Det känns som omgivningen och världen utanför blir mer och mer konstigt och tillgjort. Jag är en känslig person som gärna snappar upp allt omkring mig.

Ibland när tankar och känslor är elaka och gör mig ont då har jag förstått att det är egot eller som andra kallar det, demoner som tar över sinnet och skapar en fejkad verklighet. Då behöver man ifrågasätta sina tankar ordentligt, själen och andra sidan vill dig aldrig något ont.

Denna fejkade verklighet innebär ofta att jag tar på mig olika kostymer för att passa in på jobbet, med vissa vänner, familj m.m. Jag kommer längre och längre bort från mig själv och mitt sanna jag, det är lätt att skylla på andra över varför jag mår dåligt och jag söker svar utanför mig själv för att förstå.

Jag kan säga vad jag tror. Ingen kommer förstå mig bättre eller ge mig de bästa svaren på det här sättet. Att söka svar och bekräftelse från omgivningen kan lätta min tyngd lite temporärt men jag är snart tillbaka i samma mönster igen med tvivel och demonerna kommer igen.

Att Stanna upp ordentligt och se sanningen kan ta tid och de bästa verktygen är att kapitulera ge upp allt kämpande för att passa in och vara andra till lags. Att ge sig själv andrum och tid till avslappning utan stress.

Terry Evans kurs hjälpte mig, att bli blottad och tampas med alla känslor som kom ut under denna höstvecka. Han bokstavligen klädde av mig och alla på kursen sina kostymer.

Tankar och känslor är mina bästa vänner och möjligheter om jag låter dem vara det…
…men de kan också vara mina värsta fiender om jag inte ifrågasätter dem och låter egot och demoner ta över och bli en sorts falsk sanning för mig själv.

Länken mellan mig själv och universums möjligheter är ENORM… och JA, om jag stannar jag upp ordentligt och skyddar min innersta sanning väl. Så blir livet underbart.

”Min innersta sanning är min länk till andevärlden, intuitionen och universums möjligheter”

När jag för stunden drivit bort alla tvivel och demoner har jag en underbar känsla som kommer och fyller mig från hjärtat. Det är i det här tillståndet jag alltid vill vara.

Kan man då välja hur man mår? Ja visst kan jag det. Om jag har tillit och tror på att allt hänger ihop. Men om saker och ting stör fråga dig själv:

Varför ska jag jobba på en arbetsplats där jag ej trivs? Eller umgås med människor som ej är sig själva och har diverse kostymer? Varför läser jag tidningar eller vistas på sociala medier som påverkar mig till att ta på mig kostymer som jag ej vill ha? Varför bor jag på en plats där jag ej får ro i själen?

Det är ditt liv och då behöver du fatta beslut om du vill leva sant. Din själ försöker annars visa dig gång på gång att du är på fel väg… tagit fel beslut, genom att du råkar ut för fler svårigheter.

Du och jag är som tickande maskiner, fyllda med olika sorters energi som ibland drabbar samman och löser ut känslor och tankar. Det går aldrig över och du och jag behöver varje dag ha en tid med oss själva för att känna inåt och se hur dagsläget är och hur vi kan hantera detta. Vissa dagar är sämre och vissa bättre… det kommer alltid vara så. Men sätter vi dessutom på oss alla dessa kostymer då rör vi till det ordentligt.

Jag försöker leva efter mitt innersta, att min själ, min energi är mina bästa vänner, gör det genom att stanna upp och lyssna inåt. Min innersta sanning är min länk till andevärlden, intuitionen och universums möjligheter.

Louise Sixtensson
ayurveda-center.se
louise.sixtensson@gmail.com
Facebook: Ayurveda-Center & Inrefokus

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn