När människor hör namnet Terry Evans är det, för det mesta, mediet de tänker på. Jag tänker inte på andevärlden hela tiden. Precis som alla andra har jag även praktiska saker att ta hand om. Jag lever inte med andevärlden hela tiden.

Min fru och jag åkte och badade här om dagen, det var en så vacker dag. Det är de enkla sakerna som förgyller min tillvaro, att arbeta i trädgården, gå på en promenad – bara vara. En del människor tror att jag har kontakt med andevärlden dygnet runt. Det är en del av mitt liv som jag har förlikat mig med, det finns där, men som medium måste man komma ihåg att ge sig själv tid att bara göra vardagliga saker. Det är så trevligt att göra något där mitt sinne är fullständigt stilla. Jag tycker om att laga mat och läsa vanliga böcker, gärna fiktion.

Jag tycker också om människor, vanliga människor. Ibland kan det vara en press när människor tror att jag vet och ser allt om dem – det gör jag inte. Jag behöver ta ledigt för att göra vanliga saker och då tar jag inte kontakt med andevärlden. Just nu har jag semester och då är det min tid, inte andevärldens. Det är viktigt för mig att ladda batterierna. Arbetet som medium är mitt livs syfte, men jag måste även respektera Terry och ge honom vad han behöver då och då. För mig handlar det om att ta varje dag som den kommer, utan några förväntningar. Det gör mig mer medveten om vad jag har omkring mig.

Var snäll mot dig själv, vem du än är, vad du än gör.

/Terry Evans

16 KOMMENTARER

 1. Måste du ha en trevlig semester jag en som kommer någon stans då jag går med syrgas hemma dygnet runt men jag har också något som jag har hänt mig jag kan känna när något händer mina närmaste när kommer eller det sker något med dom

  • Maybe you should investigate your ability a little deeper? I wish you all the best. Thank you! /Terry Evans

 2. Håller med helt o hållet, det är inte fel att i dessa tider lära sig igen om hur man kan hitta små glädjeämnen. Hoppas bara att framtiden låter oss få hitta till ett liv som rör på sig lite mer 😁

 3. Det är en stor igenkänningsfaktor i Din text, Terry. Det är de små vardagliga sakerna som betyder något. Inte de stora så som (gäller i alla fall för mig) flera utlandsresor varje år till platser som ”alla andra” åker till. Jag utforskar gärna min hemmakommun och kommunerna runt omkring eller som förra året, när jag tog en veckas spontan roadtrip i Sverige. Jag äter hellre en bit mat hemlagat än går på restaurang. Strosar hellre i skogen och på gatorna hemmavid än går på avenyer i storstäder osv. Läser en bok, umgås med barn och barnbarn, har de små och stora samtalen med goda vänner.

  Att tro att vi som ser och känner av andevärlden, alltid är öppna för det hela tiden, har jag fått höra också. För några år sedan berättade en väninna att hennes granne tagit in ett medium då grannen känt av något jobbigt och tungt i källaren. Så mycket mer information fick jag inte. Min väninna och jag tänkte det skulle vara skoj se om och vad jag fick fram, så jag testade. Det jag fick till mig berättade jag för väninnan och allt jag sa, hade mediet sagt också, på de platser i källaren jag pekade ut.

  Efteråt åkte vi till min väninnas kusin och senare frågade väninnan mig om jag suttit och känt av dem. ”Självklart inte” svarade jag. ”Det är inte min sak att göra utan er tillåtelse” Det kändes märkligt att få den frågan då väninnan är mycket väl medveten om hur det fungerar. Hon upplever en del saker själv ibland. Visst finns det undantag, de som inte visar respekt vare sig det gäller sin omgivningen och sig själva eller andevärlden och är öppna hela tiden för att känna och läsa av andra. Som Du säger.. vi måste vara rädda om oss – och varandra!

  Trevlig helg och grattis till katten som flyttat in!! Det är några år sedan jag hade katt och kan sakna det sällskapet.. men just nu är det inte läge. Men en dag, så kanske det blir en katt igen 🙂

 4. Skönt att bara se o njuta av det vackra i livet trots att det finns andra saker som kan vara lite tunga.
  Njuter av fågellivet vid sjön där jag bor….

 5. Sååå viktigt med egen tid och få vara ”ledig”. Njut av semestern båda två så mycket ni kan <3

 6. Jag bara känner att du är en autentisk person och andevärlden är din gåva. 🙏🏻🤗 Jag tror som du nämnt att kontakten med andevärlden funnit i dig sedan tidig ålder. 🙏🏻🌞

 7. Håller med dig, att ta hand om sig och vara en vanlig människa mellan de mediala uppdragen.
  Det händer att människor tror att jag ser allt om dem och deras liv, men det fungerar inte så. Visst kan jag känna av saker om jag står och talar med någon, men jag låter det vara för det var inte det som var syftet.
  Personligen tycker jag det är viktigt med balansen mellan arbete, även det mediala arbetet, och fritiden. Jag behöver komma ifrån och bara vara, gärna en promenad eller en fisketur i båten nu under sommaren. Jag är en ensamvarg och vill gärna ha mycket tid med mig själv.
  Att ständigt vara uppkopplade som medium, gör bara att man blir medialt utbränd. Man bränner ut sin förmåga och till slut finns den inte.
  Personligen- mer än så är jag rädd om min mediala potential, jag vill vårda den för att kunna vara i tjänst när det behövs. Jag har fått förtroendet att arbeta som medium här på jorden, och det vill jag inte missbruka.
  Din text beskriver enkelt att man är en vanlig människa, trots att man jobbar som medium.

  Marie Klintebäck

  • I recognise everything you say, Marie. It would appear that you have created a good foundation for yourself. Thank you for sharing! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn