När vi arbetar med andevärlden förbereder de oss på olika sätt. De ser vad vi behöver och oftast är vi omedvetna om det. Jag ska berätta om en gruppseans jag hade en gång.

När jag har en bokning av en gruppseans åker jag hem till mina klienter.

Kvällen innan gruppseansen kände jag av en ande som förklarade att han kommer att närvara vid seansen. Anden var en ung kille som hade gått bort alldeles för tidigt. Han förklarade att seansen skulle bestå av hans närmaste vänner som fanns kvar här på jorden. Jag måste tillägga att jag inte brukar få påhälsning av andar kvällen innan de kommer att närvara vid en seans. Jag blev lite häpen inför hans närvaro. Han förklarade varför det var viktigt att vi båda träffades kvällen innan.

Nästa kväll åker jag ut för att ha seansen. Jag ringer på dörren och blir mottagen av husägaren. När jag kliver in i rummet där jag ska arbeta sitter där ett härligt, förväntansfullt gäng, precis ett sådant gäng som anden hade berättat om. Vad de inte vet, som jag redan vet, är att deras vän kommer att komma igenom under kvällen.

När anden kommer blir det mycket känsloladdat. Det är alltid extra laddat när någon gått bort alldeles för tidigt och oväntat. Efteråt förstår jag varför anden hade besökt mig kvällen innan, han hade förberett mig mentalt inför denna uppgift.

Vid seansen förmedlar anden att det är han som samlat alla denna kväll och säger till husägaren:
– Jag använde dig för att samla alla, för att du alltid varit så envis. Tack för att du lyssnade på mig och inte gav upp! Jag vet att du har känt min närvaro då och då. Jag tyckte om när du skojade med mig!

Anden berättar hur svårt det har varit för husägaren att kunna få till ett datum som skulle passa alla. Till slut lyckades han. Husägaren blir tagen, han får bekräftat att närvaron han känt var vännens och att han haft ett finger med i spelet.

Det blir en seans med tårar, men också mycket skratt från deltagarna!

När seansen är slut och jag åker hem är jag nöjd, jag har utfört ett viktigt arbete. Jag har framfört budskap. Och anden, han blev också nöjd. Han fick säga det han inte hann säga till sina vänner innan han gick bort.

Jag är tacksam för hur andevärlden arbetar och för att de såg vad jag behövde inför denna seans.

Anki Pettersson
Husmedium och Healer vid Creative Experiences Terry Evans AB

Föregående artikelUndanträngda känslor gjorde mig sjuk
Nästa artikelDags att ta ett steg
Anki Pettersson heter jag och arbetar som medium och healer på Terry Evans kursgård, genom mitt eget företag. Redan som barn kände jag av andevärlden och det har varit helt naturligt för mig. Som 10-11-åring bestämde jag mig för att arbeta som medium, och den känslan har jag haft hela mitt vuxna liv. Jag har alltid dragits till att hjälpa människor och har arbetat inom vården och som undersköterska i 20 år. Till slut kände jag att det var dags att förverkliga det jag egentligen ville och gick en mediumutbildning för Terry Evans. Jag blev klar 2011 och har arbetat som medium och healer sen dess. När jag tog steget var det som om cirkeln slutits och jag äntligen hittat min plats i livet.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn