När jag planerar, även om det känns rätt, kommer Ascala nästan alltid till mig och säger: ”Din plan behöver vara mer flexibel.” Sånt är livet, de bästa planerna fungerar inte alltid som vi vill, trots att planen verkar bra. Alla planer behöver ha viss mån av flexibilitet, de erbjuder inte alltid ett rakt spår.

Plötsligt hör jag Ascala säga:
– När jag kommer in och påverkar ditt sinne till att öppna upp för att höra min röst, är mitt jobb ibland att hjälpa dig att hålla dig till planen och ibland att påpeka hur planen kan förbättras, inte bara för att passa andevärlden utan dig med. Kom ihåg, vi samarbetar…

När jag skriver det här vill jag skratta åt mig själv, åt hur jag kan vara. På sistone har Ascala justerat mina planer litegrann och jag börjar inse vad han menade när han sa:
– Terry det här handlar inte om att vi vill stoppa dig, men vi känner att det är viktigt att den här tiden får handla om det vi kan ge tillbaka till dig. Vi vill att du ska ha tid att hinna ifatt med dig själv, tid för vila och återhämtning.

Jag var lite motsträvig och sa hela tiden: ”Jag har så mycket att göra…” Hans svar var:
– Nåväl, jag har gett dig min åsikt. Vi vill att du ska njuta av sommaren och hinna ifatt med dig själv. Det här är din tid, Terry. Om du lyssnar på rådet jag ger dig kommer saker och ting att falla på plats, mer än du kan föreställa dig. Du kommer att få en aha-upplevelse och inse att det här inte bara är tomma ord. Vi har hört dina önskningar och idéer, de flesta tycker vi om. Det är dags för dig att kliva av tåget, du är framme vid din destination, där det är meningen att du ska vara just nu. Det här är ditt sista stopp med din kursgård och när du har vilat klart kommer vi att kalla tillbaka dig till stationen, för där väntar ett nytt tåg på dig och det kommer att ta dig till en framtid som du inte förväntat dig.

Ibland kan vi känna oss ensamma och det är nödvändigt för vår resa, men vi är egentligen aldrig riktigt ensamma. De högre makterna är alltid närvarande och de är medvetna om när en människa behöver ett ingripande.
Ascala säger:
– Jag vet när du behöver min input. Det var vi i andevärlden som insåg att du hade tagit Gamla Byskolan så långt som det var meningen medan i dina händer. Och får jag ge dig en annan synpunkt? Det som har skapats med Gamla Byskolan kommer inte att överges, men skolan är där den bör vara just nu. Vi ska försöka se till att den går vidare till rätt person med de bästa intentioner. Tre personer kommer att visa stort intresse och du kommer att veta när de har anlänt. Naturligtvis kommer Gamla Byskolan och det den har representerat att förändras, men skolan måste överlåtas till människor med nya idéer och ny energi. Det är dags för dig att gå vidare, Terry.

Jag tänker: Vad kommer allt det här leda till? Det skulle vara trevligt att veta, men Ascala för ett pekfinger till sina läppar och säger:
– Allt kommer att avslöjas. Nu behöver du tid för vila och återhämtning och när ditt sinne öppnas upp för nya idéer kommer vi att finnas där.
Sen ger han mig två datum, 8 juli och 12 augusti. Vad de betyder har jag ingen aning om.

Nu är det semesterdags för mig! Vi ses igen i början av augusti. Jag önskar er alla en underbar sommar!

/Terry Evans

Föregående artikelJag mötte Jesus
Nästa artikelTillbaka på jobbet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

24 KOMMENTARER

 1. då önskar jag dig och din familj en trevlig semester och en skön viloperiod!! Tack för du delar med dig !!!/EvaMarie

 2. Terry jag önskar dig och Astrid en mycket skön och vilsam sommar och jag är mycket nyfiken på vad du kommer att skriva om Gamla Byskolan efter den 12 augusti 🙂

  Kram Ditte

 3. Hej Terry, tack för alla givande skrivningar du ger oss. Du verkligen förtjänar ett semester! Men innan dess jag har en fråga: finns det möjlighet att ha en egen se session med dig. Det är ditt namn som kommer fram i alla sammanhang. Jag hoppas på ditt svar.

  • Keep an eye on my webshop! That is were you book a session with me. Thank you! /Terry Evans (genom admin Viktoria)

 4. Låter underbart😃vilket stöd👍Vilken nyfikenhet å framtidshopp det väcker.💫en avancerad gissning är att datumen gäller försäljningen 😊

  • Thank you for your words! I will keep you updated regarding the sell of the school! /Terry Evans (genom admin Viktoria)

  • So nice to hear from you Leif, old friend! I hope everyting is fine for you too. /Terry Evans (genom Viktoria)

 5. Läsvärt ! Tänker också på min mor som behöver ta det lugnt . En tanke går också till Sture Karlsson (Ambres) och em person som ”behandlat” mig Bo Olander (Johan skytte väg ,Älvsjö) har du träffat dem !? Och vad Isåfall tyckte(r) du ! ? G

 6. Sometimes you need to lose your old self to find yourself. But when you find yourself, don’t lose yourself again.
  Paulo Coelho
  Jag önskar dig en fin sommar och allt gott med vad du tar dig för. Kram Anna-Lena

  • Thank you for the text! It brought a smile to my face. Nice to hear from you! /Terry Evans (genom Viktoria)

 7. Det är ofta jag önskat vara så lyhörd att jag förstått och hört vilka råd jag får, lite oftare än jag uppfattar dem. Hur jag än försöker, känns det oftast att jag helt enkelt bara har tystnad omkring mig när jag frågar, ber om råd/hjälp etc. Men någonstans vet jag inom mig att svar kommer, men kanske inte alltid på det sätt jag önskar. Det är mycket arbete med tilliten från min sida. Men samtidigt måste jag medge att så sent som igår kväll kom tydligt svar på en sak jag bett om hjälp med, hur jag skall ta tag i en viss situation, hur det skall läggas fram men att jag också talade om för min guide vad jag lärt mig av den uppkomna situationen.

  När jag stod i köket och fixade med något efter en dag tyngd av känslor kring det jag måste ta tag i, så kände jag plötsligt en djup lättnad och hörde orden: ”Välj Dina strider. Inte denna” och jag upplevde en frihet över att detta inte var min strid att ta. Jag la min tillit till andevärlden och kände att jag kan lita på att de kommer att hjälpa till med en lösning utan att jag behöver gå in och agera i situationen. Att jag slipper gå in och agera i denna situation fick jag till mig beror på att jag redan när jag bad om hjälp och råd, gav uttryck för vad situationen lärt mig nu och inför framtiden.

  Hoppas Du och familjen får en fin semester!

  Kram
  Majsan

  • So nice to hear from you again, Majsan! Thank you for your well wishes. /Terry Evans (genom admin Viktoria)

 8. Stort tack för dina inlägg Terry. Jag önskar dig en fin sommar med avkoppling och glädje ☀️

 9. Hello Terry1
  I love that Ascala is so clear regarding getting some rest you truly deserve it. The thing is that we do not always need to know everyting in order to get it right anyway in the end. My feeling right now is confusion and a lot of development is going on. This year is about change and our ability to cope and do wonderfull tings with the visdom we recieve.

  I hope to see you and the rest of the group in september.
  Have a wonderful summer!
  With gratitude, Monca Gustafsson

  • I look forward to seeing you and the rest of the group also. I think we are going to have some fun! /Terry Evans (genom Viktoria)

 10. Hej!
  Ibland vill man åka längre…..än det är tänkt. När det är stopp så är det stopp, vare sig man vill eller inte. Nu och då behöver man stanna upp och bara vara…man behöver byta tåg. Även om man har goda intentioner så kanske det inte är meningen det man har tänkt. Då bör man släppa taget. Att släppa taget är inte lätt, men med villighet så går det. Förr i tiden hade jag svårt att släppa taget, numera tycker jag det känns bra och bara lämna över till andevärlden och de får vägleda till det är tänkt.
  Att lägga energi till det som inte leder någonvart är bara slöseri, varför hålla fast vid något som inte ger något. Det bromsar och hindrar. Bättre att det nya får ta plats.
  I allt jag gör så finns det en känsla, jag lägger i energi, även om det är ”bara” en tanke så finns där energi. Sen när jag ska göra ett avslut så finns ju den där energin där, därför är det svårt ibland att göra ett avslut, det känns som en sorg. Då kan det vara bra att göra ett uppehåll….innan man byter tåg 😊
  Efter det att jag gick kurs och fick lära mig på riktigt att sörja, så här jag gjort sunda känslomässiga avslut. För någon vecka sedan sålda jag min älskade motorcykel som jag har haft i femton år och trodde aldrig att jag skulle sälja den, men tiden var inne för ett avsked. Då gjorde jag ett fint farväl och allt kändes okay. Jag har en tanke att jag ska köpa en bil, men innan dess står jag på perrongen och inväntar nästa tåg 😉🌻

  Marie Klintebäck

  • So nice to hear from you again, Marie. Your words encourage me with my decision to move forward. Thank you! /Terry Evans (genom admin Viktoria)

 11. Hi!
  Thanks for a lot of interesting reading. I could realy be wrong but i feel i need to write about 2 words that comes to my mind. The first thing is ”thyroid”, sköldkörtel and the second is ”blodtesting”, provtagning. I might really be wrong but its better to tell and you can se if its wrong.
  Take good care!
  Best regards
  Anna

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn