För många år sen, när jag började lära mig om mediumskap var min syn på andevärlden ganska begränsad. Jag insåg inte att det fanns så många olika dimensioner i andevärlden. Med tiden öppnades mitt sinne upp till andra aspekter av den intelligensen.

I början kände jag inte samma kontakt med andevärlden, men jag träffade en otrolig kvinna som tror på naturväsen och hon bjöd in mig till Sverige för att arbeta för hennes förening. Hon har en intelligens som är ganska unik, hon kan se andarna i skogen, deras rörelser. I början tänkte jag: Är hon på riktigt? Nu tror jag på att det går att se naturväsen, för jag har sett dem själv. Med åren började jag ha upplevelser som jag knappt kunde tro på, men det största jag insåg var att andevärldens intelligens har många dimensioner och kan erbjuda insikter som är svåra för oss människor att föreställa sig.

Jag hade en upplevelse för ett par år sen, det jag kunde se och känna var helt otroligt. Något hade öppnats upp inombords. Det är likadant med min andeguide, han har tagit med mig till dimensioner i mitt sinne som jag inte trodde existerade. Allt han sa till mig för många år sen har hänt. Det fantastiska är hur den intelligensen fick mig att komma i kontakt med min naturliga intelligens. Jag gör saker som jag aldrig hade trott skulle vara möjliga. När jag var ung hade jag inte den självinsikten. Jag ansåg mig vara en helt vanlig man.

Den här intelligensen har tagit mig till platser i mitt sinne som är helt otroliga. Det har fått mig att inse att det är en intelligens som omger oss varje dag. Ofta har den kommit igenom via Ascala och presenterat sådant som jag inte kunnat föreställa mig, men det har hänt.

Jag minns när jag skrev om min upplevelse av ett rymdskepp. När jag väl hade forskat i det föll bitarna på plats, det var en förberedelse för vad som komma skulle. Jag fick information om hur ufon färdas genom dimensioner, genom att dematerialiseras till en frekvens. De visade mig en matematisk formel som kunde användas för att förändra min egen frekvens. Trots att jag inte var särskilt bra på matematik i skolan lät det här vettigt. Det förde mig till en plats där jag fick möjlighet att ta kontakt med denna vidsträckta intelligens genom att använda kvantfysik, det lilla jag kan om det.

När jag har färdats igenom den här intelligensen har jag fått möjlighet att växa och blomstra. Det är en gåva, en resa utan slut – en oändlig resurs. Jag kan verkligen säga att andevärldens intelligens, som arbetar jämte Ascala, har tagit med mig på en magisk resa. De har gjort mig medveten om att det alltid finns nya horisonter som väntar oss, såvida vi inte är fast i någon slags känslomässig låsning.

Jag skulle vilja höra från dem av er som har haft liknande upplevelser eller tankar. Vad har ni att säga? Om du har pionjäranda, men bär på tvivel och osäkerhet, att andevärlden inte kan hjälpa dig, så hoppas jag att det här kommer att inspirera dig att gå vidare oavsett vad som pågår i världen idag. Mitt sinne är aldrig nedstängt, den inre världen låter mig odla ny mark inombords och det kan medföra nya och oväntade möjligheter.

Det är mycket bättre att ha försökt än att missa tillfället.

Ta hand om er!

/Terry Evans

14 KOMMENTARER

 1. Hej Terry!
  För några år sedan, precis när jag hade börjat meditera regelbundet, blev jag inbjuden att gå ombord på ett rymdskepp som hade landat i den vackraste skog man kan tänka sig. Tyvärr så blev jag livrädd den gången, och ”skrek” att jag inte var redo för det här 🙂 Så det tillfället tog jag inte vara på. Men sen när jag började använda bergmeditationen så har har det hänt att jag har fått kliva ombord, eller att dom kommit ut till mig. Det är så otroligt fascinerande! Men jag fattade ju inte så mycket av det jag såg 🙂 Och det känns jättekonstigt att berätta om det här, men jag gör det ändå.
  Trevlig helg!

  • Wow! The first time I had such an experience was whilst I was using the Mountain Meditation. Many other doors has opened up since. Thank you for sharing, Marika. /Terry Evans

 2. Det är fantastiskt allt det du upplevt jag hoppas att jag få uppleva detsamma . Jag utvecklas genom drömmar och olika händelser i livet istället.

 3. Hej!
  Jag har upplevt märkliga händelser på olika plan, både i drömmar, meditation. genom medier och i vaket tillstånd. De ger mig själv ett sk bevis på att vi har kontakt med andra dimensioner.
  Flera av dessa upplevelser finns med i min bok ”Tankar om Evig Existens”.
  Mvh Cina Strang

 4. Ang ”dimensioner av intelligens”. – Som barn lekte jag ofta leken att jag var chef på en rymdstation över små spaningsskepo som höll ordning inom sitt område, som en del i en större rymdflotta. -Som vuxen deltog för många år sedan i en meditation genom 9 dimensioner ledd av Barbara Hand Clow. Vi nådde den 10 dimensionen, ett varmt djupt mörker där jag sakta vaggades. Allt var frid och min känsla var att jag satt på en gren i ett enormt träd(Världsträdet ?) Varje dimension var en stor upplevelse. -Jag träffade dig i början av förra året och du godkände mig för deltagande i Ascala frekvenshealing med börja i april, men den blev av kända skäl inte av.

  • What you are saying is very interesting. I have discovered taht once we reach the 10th dimension we connect with the highways and byways of the universal intelligence. Thank you for sharing! /Terry Evans

 5. Mycket intressant text.
  Som jag tidigare nämt hade jag som barn inga upplevelse, men jag har hela livet varit dragen till andar, naturväsen och särskilt ”spöken”. ” Spöken” har alltid fascinerat mig, det är på nåt sätt min grej 😊
  Det där med dimensioner har jag med mediumskapet börjat förstå bättre, och att allt är energi frekvenser, olika frekvenser. På nåt sätt skulle det vara konstigt om allt i universum skulle ha samma frekvens. Andevärlden har sin frekvens, vi har våran, och ufon sin frekvens. Mycket intressant. Jag skulle helt klart vilja lära mig mera.,
  Jag hade en tid när jag kunde se andar tydligt och klar, jag såg ljusguider, jag kunde se en persons organ vid en healing. Nu är det till mitt förtret borta😣men hoppas på att det ska komma tillbaka. Har även kunnat se händelseförlopp på platser där det varit omständigheter, men klivit ett steg tillbaka och låtit polisen göra sitt jobb ifred. Men vill mer än gärna utveckla det, vill med min förmåga vara till hjälp.
  Jag har alltid haft en stor intuition men det jag märkte var att jag började även utveckla mediala förmågor när jag började låsa upp känslomässiga lås. Det var som att jag fick en belöning för skräpet jag arbetade bort. En bonus. Och nu vill jag utveckla den bonusen. Att vara medial är inte alltid lätt, det kan känna på…om man inte lär sig hantera det på ett klokt och respektfullt sätt.
  Jag hade en dröm och den blev sann- jag har två fantastiska utbildningar…medium och husrening- med mig. Jag har ett öppet sinne, och när den dagen kommer att jag ska vidare i mitt sinne så välkomnar jag det.
  Kan förresten nämna att när jag ibland öppnar upp till andevärlden så kan jag känna att jag vibrerar på ett annat sätt, det känns ärofyllt ❤
  Ja du Terry, så mycket intressant det finns här som vi kan studera och växa av. Bara för en enda dag skulle jag vilja vara dig bara för att känna vad mera som finns och hur det känns 😉

  Marie Klintebäck

  • Thank you for sharing, Marie. This is the time for us to explore the power of quantum physics. There is so much knowledge in the universe to draw from. Thank you for sharing again. /Terry Evans

 6. För många år sedan hade jag en upplevelse som är lite svår att förklara, men man kan säga att jag blev kontaktad av någon som ville ha hjälp i en annan ”dimension” jag blev lovad att jag skulle återvända till samma tid som när frågan ställdes. Min upplevelse blev otrolig och varade länge ” jag tror det” när det var dags att avsluta mötet mötena så blev jag ledsen och ville stanna men fick till svar att jag var tvungen att leva mitt liv här tills det naturligt tog slut. Nu har det gått ca 30 år och jag sörjer lite fortfarande, ibland undrar jag vad som faktiskt hände men är ändå lite lycklig att det hände. Nu är frågan kommer jag att komma dit när livet är slut här.

  • That place has many different dimensions. You went there because you were ready at the time. I am sure you will be transported there again one day. Thank you! /Terry Evans

 7. Hej! Ja visst finns det många dimensioner. Jag är präst i Svenska kyrkan sedan snart trettio år tillbaka. Har alltid ”pendlat”. Inte minst har jag haft närkontakt med andra civilisationer. Hade ett brännmärke på armen (foto finns) tidigt 90-tal. De har flera gånger försökt kontakta mig, men mitt intresse är svalt. Jag tolkar det som att det är samma sökande här som där. Poeter och musiker fångar ibland detta. Tefatsmänniskorna är ju inte så kulturellt lagda, men avundas vår förmågas att känna. Min mailadress, på tal om kommunikation, är g.appelqvist@hotmail.com. Vi kommer nog inte längre i det här biologiska livet, men har säkert en uppgift, tycks det, att vara och bli just de vi trodde att vi inte var.

  • I found your comments interesting. It certainly proves that you have an open mind. I like that fact. Please come in and comment again if you find something elese that I write about interesting. Thank you and good luck in your search. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn