Jag skulle vilja berätta hur Covid-19 har förändrat saker och ting för mig under det senaste året. Det har tack och lov inte haft någon negativ effekt på mig. Jag har alltid varit en ensamvarg. Jag har goda vänner, men jag förlitar mig inte på ett socialt liv. Mitt sinne håller mig sällskap. Jag har ett nyfunnet lugn inom mig.

Jag har insett vilken slags press jag har satt på mig själv med mitt arbete. Nu när jag har skalat ner mitt företag får jag fortfarande förfrågningar om kurser etcetera, men om jag skulle gå i fällan att göra samma saker som förut, skulle jag förneka mig själv möjligheten att ta nästa steg.

Naturligtvis kommer jag fortsätta arbeta som medium, men mitt nästa steg kommer mer handla om att skriva, för nu har jag tid att göra det. Jag har gått vidare. Förhoppningsvis skulle mina böcker kunna ge en insikt in mitt sinne, hur jag tänker. Min önskan är att det jag skriver ska upplysa andra om deras egna sinnen och upplevelser, att det ska vara något som människor kan spegla sig i. Jag vill dela med mig på ett djupare plan, om mina tankar och resor som medium. Kanske kommer det att öppna upp saker och ting i andra människors medvetande.

Framöver kommer alltså mitt fokus inte att vara på kurser, utan på att skriva. Jag hoppas på att börja göra det i år. Många har tjatat på mig att börja skriva. Det kommer från alla håll, så det är hög tid att jag lyssnar. Med kursgården i fokus fanns det inte tid för det, men förändringarna som skett på sistone har gett mig tid att tänka och mina öron är mycket mer redo att lyssna. Tidigare var jag inte redo att ta emot dessa signaler, men under det senaste året har jag kunnat öppna upp mycket mer till det som pågår inom mig.

Min önskan är också att utforska kvantfysik mer. Det är dags att lämna förlegade tillvägagångssätt bakom sig. Det här är min dröm och mitt projekt. Jag vet att det kommer att ta tid, men vi behöver gå vidare.

Har den här pandemin påmint dig om saker du har försummat? Kommer du att ta steget in i en ny fas av ditt liv? Hur många av er har tidigare varit så tyngda av åtaganden att ni inte har kunnat ta nästa steg i livet? När vi gräver ner oss i saker och ting kommer vi inte vidare. Det senaste året har varit en väckarklocka för mig. Jag är säker på att det har haft samma effekt på andra, på ett eller annat sätt.

Jag fick möjligheten att lämna min personliga nedstängning som kallas ”För mycket att göra”. Jag ångrar inget, men det är dags att gå vidare.

Jag hoppas att mina ord inspirerar er att bli mer introspektiva.

/Terry Evans

 

Föregående artikelSjälvdisciplin
Nästa artikelFörändringens vindar – facit
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

 1. Pandemin har fått mig att, liksom du, dra i handbromsen o ytterligare vända mig inåt. Jag är en introvert extrovert person, dvs ”social på mina egna villkor”. Jag har varit noga med på vad och vem jag lagt min energi på. Mitt inre sökande har fått mig att börja skriva på två böcker parallellt. Den ena handlar om mina ”livskunskaper” och den andra om min resa att öpna upp mig mot universum, mitt i livet. Jag märker att dessa två böcker flätas in i varandra men att jag försöker hålla en tydlig gräns mellan vardera.
  Jag har ganska nyligen flyttat till mitt drömboende, där jag i framtiden hoppas att kunna samla vänner på middagar för intressanta samtal. Jag har ett gäng nära, underbara vänner. Under pandemin har jag träffat dom en och en, men ser fram emot att låta dom samanföras på dessa middagar i framtiden. Jag har märkt att samtalen med mina vänner, fördjupats ytterligare under pandemin. Vi har grävt djupare i tankar kring ”meningen med livet” och universums delaktighet i vårt liv och vardag ❤

  • Thank you so much for sharing with us. I like the way that you have created a structure to continue to meeting your friends. Conversations and sharing are very important. You are lucky to have real friends. /Terry Evans

   • Hej Terry !!😍🤗😍💖 Något jag tänker på är !! Att människor kan hjälpa andra , Utan att vänta sig något tillbaka! ❤❤ För mig är det den högsta kärleken! ❤❤ Alla vill bara ha något tillbaka? Vad är det ? Kramisar ifrån Anette ❤❤💖💖💖💖😚😚

    • People have many different reasons for wanting something in return. Thank you so much for an interesting comment. /Terry Evan

 2. Tack Terry, avslut är så befriande. Står med det nu. Kämpar dock att inte slänga mig in i saker och behövde höra dina kloka ord att gå i fällan att göra samma saker som förut.
  Jag har en tendens att lätt att glömma detta, när prestations-egot och hjälpa hela världen känslan kommer.

  Att bryta mönster och rikta energi:n till det nya och mig själv, gå ur sin bekvämlighets zon, det är klurigt tycker jag. Är det mina skugg sidor jag möter då, måntro:)

  Vill jag verkligen förneka mig själv att ta nästa steg? en mycket bra fråga.

  • Nice to hear from you Louise, you are never far away. This is something we need to ask oursevels every day, do we want to move forward. Thank you for sharing! /Terry Evans

 3. Tack för ditt svar,gillar dig följer det okända,men det har blivit pause även där,alla följare vill nog träffa er alla för fortsättning.mediumen personliga.av programmet De okända i svt.se.bock tackar

  • As far as I know there are no immediate plans to bring back a programme like Det okända to TV, but who knows what the future might bring? Thank you for your kind feedback! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn