Synkronicitet är en mycket viktig del av våra liv. Synkroniciteten som sker när jag ber andevärlden om hjälp med något kan liknas vid astrologi. För att något ska fungera måste det finnas en koppling till olika slags frekvenser; en matematisk formel. Det är viktigt att jag ger andevärlden tid att skapa en formel, så att jag befinner mig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Jag måste ha tålamod. Det här är något jag kopplar till kvantfysik. Världen vi lever i styrs av matematik och kvantfysik.

När andevärlden berättade för mig för många år sen vad jag skulle komma att bli lät jag inte mitt ego ta över. Jag bibehöll min neutralitet och sökte inte efter något. Jag befann mig bara på rätt plats vid rätt tidpunkt: Matematiska formler och synkronicitet. I min forskning har matematiken dykt upp igen och ibland har det varit bortom min förståelse.

Andevärlden ser mig och vet när jag är redo, då sätter de igång mekanismen. Sen jag bestämde mig för att sälja och gå vidare har det här än en gång visat sig fungera. Jag är naturligtvis som alla andra, jag vill att saker och ting ska hända snabbt, men andevärlden ger mig bara ledtrådar som förmedlar att allt kommer att falla på plats. Eftersom jag har arbetat med den här synkroniciteten under många år vet jag hur den fungerar.

Jag förklarar nu det här på ett ganska generellt sätt, men den högre intelligensen handlar om matematik. De skapar synkronicitet. Om vi tillåter vårt sinne att följa det här kommer vi att få bra resultat, men det här betyder att vi måste lämna gamla tänkesätt. Det här kan vara ett problem för andevärlden, för ofta är vi inte redo att lyssna på dem, vi vill ha saker och ting på vårt sätt. Till exempel, när vi fattade beslutet att flytta hade jag en bestämd uppfattning om vad jag ville ha, men huset vi nu ska flytta till är inte alls vad jag tänkte mig. Det är däremot vad jag behöver. Det är helt klart för inflyttning. Vi behöver inte renovera en massa. Det här ger mig mer tid att fokusera på mitt arbete och mitt liv, jag kommer inte att tyngas ner av renoveringsjobb. Jag är färdig med allt sånt. Jag har gjort det hela mitt liv.

Det här är en del av andevärldens löfte om att lyfta bördan från mina axlar. Ansvaren jag hade låste mig och tillät mig inte att fortsätta med min utveckling, men det är fantastiskt när man bara kan ta ett steg tillbaka och säga: Kan ni hjälpa mig? Så, jag var tvungen att ändra mig beträffande vilket hus jag ville ha. Jag var tvungen att släppa taget om ett tänkesätt. Det här huset innebär att jag kommer ha frihet att fortsätta med min kreativitet och att arbeta med nya projekt.

När du vill ha något, ställ dig själv frågan: Är det här verkligen rätt för mig? Många av oss befinner sig i situationer där yttre omständigheter styr. Vi upplever att vi inte har friheten att gå vidare till nästa steg i våra liv, men har du ett öppet sinne kan du ta dig en titt på dig själv och din attityd: Är jag öppen för andra möjligheter? Sen kan synkroniciteten falla på plats.

Andevärlden, vetenskap och kvantfysik är tillsammans en kraftfull maskin. För att detta ska fungera för oss krävs dock tolerans, tålamod och ett öppet sinne. Kvantfysik lär mig hur mitt sinne och andevärlden fungerar, det har en mycket stor roll i allas liv. Läs mer om det om du tycker det verkar intressant. Det är precis samma slags matematik som används inom astrologin.

/Terry Evans

Föregående artikelStarka åsikter
Nästa artikelBalans i livet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

 1. Thank you very much for sharing a part of the guidance that opens our life to live in harmony.
  For I have also experienced that everything turned out to be good at the end, even if I have been so worried and felt like there were no solution.

 2. Mycket intressant .Vi har också flyttat från ett drömboende på landet in till Örebro.Jag fick budskap för många år sedan att vi skulle flytta men jag lyssnade inte.Efter sjukdomar och höftproblem så lämnade vi landet.Nu är jag opererad och mår fantastiskt bra och inte vill jag flytta tillbaka till landet igen.Tänk vad mycket man skall gå igenom bara för att man inte lyssnar ordentligt.Jag börjar förstå nu varför jag är här.Massor med kramar till dig Terry.
  Mvh//Ulf

  • Your comments brought a smile to my face, it is something I have experienced myself. From being in the countryside and now moving closer to civilisation. I am looking forward to it and I do not think I will regret it. Thank you! /Terry Evans

 3. Känner att det du säger är så sant även om jag inte har läst något om kvanfysik. Jag fick nyligen under hypnos se mig och ett stort kugghjul. Detta kugghjul representerar för mig den synkronisitet som du pratar om. Försöker sätta ihop många små delar i mitt liv just och få ihop mitt eget kugghjul, dvs vem jag är och hur jag ska leva. Samtalade med min man idag om att vara annorlunda utifrån normen hur man ska vara.
  Jag och min man är så olika med så olika energi, så att jag ibland undrar varför vi är tillsammans MEN vi behöver varann som en magnets 2 poler.
  Hans logik-hjärna och energi är helt olik min då jag mer går på känsla. Vi är sådana kontraster, men vi behöver varann så starkt.

  • I found your words interesting, Louise. Very often our opposites can give us an opportunity to give one another new ideas and thoughts. I do believe you have an interesting dynamic between the two of you. I find it beautiful when you say that you need one another. Thank you! /Terry Evans

 4. Detta inlägg har jag läst några gånger och orden går rakt in. När jag inte kommer fram dit jag önskar, inte hittar mitt drömhem – ett enkelt torp/stuga som inte är fylld av ”lyx” och sönderrenoverat utan är i sitt absolut bästa av ursprungsutförande. Jag har ställt mig frågan: Är det vad jag egentligen vill eller är det en romantisk dröm av det enkla boendet jag har? Ständigt känner jag att den drömmen har jag haft sedan hur lång tid som helst och den känns rätt – men jag tittar ändå efter andra alternativ, till och med mot alla mina önskemål: bostadsrätt och där känner jag mig inte på rätt plats.

  Trots att jag har ett otroligt roligt arbete, så har jag tappat motivationen och min längtan att arbeta med healing blir allt starkare. Den önskan har varit stark sedan barnsben och jag ställer mig frågan, om det är rätt för mig. Just nu har vi ett virus som härjar globalt och jag ser svårigheten att börja med healingarbetet, men jag hoppas det öppnar upp för mig en dag.

  Vad det än gäller som jag vill/önskar, ställer jag mig just den frågan: Är detta rätt för mig? Är det vad jag egentligen vill.. så känns det frustrerande när jag inte alltid hör svaren inom mig. Jag försöker ha ett öppet sinne, vara vaken för andra alternativ – men självklart blir jag sur och tvär ibland för att tålamodet tryter.

  Tack för påminnelsen av vikten att ha ett öppet sinne men framför allt tålamod.

  • When the time is right the opportunity will come that offers you a key. Then the door will open and you will move forward in your life. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn