Jag skulle vilja beskriva känslan jag haft när jag gått hos Terry på Gamla Byskolan. Jag har varit på en vårvecka och går nu frekvenshealing programmet. Jag kom till skolan första gången med ett pirr i magen. En nyfikenhet och en ovisshet. Jag var osäker på mig själv, vem är jag? Vad kommer att hända på skolan? Kommer det att ”spöka”? Är det här jag kommer att ”se”?

Så sätter vi oss i en ring, jag och X antal deltagare som aldrig träffats tidigare. Alla med olika livserfarenheter, alla med olika utbildningar. Nervösa. Så börjar Terry berätta, han berättar med en inlevelse jag aldrig tidigare mött. Han berättar med sitt hjärta, hans sanning, hans liv och erfarenheter. När Terry berättar kan jag se hela honom. Han berättar med sådan inlevelse att du förstår, du inser att han gått igenom saker som format hans liv och gjort honom till den han är idag. Du känner igen dig i delar han berättar. Det är sanning. Det gör något inom en. Terry når fram till ens eget inre.

En metod Terry arbetar med är att du ska möta dig själv och dina känslor, rädslor och sätta ditt EGO åt sidan. Det kanske låter enkelt, inte behöver du väl gå en kurs för det… eller? Det är väl bara att känna? Ja, visst, men VAD känner du? Hur känns den känslan? Vad gör ditt EGO med dig när du känner den känslan? Vem är du?

Att sitta i en grupp, skala av fasaden bit för bit, att vara i en gruppdynamik och våga möta sig själv. Det kan kännas som att bryta upp bröstkorgen, en känsla av nakenhet. Det är omskakande, upplyftande, stärkande och omhuldande på samma gång.

”Tänk efter en stund. Vem tar hand om dig?

Du är inte ensam. Du är inte galen. Terry ser dig, han bekräftar dig! Men, han talar inte om för dig vad du ska göra eller hur du ska vara. Terry vill att du ska vara helt och hållet dig själv. Med hans ärlighet, uppriktighet och kärleksfulla sätt att vara ger han dig verktyg, så att du kan hitta din väg på ett helt nytt sätt.

Har du hamnat i en konflikt någon gång? En konflikt där du känt att du stångat dig blodig? Har du kämpat för att få förklara dig, få ”rättvisa”, men du når inte fram? Är det rätt sätt att fortsätta så?

Är du en livräddare? En person som hjälper alla andra hela tiden? Hjälper du dig själv? Vem gör det? Tänk efter en stund. Vem tar hand om dig?

Känner du att det händer en massa saker, men du vet inte riktigt vad det är? Står du vid ett vägskäl? Rullar livet bara på, men du dansar inte, leker inte eller lever inte livet fullt ut?

Har du funderat på att gå en kurs vid Gamla Byskolan? Jag lovar dig, även om du är blyg, du kanske inte dansar inför gruppen, men känslan av att göra det kommer att finnas inom dig när du åker hem.

Jag har skakat, gråtit, känt mig värdelös när jag suttit på kurs, men alla gånger jag åkt därifrån har jag känt mig pånyttfödd, gladare och lättare i sinnet. Redo att möta livet igen och testa mina nya fina verktyg.

Den gemenskap man känner hos Terry går inte att finna någon annanstans, och då är man bland människor man aldrig träffat, människor från hela Norden!

Är du redo att möta dig själv? Ge det, dig själv den chansen, gå en kurs! Du behöver inga förkunskaper. Du behöver bara dig själv.

TACK till ALLA på Gamla Byskolan. TACK Terry! TACK till mig själv.

Nina Andersson

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn