På sistone har jag upptäckt att jag liksom glider genom ett ingenmansland, men det är inte otrevligt på något sätt. Jag bara glider, utan att söka efter ett svar; att nå en slutsats är inte det viktigaste. Jag bara upplever, istället för att söka svar och bekräftelse, och jag förstår att det är så här det är meningen att det ska vara för mig just nu. Den här processen är fantastisk, delar av mig öppnas upp, dörrar i mitt medvetande som tidigare varit stängda.

Inom mig skapas ett helt nytt nätverk. Vad menar jag med det? Olika nivåer av mitt medvetande har nu börjat arbeta simultant. Det här är en intressant erfarenhet, att bara luta mig tillbaka och observera vad som händer med mig. Jag har haft fantastiska upplevelser i mitt liv, men det som händer inom mig nu är något jag inte riktigt upplevt tidigare.

”Det är omöjligt att försöka upprätthålla gamla system eller
arbetssätt som inte längre främjar oss eller den värld vi lever i.

Det är som att sinnet öppnas upp och för mig betyder det här att en annan inre struktur utvecklas och jag tror att många människor känner precis likadant. När jag upplever episoder av det här slaget skapas omedvetet ett nytt inre nätverk som kan möta utmaningarna i de nödvändiga förändringar jag står inför. Ja, vi kommer alla behöva göra förändringar inom en nära framtid, globalt och individuellt. Det är omöjligt att försöka upprätthålla gamla system eller arbetssätt som inte längre främjar oss eller den värld vi lever i.

Vart kommer det här att föra mig? Hur min framtid än ser ut känner jag med säkerhet att det som sker just nu kommer att förändra min medvetandenivå. Det jag upplever är en del av vänteprocessen och en förberedelse för mitt nästa steg i livet. Det kan väcka känslor av sårbarhet, men samtidigt är det stimulerande och intressant.

Hur vet jag då när jag nått ”mitt nästa steg”? När en ny möjlighet dyker upp och tar mig till en ny början.

/Terry Evans

Föregående artikelMed fåglar vid min sida
Nästa artikelTid att fokusera
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

12 KOMMENTARER

 1. Vi ställs inför ett nytt sätt att se, ett nytt sätt att leva.
  Det galna viruset, vi alla räds, är vägen till det nya.
  Vet att det kan låta galet, människor ska dö, bli arbetslösa, förlora mycket av sin trygghet…
  Men någonstans ser jag den övergripande meningen ned det hela.
  Moder Jord och Universum har en fullkomlig plan i allt det här.
  Vi vet inte, men vi måste förlita oss på
  den planen.
  Det som sker, sker av en anledning!
  Jag irrar omkring i mina tankar, i livet…
  Vart ska jag ta vägen?
  Och så mycket förtryckta känslor som dyker upp överallt. Nu ska det rensas ut all skit, som legat och grott i evinnerliga tider.
  Det är bra!
  Det blir jobbigt, men det blir bra till slut!

  Tack, för dina tankar Terry!

  Får mig att tänka!

  ”Man ska inte tro allt man tänker”
  Men….
  ”Man ska inte tänka allt man tror”

  Stor kram🙏🙏🙏

  Ja, ja….

 2. Du sätter verkligen träffsäkra ord på det jag upplever och känner nu, skönt att det är fler som känner lika dant. ❤️❤️❤️

  • Your words please me, Malin. Now I can understand that I am not completely insane. Thank you! /Terry Evans

 3. Jag är glad för din skull, det måste kännas härligt att gå vidare mot nya mål. En dag är det min tur.

 4. När jag läste ditt senaste blogginlägg,
  kände jag ett lugn och en förtröstan i
  att få vila i mina steg.
  Jag tror nog att väldigt många av oss, går igenom en förändrings process av något slag på grund av det som händer i våra liv och vår Värld just nu

 5. Intressant Terry! Känner igen mig i en hel del av det du skriver. Även jag känner av förändringens vingslag, någon form av process har startat och vart det tar oss får tiden utvisa. Nog kommer det att komma förändringar på alla sätt och vis.
  Känner ofta en mix av känslor, lite nervositet, men inget obehag utan mer som när man blir lite upprymd inför ett kalas eller annat, lite pirrigt. Det känns ibland som när någon stryker en över armen utan att nudda huden, men man känner pirret, märklig känsla som jag inte riktigt greppat än.
  Har mycket tankar kring planeten och mänsklighetens överlevnad. Jordens magnetfält flyttar ju på sig i rekordfart (den magnetiska nordpolen rör sig mot Sibirien) och man undrar hur det kommer att påverka människor och djur framåt.
  Brukar också fundera på hur en värld utan pengar skulle se ut?

  Ha en underbar midsommar! ♥

  • You certainly have an open and creative mind, that does not get stuck. It looks into the future where there are lots of opportunities. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn