Jag hade varit bortrest till Gamla byskolan i Fanthyttan under helgen för att engagera mig mer i föreningen Barnens Röst och bland annat lära mig mer om hur man kan bemöta barn som är rädda eller har paranormala upplevelser.

Vi deltagare fick även dela med oss av de upplevelser och känslor som vi själva har haft som barn och även vad våra egna barn har varit med om, vilket var fantastiskt att få göra i grupp med likasinnade. Bara att få berätta för någon som lyssnar var mycket befriande.

Jag kom hem söndag kväll och var nöjd, men väldigt trött och jag hade saknat sonen.

Han vill gärna att någon ligger bredvid när han ska somna och denna kväll var det jag. Vi hade precis sagt god natt och släckt lampan när han sa:

”Mamma, det är någon som drar mig i foten.” Jag blev lite förvånad och frågade först om han skojade med mig, vilket han inte gjorde. Han sa själv att han trodde att det var en ande. Eftersom han var så lugn och inte verkade besvärad så frågade jag om han trodde att det var någon som bara ville busa lite med honom, vilket jag själv hade känslan av, och han höll med. Vi bäddade ner honom på nytt och han somnade ganska snabbt.

Morgonen efter satt vi och åt gröt vid frukostbordet och sonen ville leka ”sten, sax och påse”. Vi lekte leken några gånger, sedan sa jag att jag ville äta upp min gröt, så kunde vi leka lite mer igen efter det. Sonen vände sig åt den tomma stolen bredvid sig åt andra hållet istället och sa med ett leende: ”Då leker jag med anden istället!” och fortsatte glatt att leka ”sten, sax och påse”. Jag undrade vem det var han lekte med och han sa att det var ”bedstemor”, som vi kallar min mormor på grund av min danska släkt.

Sonen berättade då att det även var bedstemor som hade busat med honom kvällen innan och han sa att han ser henne lika tydligt som han ser mig. Det värmer i hjärtat när han pratar om bedstemor, då hon är mycket saknad i jordelivet.

Eva Storgaard
www.vagaleva.se
vagaleva@live.se
https://www.facebook.com/vagaleva/

Föregående artikelVad rör sig i huvudet hos våra djur?
Nästa artikelJag bad om ett tecken…
Sedan jag var barn har jag varit känslig för intryck av olika slag, andras känslor och energier har alltid påverkat mig mycket. Mitt sätt att bearbeta mina egna känslor, upplevelser och drömmar har alltid varit med ord, helst i skrift, då de verkar helande för mig. Redan som liten hade jag en dröm om att en dag skriva egna böcker. Numera när jag skriver blir det oftast om andliga tankar och upplevelser som jag själv har haft som barn, och om samtal och upplevelser jag har tillsammans med min son, född 2011. Jag arbetar med hypnos – stärkande djupavslappning i grupp, suggestionsterapi, och regressioner till tidigare liv. Jag arbetar även med mediala samtal, husrening, andlig healing mm. Dipl. Suggestionsterapeut och Tidigare-liv-terapeut/Regressionsterapeut Dipl. Medium och Healer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn