Jag tänker mycket på miljön. Jag har ifrågasatt mig själv och funderat på vad mer jag kan göra för att minska belastningen på vår kära Moder Jord. Jag har alltid tänkt mer eller mindre på miljön. Just nu går det knappast att undvika.

Jag dansar. Musiken har jag valt själv. Det är min musik. Som passar mig. Bara mig och just bara idag. Just nu. Jag dansar. Jag släcker ner. Jag är ensam. Bara jag och musiken. Hörlurarna i. Och jag dansar. Eller rör mig. Jag rör mig som min kropp vill röra sig. Just nu. Just. Bara. Nu.

Jag har hållit på såhär i flera år. Jag danslekte även som barn. Efter min depression så tog jag tillbaka dansleken. I början var jag tvungen att klä ut mig. Jag kunde knappt titta på mig själv i spegeln. Jag skämdes. Kanske var jag lite blyg också. Men jag klarade inte av att titta på mig själv. Sakta men säkert höjdes min blick. Jag tyckte om känslan. Jag kände hur det stärkte mig. Jag märkte att jag blev gladare. Jag glömde bort tid och rum, och slapp tänka mina depressiva tankar. Kanske flydde jag. Jo, ibland flydde jag. Det gör jag fortfarande ibland.

Jag tittar på min kropp. Eller inte. Jag blundar. Följer. Ibland knakar det i hela mig. Ibland känner jag hur energierna byggs upp igen. Det är en härlig känsla! När värmen stiger i rummet. När det börjar pulsera och vibrera snabbare. Frekvenserna höjs. Jag svettas. Ut med det som jag inte behöver längre. Känslor rensas. Jag tar emot det som jag behöver istället. Just då. I den stunden. Ibland klär jag ut mig. Låtsas och leker. Jag är vem som helst, var som helst på jorden, när som helst och hela tiden.

Ibland lägger jag in önskningar. Jag önskar att jag ska få fler kunder. För pengar går alltid åt. Märkligt nog. Ibland önskar jag att jorden ska läka lite mer. Att människor slipper svälta. Slipper fly. Att isarna får vara kvar, om det nu är det som är meningen. Jag önskar att haven och korallreven får vara i fred. Allt beroende på vad som står i tidningarna. Eller vad som hänt i världen. Eller beroende på hur det känns. Jag dansar bort olyckan. I mig själv och i världen. Ibland får jag healing. Ibland känner jag vilket chakra som är lite stökigt. Jag reflekterar över informationen när jag känner för det. Om jag känner för det. Det finns ingen press, inga krav. På sistone har jag tänkt, och känt, hur allt sitter ihop. Att när jag läker, utvecklas och förändras, så gör världen också det. Tänk att jag får uppleva det här! Tänk att jag kan känna och se världen och energierna på det här sättet. Vilket privilegium! Och allt jag behöver göra är att dansa. Att röra mig till musik. Att bara vara i nuet. Att skratta åt mig själv. Göra grimaser med ansiktet och kroppen.

Jag tänker mycket på miljön. Jag har ifrågasatt mig själv och funderat på vad mer jag kan göra för att minska belastningen på vår kära Moder Jord. Jag kan inte göra så mycket mer än att dansa. Jag dansar. Jag dansar så in i helvete för Greta och dom andra som skolstrejkar. Jag dansar fram energierna som kan läka Moder Jord. Jag dansar fram energierna till nya lösningar och bättre material. Dansar fram frekvenserna som behövs- och låta allt vara som det är. Dansar fram lycka och välmående. Dansar fram värme och nya möjligheter. Dansar och leker. Lekdansar. Dansleker.

Elin Järnkvist
elinsmassage@hotmail.com
www.elinsmassageochhealing.se

Föregående artikelVåga stå för det du tror på
Nästa artikelTransformeringen från en stubbe, Del 2
Jag målar och skriver. Jag älskar färger. Älskar att leka med ord. När penseln far över duken kan jag uppleva ett enormt lugn. Meditativt. När jag mediterar får jag ofta inspiration till att måla. Jag ser färger som inte finns. Än. Jag är ofta ute i trädgården. Klappar på äppelträdet. Ger tröst och söker tröst. Jag driver företaget Elins massage och healing. Jag har en egen lokal nära Resecentrum i Örebro. Jag erbjuder massage, healing och säljer mina tavlor. Jag funderar på att bli biodlare, men har inte bestäm mig än. Jag drömmer om att bli medium, men vill landa lite mer först. Här kommer ni kunna läsa texter om att vara känslig. Och okänslig. Texter som handlar om drömmar, personlig utveckling, kreativitet, healing och andlighet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn