Söndag – ankomstdag. Jag mötte en dam. Vad kom upp? Jo, Hälsingland. Jag visste. Hur? Jag börjar tro att det är platsen som visar dig dina möjligheter.

Fantastiskt att vara här. Varje ord, känsla, bild säger något. Hör ihop. Speglar ditt inre. Här blir allt så tydligt. Att vi hör ihop. Vi är här för att samarbeta och öppna upp oss mer mot universum och kraften, gåvorna, skattkistan som finns inom oss.

Det känns som mitt innersta pratar med mig nu och har fått en starkare röst. Jag vet saker.

Terry säger: ”Säg nej till andra och ta hand om dig själv. Är du en hjälpare hela tiden, eller tar du på dig olika kostymer? Då skadar du de innersta cellerna inom dig, vilket påverkar hela din kropp både fysiskt och psykiskt.”

Vår livskraft produceras från vårt inre, som sedan visar sig i vår aura. Det är därför vi kan känna in hur andra mår. Allt du varit med om finns omedvetet i ditt arkiv och i din energi, i och omkring dig. Gamla sår och känslor finns kvar, du har alltid tillgång till dem. När du öppnar upp sår gör det ont, men visar du dem och gör dig sårbar utan att ta en offerroll eller spela martyr så kan de hjälpa dig.

Det är fruktansvärda känslor och tankar som kommer när jag börjar skala bort mina yttre skal och kostymer. Jag är inte rädd men mycket smärta och ångest kommer. Det är en väg till mitt innersta, min skatt. Det Terry vill förmedla med sina berättelser och sitt liv är att alla har vi en själ, ett djup där vi hittar vårt ursprung och vårt uppdrag i livet – vårt syfte.

Tänk tanken att vi kanske redan innan vi föddes visste vad vi skulle bli. Att vårt inre, vårt livs syfte föddes före vår kropp.

I vårt inre finns en annan värld än den yttre. En värld med möjligheter till ett bättre liv. Genom att meditera når jag min inre värld, andevärlden och universums otroliga kraft. Jag kan ladda mig själv och fylla mig själv med denna kraft. Jag kan även ge andra kraft genom att uttala min sanning och skapa god energi omkring mig. Jag kan också ge healing.

Bergsmeditationen – Att möta sig själv, dröm eller verklighet?

I meditationen kan man jämföra att du ställer dig framför en spegel och inte bara ser dig själv till det yttre, utan hela ditt väsen. Din kropp, din själ, medvetna och omedvetna tankar och känslor om dig själv och hur du hanterar vardagen. Du möter också ditt högre jag, ditt innersta där alla dina skatter och sanningar finns bevarade inom dig själv.

Din själs intelligens, intuitionen är den som vägleder dig genom meditationen. Det du ser är hur det ser ut just nu inom dig. Det är ens resa, en saga varje gång du gör den och den förändras hela tiden.

När du går igenom dig själv på detta sätt dagligen är det inte konstigt att tårar och andra känslor kan uppstå. Du kan må dåligt – så dåligt att du vill kräkas ena dagen. För att sedan övergå till insikter och glädje om dig själv.

En berättelse om hur Berget påverkade mig första dagarna jag gjorde den.

En flicka vandrade på ängen, ängen var lite begränsat vacker till färg med mörka moln långt bortom. Hon hittade en vacker vit gammal trägrind med ett svart smides handtag. Hon öppnade den och gick igenom grinden. Hon stänger grinden ordentligt om sig innan hon vänder sig om och ser en stig, stigen är en liten skogsstig som hon vandrar vidare på.
Längre fram till vänster ser hon en litet vattendrag, vattnet speglar henne och hon känner känslor så verkliga när hon ser på vattnet, första dagen forsade det vatten, sedan var de mer stilla en dag och en annan knappt något vatten alls. Idag när hon står bredvid vattnet är det vackert lagom stilla och mörkt bredvid vattnet är en bro över till andra sidan.

Bron är idag en vackert gammal träbro, igår såg den annorlunda ut då var det ett stort hål i slutet av bron (denna dag mådde flickan inte så bra) och dagen innan det var det en hängbro av rep.

Väl över på andra sidan vattnet fortsätter stigen mellan bergspartier som i en dal fram till ett högt, högt berg. Flickan älskar detta berg, det känns så kärleksfullt och hemtrevligt. Hon klättrar med lätthet upp på berget idag.

Högst däruppe ser hon sig omkring på platån, när hon står stadigt tittar hon upp mot molnen och skyn och ser ett par välbekanta händer sträckas ned till henne och när hon sträcker upp sina egna blir hon upplyft i en trygg famn. Flickan blev första gången en bebis när hon lyftes upp, sedan en lite större och äldre för varje resa till berget.

Den gamle mannen med händerna som lyft upp henne är som en trygg farbror, här finns inget tvivel eller oro. Hon känner all kärlek som guiden har. Mannen visar henne till en ring, där andra från andra sidan är samlade runt henne. Hon känner som hon befinner sig under ljus, all energi, fokus och blickar finns på henne. Hon får budskap i form av ord i tanken och känslor – Du är tillräcklig. Du ska ej tvivla på din resurs. Flickan försöker att ta emot budskapen med hela sitt hjärta.

När flickan känner sig redo att gå ned tackar hon sin guide/guider från djupet av sitt hjärta

Hon ser hur berget ser ut på hemvägen och stigen, och vattnet och bron, grinden öppnar hon och går ut genom den för att sedan stänga den ordentligt. Hon är nu ute på ängen igen efter ännu en resa.

Hon låter resan smälta in under dagen och är tacksam för orden hon hört och känt. Denna värld vill hon tillbaka till snart igen, redan imorgon bestämmer hon sig för.

Så vem kan ge dig svaren på hur du ska leva ditt liv? Ingen, för dina svar ligger gömda i dig själv.

Bergsmeditationen är ett underbart verktyg – för att hitta sin ”skatt” inom sig.

Louise Sixtensson
www.louisehavre.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn