Att börja lita till sin intuition eller att återigen, börja lita till intuitionen är verkligen någon vi alla ska försöka sträva efter. Vi får ett lugn inom oss, en viss trygghet som gör att vi även börjar lita på de val vi gör i livet! En helt ny stabilitet börjar etablera sig i vårt liv. Ett lugn…

Vi börjar prioritera det som känns rätt för ”mig och min situation”! Och automatiskt blir det lättare att stå emot andra, om det är något som inte känns bra för Dig och Din situation.

Det är lite som om vi börjar styrketräna eller vi börjar promenera med sikte på att jogga till slut. Vi bygger upp styrkan och konditionen successivt, det går verkligen inte på två dagar… Utan vi har då tålamod och kämpar för att komma vidare och bli starkare.

Samma sak gäller vår intuition, vi behöver öva, lära oss att lyssna till den. Tillslut så går det av bara farten, jag lovar, men, efter mycket om och men… Du blir tryggare i Din roll som ledare över Ditt eget liv och vägen framåt blir rakare. Du kommer närmare glädje, trygghet och ett inre lugn…

Så hur kan Du börja lyssna till Din intuition?

Du vet, om du spelar ett frågespel med vänner till exempel TP (Trivial Pursuit) eller liknande. Och du får en ja eller nej fråga. På direkten dyker det upp ett ”nej” i tanken/känslan, men så börjar du tänka sekunden efter och säger ett ”ja”!

Svaret visar sig vara NEJ, och hur många gånger har du då sagt ”Jag visste det! Jag tänkte ”nej” men så sa jag ”ja”… Haha! Det är precis så Du börjar lyssna till Din intuition!

Det första som dyker upp, det som Du känner men, som Du tränger bort med tanken, är just Din intuition!

Har Du provat att lyssna på Din första känsla vid spel eller i en valsituation?

Hur var det?

Har Du redan övat lite på Din intuition? Och hur känns det?! Skriv ett par rader om Du vill!

Lycka till!

Helen Engström
Driver företaget Själens Harmoni i Köping.

www.sjalensharmoni.com
www.facebook.com/mediumhelen

Föregående artikelÖga mot öga med mitt ego
Nästa artikelLivet mellan liven – intervju med författaren Rita Borenstein
Mitt intresse för det andliga och personlig utveckling har funnits med mig sen tidiga år i livet! Lyckligtvis hade jag föräldrar som pratade mycket om andar, energier, karma och hur vi kan göra för att bli bättre människor. Jag har sen barnsben känt, hört och förnummit olika energier som har funnits runtomkring mig. Jag pratade ofta om andar/spöken och visste hur andra människor mådde som fanns i min närhet. Jag upptäckte att förmågan ökade i tonåren och hade många upplevelser med andevärlden, men trodde att jag inbillade mig. Jag fick kontakt med Terry runt år 2002 och började min resa i en Mediumutbildning. Där det senare visade sig att det jag trodde var inbillning, lyckligtvis ej var det! Sen började jag min väg som Bergsmeditationsledare. BM är något som jag brinner extremt mycket för, då vi kommer i kontakt med vår inre dynamik på ett sätt som jag aldrig upplevt tidigare. Idag har jag mitt företag och min lokal Själens Harmoni i Köping. Där tar jag emot klienter för privatsittningar, medial vägledning med änglakort samt seanser och utbildningar/kurser i mediumskap och Bergsmeditation. Här kommer Du att kunna läsa om min tankar och upplevelser andlighet, personlig utveckling! Väl mött.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn