Den subtila gränsen

2
571

Vi går på en upplyst stig. Själva stigen lyser vit. Framför mig går hon, Aileen. Min nya guide, ängel. Eller nya, hon har säkert varit med mig länge. Jag tror att jag sett henne under en kurs för Terry Evans. Hur som, nu är hon tydlig och hon leder oss framåt på stigen.

Det närmsta jag kan komma med att beskriva Aileen är genom en serie som heter Merlin. I ett avsitt möter Merlin en Diamar, Nyckeln till all kunskap. Varelsen har ett avlångt huvud. Stora ögon. Ser mänsklig ut, men med en längre, avlång, kropp. Diamaren lyser ljusblått från insidan, lyser av sig själv. Precis som Aileen.

Jag går bakom henne och funderar på kunskap. Jag har bett om hjälp att bli kvitt viss energi som blockerar mig. Jag har såklart tillåtit den att komma in mitt system, om än omedvetet, så har jag någonstans gett min tillåtelse. Nu är jag medveten om den, och vill slippa ur dess grepp. Jag har sett, för att kunna göra något åt det.

Det är första gången jag upplevt att någon annans känsla faktiskt kan påverka mig så djupt att det påverkar hur det går för mitt företag. Tidigare har jag förstått ATT det är såhär det kan gå till. Det är så människor blir sjuka på olika sätt. Jag har också haft turen att se hur känslor materialiseras, så jag har en liten hum om vad som händer med känslor som inte blir bekräftade. Ändå blir jag så förvånad när jag får två, kanske tre, tydliga signaler att jag blivit ”energismittad”.

Jag vet. Det är lite dubbelt att prata om energismitta, eller bli utsatt för någon annans energi, när jag någonstans har gett min tillåtelse att det ska få ske. Kanske behöver min hjärna dela upp dom olika påslagen för att lättare kunna förstå. Energismitta, för mig, är en energi som jag omedvetet eller ofrivilligt släppt in. Det har hänt nu och jag har bett mina guider om hjälp.

Aileen fortsätter att leda oss framåt på den upplysta stigen. Framför oss ser jag att vi närmar oss en bubbla. Den är ljusblå, samma färg som Aileen, och kapslar in ett stort stycke av stigen. Aileen går igenom utan problem. Jag själv stannar utanför. Jag kommer inte igenom. Plötsligt separeras jag och Elin, jag går igenom bubblan medan Elin får stå kvar utanför tills hon har krympt till cirka fem centimeter. Aileen låter mig få veta att Elin är mitt ego och det måste vara litet i bubblan vi är i. Jag placerar Elin på min högra axel och ber henne att varna mig när jag blir utsatt för ego. Både mitt eget och andras. Efter det förklarar Aileen att bubblan är till för att rena, att bli beskyddad och få skydd. Jag kan enkelt tänka att jag har bubblan runt mig när jag tror att jag blivit smittad, eller är utsatt för en pågående smitta. Jag kan enkelt be Aileen om hjälp. Hon talar om för mig att jag behöver renas. Hon berättar också att min gamla inflammation jag haft i tummen, nu är till för att varna mig för smittor. Hon säger att jag kommer känna av tummen, och att jag inte kommer kunna skylla på att det är för att jag masserar. Och när jag känner av tummen så vet jag att det är dags att rena. Rena mig själv, mitt hem, min lokal. Jag tackar för insikterna och hjälpen och vi säger adjö för den här gången.

Jag ringer till kursgården i Fanthyttan. Funderar över energismittor och önskar boktips. Ingela och jag pratar en stund och jag går djupare in i insikten om att renas. Att skydda och beskydda mig själv. Jag förstår att jag behöver skapa en ritual, just nu, för att förstå att jag faktiskt KAN skydda mig själv, att jag har möjligheten att sätta subtila gränser mot subtila energismittor.

Dagen efter skriver jag ner det jag önskar att jag kunde få hjälpa med. Sprider ut mina stenar. Och bestämmer mig för att meditera Ovan Regnbågen. Mina guider kommer, vi är 7st som sitter runt en eld. Stenarna kokas i en kastrull full med vatten och ängla-energi. Medan det kokar så sätter vi igång och städar mitt hus, min sommarstuga, tomterna. Det dammsugs, eldas skräp, putsas. Vidare till min lokal.

Allt gnistrar och glimmar när vi är klara och någon säger skrattandes ”Nu kommer du sälja fler tavlor! Dags att måla mer!”. Min aura renas. Efter det är vi tillbaka vid elden. Almon, min älskade drake, andas ett skyddande lager över alla stenar som nu har kokat klart. Liljan förklarar att för varje sten jag har på mig så läggs ett skyddande lager på. En av dessa stenar har dessutom fått egenskaper från en spegel. Så när jag bär den kommer den hjälpa genom att skicka tillbaka energierna till sitt ursprung. Jag tackar för all hjälp och går tillbaka över regnbågen.

Tillbaka till mig själv. Öppnar ögonen och tittar ner på stenarna som ligger utspridda på pappret med önskningar. Jag ser att tre av dom hör ihop. Och strax därefter ytterligare tre. En sten från varje guide som var med under den här meditationen. En ängel i varje hög. Ett djur i varje hög. En guide i varje hög. Och så jag. Med ett glädjeleendet på läpparna och tacksamhetstårarna på kinderna.

Elin Järnkvist
elinsmassage@hotmail.com
www.elinsmassageochhealing.se

Föregående artikelAtt visa andevärlden respekt
Nästa artikelMina tankar och erfarenheter av negativa andar och energier
Jag heter Elin Järnkvist och jag älskar att skriva! När jag gick i skolan så tyckte jag att den roligaste uppgiften var att göra en egen bok. På halva sidan fanns det plats att rita en bild, och sen kunde man skriva sin berättelse. Jag minns inte vad böckerna handlade om, men jag minns min entusiasm för uppgiften! Hela skolgången fortsatte jag att skriva. För mig själv. Jag skrev dikter. Korta noveller. Jag försökte uttrycka allt jag hade inom mig för att det inte skulle äta upp mig. Efter gymnasiet så fortsatte jag att gå en skrivarkurs på folkhögskola. Efter det så slutade jag. Jag tappade bort min kärlek till att skriva, till orden. När jag senare i livet startade mitt egna företag så insåg jag att jag tappat bort väldigt mycket av min förmåga att uttrycka mig i text. Det blev en plåga att försöka beskriva mina behandlingar och vad som ingick och inte. När Terry nämnde Ascala så tackade jag först nej. Jag blev rädd. Jag tänkte att jag inte skulle ha något att skriva om. Trots det så bestämde jag mig för att testa, och idag skulle mitt liv vara väldigt tråkigt utan mitt skrivande! Jag skriver om personligt utvecklande, och invecklande. Jag skriver om händelser som påverkar. Meditationer. Allt som vill komma ut i textform. Jag jobbar som massör och healer. Jag delar lokal i Örebro, och har en liten stuga hemma i Lysfalla som jag jobbar i. Och håller just nu på att utbilda mig till medium. Det är en fantastisk resa, Livet! Här kommer ni kunna läsa texter om att vara känslig. Och okänslig. Texter som handlar om drömmar, personlig utveckling, meditation, kreativitet, healing och andlighet.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn