Vissa händelser i livet kommer man lättare ihåg. Oftast är det så att händelserna påverkat oss känslomässigt, kanske har det varit sorg, glädje, besvikelse osv. Händelsen i sig behöver inte vara något dramatiskt, utan det är känslan som påverkat oss. Känslor är starkare än vad vi tror och kan sätta sina djupa spår. Jag minns […]

För att kunna se detta inlägg så måste du vara medlem. Du blir medlem genom att köpa denna produkten: Ascala Prenumeration.

Redan medlem? Logga in här

Föregående artikelLära genom att göra
Nästa artikelTanjas tysta retreat i Thailand
Anki Pettersson heter jag och arbetar som medium och healer på Terry Evans kursgård, genom mitt eget företag. Redan som barn kände jag av andevärlden och det har varit helt naturligt för mig. Som 10-11-åring bestämde jag mig för att arbeta som medium, och den känslan har jag haft hela mitt vuxna liv. Jag har alltid dragits till att hjälpa människor och har arbetat inom vården och som undersköterska i 20 år. Till slut kände jag att det var dags att förverkliga det jag egentligen ville och gick en mediumutbildning för Terry Evans. Jag blev klar 2011 och har arbetat som medium och healer sen dess. När jag tog steget var det som om cirkeln slutits och jag äntligen hittat min plats i livet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn