Jag är väldigt glad att kunna berätta att både skolan och mitt privata hem såldes förra veckan. Jag är mycket nöjd med hur allt har löst sig. Min önskan var att skolan antingen skulle gå till någon som jobbar med liknande saker som jag eller till någon som arbetar med barn. Det kom ett antal bud, några seriösa och några oseriösa, men nu är allt signerat och klart.

Att driva skolan har varit ett dygnet-runt-ansvar, vilket jag inte ångrar, men nu har jag den frihet jag längtat efter. De senaste fem åren har både jag och min fru arbetat mycket hårt. Nu är jag redo för nästa fas i mitt liv. Som jag tidigare nämnt planerar jag att skriva två nya böcker. Förhoppningsvis kommer jag att kunna fortsätta med forskningen jag gjorde i Kina. Jag kan inte säga att det är min plan, men det är min förhoppning. Den högre intelligensen vet så mycket mer om mig, så om mina tankar om mitt liv är rätt kommer jag snart att få reda på det. Jag ser fram emot det och att vara i Vänersborg, inte bara för arbetets skull utan även för mitt privatliv. Jag har träffat några trevliga och intressanta människor, som arbetar med andliga saker på sitt sätt. Vår plan är att ha en grupp där vi träffas regelbundet, jag ser fram emot att ha människor att utvecklas tillsammans med. Naturligtvis kommer det att vara med sorg jag säger farväl till Fanthyttan, men först måste vi hitta ett nytt hem i Vänersborg.

För två eller tre år sen började jag inse att det var dags att gå vidare, för att kunna fortsätta mitt arbete som medium och lärare. Det är ytterligare en anledning till försäljningen. Om andevärlden nu vägleder mig i en annan riktning är jag öppen och redo. Under de kommande månaderna kommer jag främst fokusera på att hitta ett nytt hem, men jag är säker på att mina andevänner kommer att vägleda mig till det. Ascala och hans gäng gav fantastisk hjälp under försäljningen av skolan och mitt hem. Så, när jag skriver den här texten vill jag ta tillfället i akt att tacka mina andevänner för deras vägledning.

Jag lämnade Jämtland för 15 år sen och återvände till Lindesbergområdet. Det var lite som att komma hem. Att vara i Fanthyttan och att återknyta kontakten med Lindesberg igen har varit riktigt trevligt. Jag har fått mycket hjälp och stöd, därför skulle jag även vilja passa på att tacka alla som har stöttat mig. Det ni har gett har sannerligen inte tagits för givet.  Jag har fått en del riktigt goda vänner här och den dag jag tar farväl av Fanthyttan vill jag att ni ska veta att ni har betytt oerhört mycket för mitt liv. Jag kommer att bära med mig minnena och upplevelserna i min själ.

Människor har frågat mig: ”Har du tänkt gå i pension nu?” Nej, om jag inte hade ett projekt att fokusera på, vet jag inte vad jag skulle göra. Jag tror inte att jag någonsin kommer att bli pensionär i ordets rätta bemärkelse. Det är inte jag. Jag brukar ofta skoja och säga: När den store skaparen kommer för att hämta mig kommer jag troligtvis säga: Nej, jag är så upptagen, jag kan inte komma just nu.

Varenda erfarenhet och situation fram till idag har bidragit till att skapa en fantastisk livsväv. Om någon hade talat om för mig, när jag var 15 år gammal, hur mitt liv skulle komma att bli hade jag aldrig trott på dem. Livet har inte alltid varit lätt, det har bjudit på många utmaningar.

Alla de människor som har kommit på mina kurser och storseanser etcetera, alla ni som har kommit i kontakt med mig, jag vill också tacka er. Ni är alla en del av min livsväv, oavsett vilka ni är. När ni har kommit till mig har ni gett mig som medium tillåtelse att ta kontakt med era själar. Var och en av er har bidragit stort till mitt liv. Jag tackar även er som varit extremt kritiska mot mig, er skepsis och kritik fick mig att växa. Ni har också spelat en väldigt viktig roll i min utveckling, ni gav mig en möjlighet att rannsaka mig själv, att vända blicken inåt.

Tack till er alla!

/Terry Evans

18 KOMMENTARER

 1. Tack för boken o BM den har hjälpt mig mycket och budskapet Du gav under en sceans för några år sedan. TACK .

 2. Jag lärde mig så mycket om mig själv och mitt andliga liv. Lärde mig att tro på min andliga upplevelse sen många år genom det Okända, som jag saknar såååå!

  • Who knows I might be invited to another tv-programme one day. Thank you for your comments! /Terry Evans

 3. Du är en som lämnade ett stort avtryck hos mig på en storseans i Gävle.Det var inte långt efter min man dog i cancer.Det var första gången jag skrattade den kvällen på väldigt lång tid.Ett trevligt samtal i foajen också.Jag vet att jag reagerade med ett stort lugn,när du tog mig i handen.Jag mådde väldigt dåligt just då efter det jag varit med om,så tack från mitt hjärta.

 4. Hello Terry!
  I am so happy that everything is going in the right direction.

  I am looking forward to read the books that you are going to write. I feel that they are needed to let people come closer to your knowledge.
  I have had thoughts about writing a book about my granmothers life and i will do that in the future.
  Right now i have a lot of development going on and thats my priority for now. See you in Vändersborg.

  • Nice to hear from you! Yes, that is the point of my book, to offer more about my life experience and knowledge. /Terry Evans (genom admin Viktoria)

 5. Härligt att det löst sig som du ville. När man har varit så länge på samma ställe och lagt ner sin själ, så är det ju en önskan att det ska bli bra när man lämnar det, samtidigt som det blir det som ska bli. För min personliga del kan det ibland vara jobbigt att lämna något, det gör ont, även om det ” bara” är en bostad, då är det viktigt att tillåta sig att sörja. För en tid sedan flyttade jag till en ny bostad, det jag gjorde då var att först energi städa den gamla bostaden samt att jag tackade varje rum att jag fått bo där- jag gjorde ett känslomässigt avslut.
  Visst är det bra att andevärlden vet mera om ens liv än vad man gör själv. Men det gäller ju att stå öppen för vägledningen, så som du gör. Med åren har jag växt i tilliten och nu känns det så fint och tryggt att veta och känna av den finaste vägledning jag får.
  Ibland är det pirrigt när man vet att en ny fas är inne i ens liv. Man vet inte vad som komma skall, och man vet inte om man kommer klara av det, när jag står in ett sånt läge, brukar jag se i backspegeln och tänka- ja men jag har ju tagit mig hit, kan det verkligen vara värre än det som varit, då brukar ett leende komma fram och det känns bättre.
  Nu står jag trygg med Gud och då brukar jag även lämna över min oro, och han vill ju mitt bästa.
  Vad vore livet utan förändring.
  Tack själv Terry, för det du gav mig. Först att jag fick möjligheten att gå i din kursgård.
  Fastän jag jobbat med mig själv så när du tittade i min själ så tittade du på några viktiga punkter som jag berört själv men inte lyft upp i ljuset, det gav mig möjligheten att se dem i ljuset. Tack!❤
  Glöm inte att tacka dig själv med för att du har modet och villigheten att stå öppen för den fina vägledning du får.

  Marie Klintebäck

  • Thank you for your well wishes. It is really nice to hear from you again, Marie. Keep in touch. /Terry Evans (genom admin Viktoria)

 6. Skickar det varmaste av hälsningar till dig och Astrid med önskan om att ni hittar ert andningshål i Vänersborg. Det är ju en förunderligt vacker stad med omgivningar.
  Härligt att se idag i NA att er fina gård får fortsätta i en fin anda för barnen och deras personal.
  Här i Axberg är tiden som för så många andra av oss helt ur led, men vi får vänja oss vid en ny normaltid tror jag.
  Arbetet står ju stilla tillsammans med fysiska besökare medan det händer mycket med meditationerna.
  Barnbarnen tycker att livet leker, för jag har all tid att ge och få med dem. Kan inte vara bättre för nån av oss, ja du vet ju vilken miljö vi lever i.

  Hoppas ni känner mina tankar och välsignelser.
  Kickan Görtz

  • So nice to hear from you Kickan! I will certainly carry your warm greetings with me to Vänersborg. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn