Som ni vet är skolan och mitt hem till salu och vi söker nu efter ett nytt hem i Vänersborg. Jag kallar det för ”the waiting game”: Vad blir det i slutändan? Vad kommer att säljas först och vad kommer vi att köpa?

Jag måste skratta åt mig själv, för naturligtvis vill en del av mig veta när det kommer att hända och hur. Så, när jag inser att jag börjar bli otålig eller för ivrig går jag tillbaka till vad jag kallar min andliga inställning och säger till mig själv: Om något ska hända så sker det när tiden är mogen. Det som sker det sker.

Det är okej för mig i två eller tre dagar, men sen kommer min otålighet tillbaka igen. Jag försöker påminna mig om att ha en filosofisk attityd och överlåta allt åt synkroniciteten, men min nyfikenhet nästan kräver att få ta över. Medan den växer sig starkare säger jag till mig själv: Jag ska fråga Ascala, han kanske vill berätta något. Här utmanas verkligen min självdisciplin. Jag försöker att ta kontrollen och backa tillbaka till min filosofiska attityd, men ibland tar den luriga attityden över. Jag säger till Ascala: ”Jag är här, jag är nära dig, jag har inte tänkt ställa några frågor alls.” Men faktum är att jag försöker vara smartare än Ascala och manipulera honom, trots att jag vet att det aldrig fungerar. Han är så mycket mer avancerad än jag, han känner till alla mina tricks.

”Allt vi önskar kan vi förverkliga när tiden är mogen.

Sen blir jag liksom nonchalant, jag säger: Om du har någon information att ge mig, så är det okej. Det intressanta här är, min mor började komma igenom och prata om flytten, hon visade mig en nyckelknippa och liksom dinglade den framför mitt ansikte. Jag försökte analysera vad hon menade. Ett par dagar senare kom hon och visade mig ytterligare en nyckelknippa. Efter några dagar återfick jag min nonchalanta attityd, då kom min mor tillbaka en tredje gång och visade mig en ännu en nyckelknippa. Plötsligt placerade hon de tre nyckelknipporna i varsin triangel. Sen lade hon ihop trianglarna och formade ytterligare en triangel. När jag tittade på den tänkte jag: Det där är en tetraeder, precis som den som dykt upp i forskningen!

En vän till mig, som är mycket bättre på matematik än jag sa: ”Den symbolen indikerar att du får hjälp från universum. Den symboliserar hjälp och stöd, att du inte är ensam, Terry.” Det var väldigt behagligt att få den informationen av min mor och min vän. Jag var lugn i två eller tre dagar, men kan ni tänka er, nyfikenheten kom tillbaka igen!

Allt vi önskar kan vi förverkliga när tiden är mogen. När något synkroniseras i den universella intelligensen föregås det av en matematisk ekvation. Det är matematiken som skapar synkronicitet, särskilda aspekter måste slås ihop, men när vi är otåliga och vill ha svar och lösningar kan vår otålighet och behovet att veta påverka synkroniciteten och matematiken.

Hur som helst, när tiden är inne kommer rätt tillfälle och jag behöver inte oroa mig eller vara alltför bekymrad. Jag tänkte bara att det skulle vara intressant att berätta det här för er. Trots all min erfarenhet kan till och med jag ha stora svårigheter att vänta, på grund av bristande tålamod. Jag inser dock att saker och ting kommer att synkroniceras när något är rätt och när tiden är inne kommer det sen att manifesteras. Lösningen eller möjligheten kommer att komma, som från ingenstans. Jag hör Ascala skratta, när han kommer berättar han inte hur saker och ting kommer att hända, han gör mig bara lugn.

Påminner det här om dig själv?

/Terry Evans

18 KOMMENTARER

 1. Haha😅Klockrent! Hög igenkänningsfaktor här Terry,och det är inte lätt alla ggr att släppa på kontrollen.Speciellt när jag vill något mycket gärna,då känns det som när jag var barn på julaftonsmorgonen och ville veta vad som var i paketen men inte kunde vänta och se.Känslan då jag varit i sådana situationer är att hips haps så går det i 120 och förväntningarna samt förändringen sker fort.Då kan jag istället känna wooow! Nu hängde jag inte med,utan tycka det skedde för fort istället(konstigt hur det är ibland).Du ska se att allt är som det ska och det blir som det är menat,nycklarna till att låsa skolan,erat nuvarande hem samt ert nya boende har du redan fått👍Och snart är det säkert dax att använda de allesamman.Jag önskar er lycka och en cyber-kram🤗

 2. Ja, det påminner väldigt mycket om mig själv. Jag skulle vilja flytta till en annan plats närmare havet, jag skulle vilja ha ett jobb och jag vill känna trygghet. Jag har fått veta av olika mediala människor att jag just nu får väldigt mycket hjälp, att hela mitt liv snart kommer att bli bra, någon såg en flytt och att det kommer bli bra. En fick kontakt med en av mina guider och min guide sa att hon inte fick säga till mig vad jag kommer att jobba med men, det var mycket kärlek i det. Jag vill veta om jag kommer att flytta och vart så jag kan börja leta efter någonstans att bo, jag vill veta vad jag kommer att jobba med och ifall jag behöver söka mig till en utbildning innan det och var jag får jobb så jag vet var jag ska bo, jag vill veta om maken får jobb på samma ort och om dottern kommer att trivas och få vänner.

  Jag brukar försöka intala mig själv att allt händer om det är menat att det ska hända och vid den tidpunkt det är menat att det ska hända. Men just nu känns det som om mitt liv är i ett slags limbo så än så länge verkar jag få nöja mig med vetskapen att allt kommer att bli bra!

  Och jag som vill ha kontroll på allt känner inte att jag har kontroll på något längre…

  • So you are playing the waiting game too. Patience – time is the essence of all things. /Terry Evans

 3. Ditt inlägg kom nu som ett brev på posten.
  Har funderat så mycket på denna otålighet länge som besitter hos mig.
  Tänker så det knakar i mig och funderar varför de mesta människor får de synkroniserade händelser som för dem framåt i livet medans andra som mig harvar på samma plats i åratal utan någon större förändringar.
  Förstår att det är karma cykler, växa som person osv. Men när man inser fakta och ser med klarhet och jobbar på sin del som bör ses över.
  När man gör allt som man ska. I rätt ordning. Förlåtelse, se de positiva och sprida värme och glädje för ens Högsta och Bästa. Livets läxa.
  Ok. Förstår och har insikt. Praktiserar de som bör jobbas på. Mer än där till.
  Är fruktansvärt tacksam över mycket och är en enkel människa.
  Varför får man denna otålighet?
  Varför känner man maktlöshet?Rastlöshet över att inte få svar och klarhet.
  Ja, min ivrighet och kunskaps vetgiriga är nu ditt svar på detta som ett budskap till mig.
  Känner ändå lite orättvisor kring detta med vissa får hjälp av universum direkt.
  Medans andra som jag får snällt vänta och våndas en massa. Och lever i oklarhet och förvirring. Velig och överanalyserar.
  Tack ändå för en fin förklaring till otåligheten. 😘

  • Thank you! I am sure your words will remind people who find themselves in a similar situation. Do not give up hope! /Terry Evans

 4. Jag blir så full i skratt,jag är likadan.Det går så bra i 2-3 dagar,sedan vill jag veta.Just nu vill jag flytta och har tålamod nån dag,suck.Att följa flödet och lita på att det sker när rätt tid är inne,och att det ordnar sig,det tror jag på.Meeen liiite fortare kan det väl gå =)

 5. I’m the same though I know that chance doesn’t exist. I do not know at all where I got this from, the section out of Zorba but, imagine a house where(you) would thrive, near a small lake ,the color of the house. See some décor in front of you, number of rooms, etc. Do not specify any more. This will keep you calm until you’re there.

  Have you seen, Zorba, when you put a magnifying glass in the sun and collect all the rays of the sun in a single point. This little point eventually takes fire, and why? Because the sun’s power does not shatter but accumulates on it. In the same way, it is with people’s thoughts, you can do wonder, if you concentrate them on one and the same thing. Do you understand, Zorba?

 6. Åh gud vad jag blir glad. Det är precis så mänskligt. Det är fantastiskt när du sätter ord på något som känns så klurigt att beskriva. Tack! Modet att våga vänta in 🌈❤️

 7. HAHAHA!! Det är så ”spot on” och precis som jag själv tänker, agerar och reagerar! Jag har stundom uselt tålamod, speciellt när jag väntat i år på det jag söker men inte finner och ställer frågor till andevärlden utan att uppfatta att jag får svar.. slutar fråga och intalar mig att jag nu skall ha tålamod.. och så går det några dagar, kanske några veckor.. och så är jag där igen och blir irriterad, rastlöst och otålig!

  Det är väl en del av att vara mänsklig, reflektera över sig själv, sitt sätt och attityd och backa och ta tillbaka tilliten att saker löser sig till det bästa – kanske inte alltid som jag själv vill utan till något bättre.

  Tack för Dina ord som fick mig att skratta igenkännande!

  Kram

  • Sometimes the things we want are not right for us and that is why they do not Surface. It is very easy to ask the universal intelligence for things, but what we think we like is not always the best thing for us. Make sure what you demand is right for you. Thank you Majsan! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn