Betrakta för en stund den värld av form du ser omkring dig.

Var finns grunden ursprunget till vad du ser? Fundera på vem det är som observerar och lägger märket till alla ”saker”. Vem är detta osynliga jag innanför konstruktionen av ben, muskler, blodådror och hud?

För att verkligen lära känna dig själv måste du komma till insikt om att allt du ser omkring dig orsakades och orsakas av något i den osynliga världen inom dig.
Detta något kan kallas själ, ande eller energi.

Om du tittar på en väldig ek som till en början utvecklades från ett ollon, om du sedan går vidare och tittar på ollonet och undersöker det in till minsta detalj hittar du en brun massa utan några fysiska särdrag. I massan finns molekyler, atomer, elektroner. Går du förbi dessa och tränger ner så långt det överhuvudtaget är möjligt med det mest kraftfulla mikroskop. Här upptäcker du att det inte finns några partiklar alls, bara vågor av energi som kommer och går på ett mystiskt sätt.

Har ollonet och trädet en skapare som är osynlig och omätbar? Har trädet en själ?

Källan till allt är därför ingenting, eftersom den inte existerar i det mätbaras dimension.

Den osynliga värld som är ursprunget till den synliga världen är också ursprunget till dig.

Om du undersöker dig själv på ett vetenskapligt sätt kommer du upptäcka att du inte är din egen skapelse. Och om du inte skapade dig själv vad var det då som skapade dig?

Om du gör samma process som med ekollonet så kommer du upptäcka samma sanning. Långt inne i dig själv börjar allt med en energi som inte finns i den synliga världen. Detta är vårt ursprungliga jag.

En möjlighet, inte ett föremål. En framtidens dragningskraft, som möjliggör för ett ingenting att bli ett något.
Denna ande, själ eller energi, vad än du kallar det är permanent och omöjlig att tappa bort eller avlägsna.

Ditt öde är att bli medskapare och tillsammans med ditt högre jag, Gud, dina guider eller vad du kallar det värna om heligheten i allt som blir till i den formens värld vi kallar hem, vår nu tillfälliga uppehållsort.

Du har förmågan att skapa och leva ett mirakelfyllt liv där du är med och skapar din idealtillvaro.
Din skaparförmåga föddes i det osynliga medvetandet.
Den har sitt ursprung i energivågornas osynliga värld.
Det har också planeterna, stjärnorna, blommorna, djuren, bergen, du, dina ägodelar – precis allt.

Du kan undersöka vad som helst och upptäcka att det längst in i allt inte finns någon form, enbart en osynlig energi eller egenskap, som för det från den osynliga världen till den observerbara världen.

Det är i denna osynligas värld som du ska ha i tankarna när du läser detta.

Intala dig själv att det finns två världar i vilka du ständigt existerar parallellt.

Se dig omkring i formens värld och vänd sedan blicken inåt och kom till insikt om att formens värld började i den osynliga dimensionen, som vi inte ens har kommit i närheten av att förstå.

Du är aldrig avskild från den osynliga världen inom dig, ej heller från den synliga.

Du tillhör båda världarna just nu. Det är viktigt att känna båda världarna. Det är den inre osynliga världen som är upphovet till den synliga.
Det är från den inre du kan hämta kraft och svar på olika saker som berör den synliga.
I ditt inre har du en gudomlig förmåga att förverkliga dina drömmar och dra till dig allt du behöver eller längtar efter.

Louise Sixtensson – Ayurvedisk massör, hälsorådgivare & stressterapeut

Den förmågan är du, och du måste sätta dig över de tankegångar och uppfattningar du har matats med och ge dig själv tillåtelse att träda in i denna värld. Korsa linjen som skiljer till fysiska jag från det jag som är precis lika verkligt ditt osynliga inre.

När du tar dig förbi alla spärrar i ditt medvetande, som hindrar dig från att korsa linjen, blir ditt osynliga jag den biljett som ger dig tillträde till att skapa ditt eget liv.

Louise Sixtensson
ayurveda-center.se
louise.sixtensson@gmail.com
Ayurveda-Center & Inrefokus på Facebook

 

 

2 KOMMENTARER

  1. Tack, Louise! Vilken fin text! Jag har tänkt en hel del på vikten av balans mellan ”världarna” på sistone. Det är en utmaning vill jag lova och jag tycker att den illustreras rätt väl av mitt försök att läsa din esoteriska text med en tvååring som klättrar på mig här i kökssoffan. Sen finns det också i mitt liv exempel på hur världarna kan mötas lite, som t.ex. när 9-åringen kommer hem från träslöjden och har tillverkat en ”stör ej”-skylt ”som du kan ha på dörren när du mediterar”.

  2. Hej Louise Jag är en ny läsare.jag heter Johanna ditt skrivande säger det som jag tänker Av ingenting blev någonting Av någonting blev mera Om man studerar fraktaler i en data blir dom mindre och mindre.Till slut fins det blott tomhet Det är Universums Heliga själ.Jag har varit sökare i hela mitt liv. Jag är 76 år Lev Väl.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn