Jag ser dom på håll. Mina guider. Dom vinkar. Väntar. Skrattar. Det var länge sedan jag mediterade. Och jag kan inte riktigt komma nära. Jag ser dom på håll. Jag ser mig själv leka med dom. En bild av barnet Elin som leker med guiderna. Själv kommer jag inte nära. En kort sekund hinner jag fundera på om jag verkligen är öppen eller avslappnad. Men det känner jag att jag är. Jag hör dom i mitt huvud. Kom, kom tillbaka. Kom. Kom närmre. Kom tillbaka. Det är dags. Kom tillbaka. Och jag förstår. Jag behöver börja nu. Behöver börja om. Kommer få börja om. Är ett barn igen. Och barn behöver lära sig från början. Jag ler. Det är så fint.

Jag mediterar igen några dagar senare. Jag tycker det går trögt. Känner mig ofokuserad och tycker att tankarna svävar bort precis dit dom vill. Samtidigt så tror jag faktiskt att jag håller på att somna. Aileen möter mig och vi börjar gå längs den upplysta stigen. Jag märker att min Puma och Lejonet Ariel också följer med. Vi går längst stigen, genom ljusbubblan, så mitt ego blir tillräckligt litet för att sitta på min axel. Vi går vidare och hamnar till slut på en äng. Mitt på ängen finns en ljuspelare. Aileen säger åt mig att ställa mig i pelaren. Jag känner hur jag renas. Hur det löser upp saker. Plötsligt är jag i ett rum, jag har varit där förut. Aileen viskar Nu har du fått en portal till. En genväg om du så önskar. Jag har tidigare fått en portal. Som är till för healingsessioner, när det blir för tajt mellan kunder. Men jag har hittills inte vågat använda den. Och nu får jag en portal till, men till vad förstår jag inte. Efter det får jag bada. Ett varmt skönt bad. Avslappnande.

Efter meditationen så lägger jag ihop dom två olika meditationernas budskap. Kom tillbaka. Andas. Ta hand om dig själv. Slappna av. Kom tillbaka till dig själv. Värme. Vatten. Andas.

Två dagar efter detta så har jag en healing. Det är en kund som varit hos mig många gånger. Så jag känner mig helt lugn inför uppgiften. Jag börjar meditera för att öppna upp. Hela meditationen är som vanligt tills jag kommer upp till blommorna, mitt sista steg innan jag möter mina guider och änglar. Ibland möter en ängel mig redan vid första blomman, men inte alltid. Och inte den här gången. Den vita blomman öppnar sig. Jag går till den lila blomman. Medan den öppnar sig så dör den. Den vissnar. Jag hinner bli lite förskräck, och framförallt ledsen! Men så växer det fram en ny lila knopp. Den är mindre. Lyser starkare. Ljuset som kommer från denna lilla knopp, när den öppnar sig, sprider sig till den vita blomman. Samtidigt känner jag hur jag blir lite yr, och en viss smärta uppstår i fontanellen.

Jag tar några djupa andetag och studerar dom två blommorna en stund. Sedan går jag vidare till dom andra blommorna. Ljuset följer med och lyser upp varje blomma. Jag slår upp ögonen, redo att möta min kund och healingen. Jag ställer mig sakta upp för jag känner att något har hänt rent fysiskt. Och mycket riktigt, jag är jätteyr. Jag går sakta till toaletten och medan jag går andas jag. Dricker lite vatten. Andas. Sakta, sakta släpper yrseln. Lagom till kund kommer så är den helt borta. Healingen i sig blev otroligt stark.

När jag får tillfälle ringer jag min kära vän Annika. Vi pratar länge. Och jag berättar om min upplevelse. Jag berättar om min tolkning att hämta hem mig själv, komma tillbaka till mig själv. Hon svarar att hon har fått samma budskap. På samma dag. Kom, kom tillbaka. Kom. Kom närmre. Kom tillbaka. Det är dags. Kom tillbaka.

Elin Järnkvist
elinsmassage@hotmail.com
www.elinsmassageochhealing.se

 

Föregående artikelNär Rex försvann
Nästa artikelMin livsdröm
Jag heter Elin Järnkvist och jag älskar att skriva! När jag gick i skolan så tyckte jag att den roligaste uppgiften var att göra en egen bok. På halva sidan fanns det plats att rita en bild, och sen kunde man skriva sin berättelse. Jag minns inte vad böckerna handlade om, men jag minns min entusiasm för uppgiften! Hela skolgången fortsatte jag att skriva. För mig själv. Jag skrev dikter. Korta noveller. Jag försökte uttrycka allt jag hade inom mig för att det inte skulle äta upp mig. Efter gymnasiet så fortsatte jag att gå en skrivarkurs på folkhögskola. Efter det så slutade jag. Jag tappade bort min kärlek till att skriva, till orden. När jag senare i livet startade mitt egna företag så insåg jag att jag tappat bort väldigt mycket av min förmåga att uttrycka mig i text. Det blev en plåga att försöka beskriva mina behandlingar och vad som ingick och inte. När Terry nämnde Ascala så tackade jag först nej. Jag blev rädd. Jag tänkte att jag inte skulle ha något att skriva om. Trots det så bestämde jag mig för att testa, och idag skulle mitt liv vara väldigt tråkigt utan mitt skrivande! Jag skriver om personligt utvecklande, och invecklande. Jag skriver om händelser som påverkar. Meditationer. Allt som vill komma ut i textform. Jag jobbar som massör och healer. Jag delar lokal i Örebro, och har en liten stuga hemma i Lysfalla som jag jobbar i. Och håller just nu på att utbilda mig till medium. Det är en fantastisk resa, Livet! Här kommer ni kunna läsa texter om att vara känslig. Och okänslig. Texter som handlar om drömmar, personlig utveckling, meditation, kreativitet, healing och andlighet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn