Nu är det ett tag sen jag skrev!
Jag hoppas att Du har det bra med allt som sker runt om i världen med tanke på COVID-19. Just nu är det, det enda som florerar i alla flöden på internet och media över lag!
Så det är allt jag kommer att skriva om ”detta”!

Det är så viktigt oavsett vad som sker i vår omvärld att vi fokuserar på vårt inre!
Hur vi känner oss inombords!
Det jag har märkt den senaste tiden är att, vad vi än gör när det gäller vårt yttre och i det materiella, så blir vi inte lyckligare…

Längtan efter att ”träffa” oss själva, vårt inre växer enormt. Och det verkar som att universum vill påminna oss om, det fantastiska universum vi har inom oss; Vår själ, vårt högre jag… Och det är mer tydligt nu än någonsin!

Jag har många som kontaktar mig och frågar mig angående utbildningar och kurser. Då flera vill ”lära känna sig själva” för det känns som det är den enda vägen som inte är riktigt utforskad än. Och det är ju just det… Hur lätt är det att lära känna sig själv, när vi är själva?! Hur kan vi bryta gamla mönster som inte gynnar oss längre, om vi inte har andra, likasinnade omkring oss?

”Det som kommer att vara på tapeten nu och i framtiden,
mer än någonsin, är just Din personliga utveckling.

Nyfikenheten för den personliga utvecklingen är fantastisk. Och Du som har provat denna väg, vet HUR mycket den ger. Och hur berikande den verkligen är! Helt plötsligt är det inte lika viktigt att köpa det senaste i klädväg, den senaste tekniken eller det som är ”inne våren 2020”. Det är inte lika viktigt att konsumera.

Det som kommer att vara på tapeten nu och i framtiden, mer än någonsin, är just Din personliga utveckling. Det är där som Du kommer att finna det lugnet som Du så ibland desperat söker. Det är inom Dig, Du finner Din rikedom eller Ditt paradis…

Tänk att, oavsett var Du befinner Dig i världen, om det är på Maldiverna, Kinesiska muren eller på Fiji öarna, så har Du DITT paradis med Dig vart Du än går.
Istället för att söka svaren runtomkring Dig, så finner Du svaren inom Dig!

Det som är ”inne året 2020” är Din personliga utveckling.
Och i det finns det inget materiellt alls…

Lyssna till känslan, för det är själens sätt att tala!

Väl mött

Helen Engström
Själens Harmoni
www.sjalensharmoni.com
www.facebook.com/mediumhelen
www.instagram.com/mediumhelen

Föregående artikelPå paus
Nästa artikelProblemlösning utan att söka svar
Mitt intresse för det andliga och personlig utveckling har funnits med mig sen tidiga år i livet! Lyckligtvis hade jag föräldrar som pratade mycket om andar, energier, karma och hur vi kan göra för att bli bättre människor. Jag har sen barnsben känt, hört och förnummit olika energier som har funnits runtomkring mig. Jag pratade ofta om andar/spöken och visste hur andra människor mådde som fanns i min närhet. Jag upptäckte att förmågan ökade i tonåren och hade många upplevelser med andevärlden, men trodde att jag inbillade mig. Jag fick kontakt med Terry runt år 2002 och började min resa i en Mediumutbildning. Där det senare visade sig att det jag trodde var inbillning, lyckligtvis ej var det! Sen började jag min väg som Bergsmeditationsledare. BM är något som jag brinner extremt mycket för, då vi kommer i kontakt med vår inre dynamik på ett sätt som jag aldrig upplevt tidigare. Idag har jag mitt företag och min lokal Själens Harmoni i Köping. Där tar jag emot klienter för privatsittningar, medial vägledning med änglakort samt seanser och utbildningar/kurser i mediumskap och Bergsmeditation. Här kommer Du att kunna läsa om min tankar och upplevelser andlighet, personlig utveckling! Väl mött.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn