För många år sen när jag började min mediala bana på lektioner hos Terry insåg jag nog för första gången hur många rädslor och hur mycket osäkerhet som fanns i mig. Rädslor att inte duga, inte räcka till, att inte vara fin nog, att inte kunna prestera bra nog, att inte vara omtyckt osv. Då startade min inre resa och den är inte lätt och på inga sätt klar, men jag har kommit en bit på väg.

Jag kan säga tack till en komplimang idag, istället för att säga ”äsch” eller ”det var väl inget”. Jag kan idag säga att jag är bra på saker till exempel: Jag är en bra healer. Jag är en bra mamma. Jag är en bra fru. Jag är en bra vän. Jag är bra på mitt jobb. Och vid snart 53 års ålder har jag äntligen kommit fram till att jag duger som jag är. Det var fasen på tiden!

Att resa inuti sig själv kan vara smärtsamt och göra väldigt ont. När man börjar lossa på allt som varit gömt och undanstoppat i många år frigörs många olika känslor. Det kan vara stor sorg, men också frihet och även glädje. Hos mig var det väldigt mycket sorg och smärta som skulle ut och jag kämpade emot, med näbbar och klor! Det handlade om övergrepp, flera olycksfall och dödsfall med enorm saknad och sorg, rädslor att släppa taget, egot osv. Så det skulle göra så oerhört ont att grotta i allt gammalt undanstoppat.

”Jag förstod varför jag reagerade på ett visst sätt i vissa situationer på grund av gammalt bagage inuti mig.

Jag grät tusen tårar under min inre resa och personliga utveckling. Men det var det värt när jag äntligen började förstå hur jag fungerade. Det blev många aha-upplevelser under resans gång. Jag förstod varför jag reagerade på ett visst sätt i vissa situationer på grund av gammalt bagage inuti mig. Så jag är glad över att resa i mitt inre och jag är glad över att ha haft en lärare som inte lät mig smita undan jobbiga känslor och situationer, utan lät mig jobba mig igenom detta med ett bra stöd och riktlinjer. För att kunna jobba med andra människors känslor och processer måste du känna dig själv utan och innan. Det är enormt viktigt i det här yrket, att aldrig sluta jobba med sig själv och att alltid utvecklas.

Under den här veckan har jag hämtat väldigt mycket styrka inuti mig själv och fått mycket hjälp från andevärlden. Igår var jag nästan euforiskt glad över hjälpen som kom. Det kändes som att vara inbäddad i glädjefylld bomull hela dagen, trots ett enormt tungt besked i början av veckan. Det fyller mig med en tacksamhet och glädje. Så är du rädd att börja din inre resa, var inte det. Du kommer att få så oerhört mycket tillbaka, som ger dig en fantastisk livsglädje!

Ha det så gott och vi hörs snart igen!

Sofie Weijosdotter Pettersson

Föregående artikelFölja Tecken
Nästa artikelVåra bästa vänner
Jag heter Sofie Weijosdotter Pettersson och är en av Terry Evans före detta elever. Jag jobbar bland annat som healer och medium i Hassela i norra Hälsingland. I mina artiklar kommer jag att skriva om vad som inspirerar mig. Det kan vara allt från andevärlden, ursprungsbefolkningar, människor, pistmaskiner, natur, kultur, glädje och sorg, spännande möten och resor både ute i världen och i det inre av oss människor. Välkomna till mitt hörn av världen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn