När jag planerar, även om det känns rätt, kommer Ascala nästan alltid till mig och säger: ”Din plan behöver vara mer flexibel.” Sånt är livet, de bästa planerna fungerar inte alltid som vi vill, trots att planen verkar bra. Alla planer behöver ha viss mån av flexibilitet, de erbjuder inte alltid ett rakt spår.

Plötsligt hör jag Ascala säga:
– När jag kommer in och påverkar ditt sinne till att öppna upp för att höra min röst, är mitt jobb ibland att hjälpa dig att hålla dig till planen och ibland att påpeka hur planen kan förbättras, inte bara för att passa andevärlden utan dig med. Kom ihåg, vi samarbetar…

När jag skriver det här vill jag skratta åt mig själv, åt hur jag kan vara. På sistone har Ascala justerat mina planer litegrann och jag börjar inse vad han menade när han sa:
– Terry det här handlar inte om att vi vill stoppa dig, men vi känner att det är viktigt att den här tiden får handla om det vi kan ge tillbaka till dig. Vi vill att du ska ha tid att hinna ifatt med dig själv, tid för vila och återhämtning.

Jag var lite motsträvig och sa hela tiden: ”Jag har så mycket att göra…” Hans svar var:
– Nåväl, jag har gett dig min åsikt. Vi vill att du ska njuta av sommaren och hinna ifatt med dig själv. Det här är din tid, Terry. Om du lyssnar på rådet jag ger dig kommer saker och ting att falla på plats, mer än du kan föreställa dig. Du kommer att få en aha-upplevelse och inse att det här inte bara är tomma ord. Vi har hört dina önskningar och idéer, de flesta tycker vi om. Det är dags för dig att kliva av tåget, du är framme vid din destination, där det är meningen att du ska vara just nu. Det här är ditt sista stopp med din kursgård och när du har vilat klart kommer vi att kalla tillbaka dig till stationen, för där väntar ett nytt tåg på dig och det kommer att ta dig till en framtid som du inte förväntat dig.

Ibland kan vi känna oss ensamma och det är nödvändigt för vår resa, men vi är egentligen aldrig riktigt ensamma. De högre makterna är alltid närvarande och de är medvetna om när en människa behöver ett ingripande.
Ascala säger:
– Jag vet när du behöver min input. Det var vi i andevärlden som insåg att du hade tagit Gamla Byskolan så långt som det var meningen medan i dina händer. Och får jag ge dig en annan synpunkt? Det som har skapats med Gamla Byskolan kommer inte att överges, men skolan är där den bör vara just nu. Vi ska försöka se till att den går vidare till rätt person med de bästa intentioner. Tre personer kommer att visa stort intresse och du kommer att veta när de har anlänt. Naturligtvis kommer Gamla Byskolan och det den har representerat att förändras, men skolan måste överlåtas till människor med nya idéer och ny energi. Det är dags för dig att gå vidare, Terry.

Jag tänker: Vad kommer allt det här leda till? Det skulle vara trevligt att veta, men Ascala för ett pekfinger till sina läppar och säger:
– Allt kommer att avslöjas. Nu behöver du tid för vila och återhämtning och när ditt sinne öppnas upp för nya idéer kommer vi att finnas där.
Sen ger han mig två datum, 8 juli och 12 augusti. Vad de betyder har jag ingen aning om.

Nu är det semesterdags för mig! Vi ses igen i början av augusti. Jag önskar er alla en underbar sommar!

/Terry Evans

Föregående artikelJag mötte Jesus
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn