För några år sen kom Ascala till mig. Det var en tid i mitt liv när jag var mycket upptagen med mitt arbete; att driva skolan etcetera. Arbetet krävde min uppmärksamhet dygnet runt, men jag har arbetat i princip hela mitt liv. Det var något som rotades i mig under min uppväxt, så jag tänkte inte särskilt mycket på det. Varje dag var ett äventyr! Jag älskade det. Sen kom plötsligt Ascala och sa: ”Vi kommer att lyfta bördan från dina axlar, ansvarsbördan.”

De senaste två åren har saker och ting bara börjat förändras. Jag trodde aldrig att jag skulle sälja skolan och flytta från Fanthyttan, men jag sa till mig själv: Om det någonsin skulle hända måste det vara av en mycket viktig anledning. Det sorgliga var att jag till viss grad hade glömt bort mina egna behov. Jag arbetade så mycket. Sen inträffade en serie händelser och som grädden på moset kom Covid-19. Jag var tvungen att ta ett steg tillbaka. Jag behövde vila och ha en del av mitt liv för mig själv. Ascala sa: ”Inser du inte? Du har gett för mycket av dig själv. Det är dags för dig att gå vidare. Ditt liv och din utvecklig är inte över, du har andra uppgifter framför dig.”

I och med en serie händelser träffade jag människor som kunde hjälpa mig att gå vidare. Det är nu också mycket viktigt för mig att ha tid för mig själv och min fru. Det intressanta är, nu när jag inte längre har skolan och bara några kurser kvar att avsluta, har jag mer tid till övers. Jag känner förväntan. Jag uppskattar att ha utrymme i mitt liv och det är vad Ascala och andevärlden ville att jag skulle ha: Balans.

Jag börjar att njuta av frihetskänslan. Det är nästan som om jag har kommit tillbaka till mig själv igen. Vad framtiden än bjuder på är jag full av entusiasm och mycket optimistisk. Nu förstår jag varför Ascala pratade om att lyfta bördan från mina axlar. Jag trodde att jag förstod, men det är tydligt att jag inte gjorde det.

Jag är i början av min nästa fas och vart det kommer att föra mig vet jag inte. Ja, jag skulle vilja skriva ytterligare en bok, men jag är också redo för andra kreativa utmaningar. Mitt sinne öppnas upp och andevärlden kommer ännu närmare mig. De har inte övergivit mig. Jag känner deras närvaro och hur de öppnar upp mitt sinne. Det här är en period av oerhört stora insikter, det är så jag känner. Samtidigt får jag inte flyga iväg, jag måste ha mina fötter på jorden och vänta på möjligheterna utan att mitt ego tar över och vill bestämma.

Ju mer jag har utvecklats genom åren inser jag att andevärldens intelligens hela tiden blir en större del av min varelse, mitt tänkesätt. De löser naturligtvis inte allt åt mig. Jag måste använda min hjärna för att lösa saker och ting. Det är en del av min utveckling och det som gör mitt liv till ett fantastiskt äventyr.

Min andeguide och jag samarbetar. Det är trösterikt att känna den närvaron omkring sig. Det fantastiska är, när jag ber om hjälp kommer de i form min mamma, pappa och mormor och ger mig glimtar av framtiden. Jag behöver inte förstå allt, bara ha ett öppet sinne och tänka: Vi får se. Allt de har förutspått har slagit in, men det har skett genom omständigheter utanför mig och utom min kontroll.

Jag vill dela det är med er. Kanske skapar det en spegel för er och hjälper er att komma i kontakt med en del av er själva. Det är dags att gå vidare. Covid-19 kommer att förändra vårt samhälle, vi kommer att få nya värderingar, men det kommer inte att ske över en natt. Vi måste vara tålmodiga.

/Terry Evans

Föregående artikelSynkronicitet & matematik
Nästa artikelIntrospektion
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

20 KOMMENTARER

 1. Tack för att du delar med dig ! Så viktigt att du nu kan och får njuta av livet med din fru och inte ha så många plikter att sköta! Jag har varit på en storseans du hade för många år sedan i Avesta… jag har sett alla program med dig på Det okända… och jag måste bara säga att du är helt fantastisk!! Njut nu av livet tillsammans med din fru!!! !Lycka till med allt!/EvaMarie

 2. Det tror jag också, att covid-19 ger en tid för eftertänksamhet.Vi måste stoppa ekorr-hjulet , stanna upp, lyssna ,vara.

 3. Hej Terry
  Jag är så glad för din och din frus skull att du har börjat tänka på dig själv nu och erat liv 💕
  Jag och min familj hade dig på besök i Västerås när du jobbade för det okända och är tacksam för att jag fick träffa dig för det blev början på något nytt, jag gick en kurs hoss dig år 2007,- 2008 den kursen har hjälpt mig att förstå vem jag är något jag har haft svårt att förstå, jag önskar dig och din fru lycka till med erat nya hus och erat nya liv 💕 Bamse kram till er båda
  MVH kirsten Edén
  Min hemsida så ser du vem jag är
  http://www.kirsteneden.se

  • Thank you so much, Kirsten. What you offer is so meaningful. Thank you for your words of appreciation. /Terry Evans

 4. Hej Terry..
  Vimåste vara tålmodiga..
  Hur länge..
  Coronan har satt sina klor i världen.
  Med det följer ett nytt tankesätt och nytt sätt att leva..
  Ja..tålamod…
  Vi testas..
  Livet ändras för många på olika sätt..slitsamt…men ändå tacksam för det jag har……sååå tacksam.
  Men sliten…
  Måtte 2021 bli ett bra år…
  💖

  • Thank you for your words. All of us during this pandemic must take personal responsibility as to how we react and act. I cannot understand why so many people do not acknowledge the dangers of this virus. Recognising the dangers is one important aspect. However, I do believe this is making us more introspective where we will discover new aspects of ourselves. That is certainly what is happening to me. I do not take anything for granted. I appreciate your words. /Terry Evans

 5. Underbart 💞🙏
  Konstig tid vi lever i, det som är svårt är att våga lita på vägledningen man får och att inte kämpa emot.
  Jessika Zang

 6. När jag läser Ditt inlägg, ler jag. Det där med balans är inte helt lätt. Det är så mycket, i alla fall jag, vill och önskar men vet med förnuftet att jag måste luta mig tillbaka stundom och rannsaka, fundera och bara vila i tilliten att allt blir som det skall, även om jag inte sitter och rullar tummarna.

  När jag tvivlar på om jag alls blir hörd av andevärlden, om de alls ger svar – så tänker jag på ett av mina absolut senaste och starkaste upplevelser av deras närvaro och budskap, och återfår tron: Att jag skall gå mediumkursen, som jag nu går. Det är fullt upp med det men ändå… olika saker har satts paus på att få ihop t.ex sista gruppen för att färdigställa meditationsledarkursen.. inte hittar annat boende som jag sökt aktivt de senaste 5 åren och frustrationen i detta skapar obalans, att inte komma fram till de mål jag har, känner att jag behöver nå för välmåendet. När det gäller boende fick jag förvisso ett klokt svar i en av mina senaste meditationer: de visade mig i ett sammelsurium av kaos olika variationer av hem och jag fattade verkligen ingenting men en väninna från healingkursen, vi håller ff kontakt en gång i veckan, skrattade och sa ”Svaret kan inte bli tydligare! De är inte klara med vad Du behöver än”. Det var väl inte precis vad jag ville veta, men jag ville ha svar och fick det. Men ack, vad det är svårt hitta inre balans när jag tycker det går långsamt.

  Tack för att Du delar med Dig, Terry och jag önskar Dig och familjen en fin helg!

  • I found your words interesting, because it took me some time to understand that the kind of house I wanted was not right for me, but it took me time to realise that. we found this house that did not suit my requirements, but it kept on coming back to us. Then I realised that it was the right house, because it did not need a lot of work from me. It would not take a lot of time from me. So, in the end it felt right. Sometimes we have to remove some of our old mindsets that no longer serve us. Good luck, Majsan! Nice to hear from you! /Terry Evans

 7. Hej Terry!
  Jag vill önska dig ett STORT Grattis i efterskott! Du har ju fyllt år!
  Och jag vill önska dig och Astrid ett STORT Grattis till ert nya hus!
  Jag hoppas att flytten går bra och vi ses snart, jag tänker på er!
  Kramar

  • Thank you for your nice words of encouragement and support, Elin. I will tell you this, you are a lovely human being and it is a pleasure to be your teacher. Take care! /Terry Evans

 8. Detta med balans är inte enkelt. Personligen har det varit mycket för mig ett tag, det har känts som att det bara är ansvar och arbete som gäller. Jag har hela mitt liv arbetat mycket, och oftast fysiskt tunga jobb. Det börjar kännas i den fysiska kroppen. För några veckor sedan när jag besökte en person för en alternativ behandling, fick jag frågan- när ska du ta och lugna ner dig, jag svarade inte, för jag visste själv om det. Men när jag fick frågan VAD jag ska göra för att lugna ner mig, svarade jag att byta jobb. Den blick jag fick då gav mig insikten att jag är inte odödlig.
  Jag har dragit ner på tempot. Men det räcker inte. Jag behöver ta hand om hela mig. Jag behöver ta hand om min själ. Mår man inte bra i själen, då mår hela kroppen illa.
  Detta är lättare sagt än gjort men, om man vinna över den inre konflikten, det inre kriget, dåliga vanor, gamla mönster, då kan livet börja.
  Att gå i gamla spår och förvänta sig en förändring är rent dåraktigt.
  Just nu ställer jag mig frågan- vad vill min själ få av mig, vad kan jag göra för att få balans. För att få en förändring, för att få en balans behöver jag lyssna till mina känslor. Vad säger de mig, vad är det den lilla rösten inom mig försöker säga mig.
  Många gånger har jag beundrat dig, Terry, för din energi och tid som du arbetat. Jag har funderat hur du har orkat, men du har ju inte sett det som ett arbete, du har levt i en livsfilosofi. Men även om man lever i en drömt, behöver man ändå komma från och få en vila, och ibland blir det avslut för att gå vidare, kanske i samma bransch men på ett annat sätt.
  Personligen har jag bestämt att gå tillbaka till mera vila, mera fritid, mera av det jag tycker om att göra. Dock har jag snart ett möte med andevärlden och det ska bli spännande att se var de vägleder mig. Jag har ett öppet sinne och vet att de vet vart jag ska. Jag säger som du- det är trösterikt att ha dem med sig.

  Marie Klintebäck

  • I do not know if you realise, but you have the answers already. Read your comment until the moment of realisation comes. Nice to hear from you! Thank you! /Terry Evans

 9. ja vi måste tänka efter hur vi förvaltar vår jord och vårt leverne och tänka mer på vår överlevnad och välmående än bara lyx och resor och håll igång

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn