Drömma om en gök – om att be andevärlden om något och få det

0
246
Tankarna malde. Samma loop om och om igen. Min hjärna gör så när det är för mycket. Somnar medan hjärnan maler. Vaknar upp till samma loop som kvällen innan. Vid den här specifika tidpunkten så hade jag börjat sucka åt hjärnan. Varje morgon. Som om hjärnan inte var en del av mig. Som att det […]

För att kunna se detta inlägg så måste du vara medlem. Du blir medlem genom att köpa denna produkten: Ascala Prenumeration.

Redan medlem? Logga in här

Föregående artikelMin vän Bergsmeditationen
Nästa artikelEn Bergsledares upplevelse av Bergsmeditation
Jag målar och skriver. Jag älskar färger. Älskar att leka med ord. När penseln far över duken kan jag uppleva ett enormt lugn. Meditativt. När jag mediterar får jag ofta inspiration till att måla. Jag ser färger som inte finns. Än. Jag är ofta ute i trädgården. Klappar på äppelträdet. Ger tröst och söker tröst. Jag driver företaget Elins massage och healing. Jag har en egen lokal nära Resecentrum i Örebro. Jag erbjuder massage, healing och säljer mina tavlor. Jag funderar på att bli biodlare, men har inte bestäm mig än. Jag drömmer om att bli medium, men vill landa lite mer först. Här kommer ni kunna läsa texter om att vara känslig. Och okänslig. Texter som handlar om drömmar, personlig utveckling, kreativitet, healing och andlighet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn