måste vara så roligt för andevärldens väktare att iaktta oss ibland. Jag tänker att de säger till varandra: ”Nu är de där igen, i samma gamla fälla. När ska de någonsin lära sig? Någon av dem kommer snart att kalla på vår hjälp: Varför händer det här mig!?”

Ju bättre kontakt du har med dig själv, desto snabbare kommer du att kunna ta emot svaret på om något är rätt eller fel för dig. Att få en idé eller en tanke är som att plantera ett frö, det behöver vatten och sol för att gro. Om det planteras i näringsrik grogrund i vårt sinne kommer blomman helt oväntat att visa sin knopp och börja blomma. När jag skriver det hör jag Ascala skratta och säga: ”Ack, ni klentrogna!” Han får mig att skratta åt mig själv och tänka: Jag kanske kunde ha tagit det långsammare? Då skulle jag ha haft mer tid att slappna av.

/Terry Evans

Föregående artikelFarfar Sunes skrytpall
Nästa artikelJag mötte Jesus
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

7 KOMMENTARER

 1. Tack Terry! behövde höra dessa ord just nu. Känner igen mig …ibland kan semestertider skapa kaos när man vill så mycket 🙂 Det är ju dumt att bli utmattad på sin semester 🙂

 2. Känner igen mig i att göra samma misstag flera gånger, jag vill ju så gärna 🤓 men kroppen skriker att den vill ha vila.
  Att hjälpa andra ger mycket men ibland hjälper jag lite extra för att jag vill väl 🙏💫❤️ då kommer en skriande trötthet som genomsyrar kroppen.
  Gillar struktur men andras kaos utan struktur gillar jag inte att vara en del av, och väljer om möjligt bort det innan det går för långt.
  Mina gränser börjar ta sin form 🤗

 3. Tack Terry!
  Ibland känns det som om jag ”slösar bort” tiden när jag låter saker och ting vara och bara väntar på något som jag inte vet vad det är. Jag känner mig ”lat och bekväm” och får dåligt samvete. Jag har i många år känt det som att saker och ting händer när det ska. Men det är svårt att inte tänka som de flesta andra, så lätt att bli missförstådd. Dina ord kändes som en lugnande klapp på axeln. Tack igen och var rädd om dej 😊🤗

 4. Det där känner jag så väl igen.
  Det som brukar hända mig är att jag har för bråttom och det slutar med att jag får börja om igen. Det är lätt att snabbt falla in i gamla mönster om man inte är uppmärksam på sig själv. Jag brukar försöka vara uppmärksam på mig själv innan jag gör något, särskilt om det är någonting är ivrig för. En sak jag har jobbat hårt med är tålamod, i min värld ska det mesta vara helst igår, men det går ju inte. Var sak har sin tid. Och faktum är att när jag tar en sak i sänder så njuter jag mera av det.
  Inte jag heller tycker om att kasta bort tid, men när jag sätter fokus på en sak i taget blir det lixom mer tid, den räcker till mera på något sätt.
  Ett helt liv har jag stressat för att hinna så mycket som möjligt, ofta har jag haft jobb som begärt mycket. Nu håller jag på med att försöka ta det lugnt. Det är inte lätt, men jag gör så gott jag kan. Brukar tänka att sakta kommer också fram 😁👍
  Mer och mer genom åren använder jag mig av andevärlden …..då säger jag….jag har en idé, för att det här ska bli bra och det ska bli som det är tänkt, vill jag nu att ni vägleder mig. Och då blir det bra……om det inte är en läxa jag ska lära av ☺
  Nu låter vi oss njuta av sommaren 🌻🌳

  Marie Klintebäck

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn