13-16 Maj

Jag mediterar igen några dagar senare. Hittar en meditation på Youtube som handlar om att lösa upp gamla saker från tidigare liv. Med fokus på religion och tro. Jag har inte riktigt kunnat släppa funderingarna och mina egna känslor kring telefonsamtalet. Det var tuffa insikter, som visserligen stärkte, men det väckte också nytt – och på nytt.

Uppenbarligen var jag inte helt färdig med religiösa fördomar och andras övertygelse om att just dom har rätt. Jag är själv väldigt övertygad om att jag har rätt ibland! Andra gånger är jag inte alls övertygad. Ibland tror jag fortfarande att jag inbillar mig, fast jag Vet att jag inte gör det. Ibland tror jag bara att jag har livlig fantasi. ”Du kan inte fantisera om något som inte existerar” ekar Ingela Collins ord, gång på gång.

Änglarna kommer och ställer sig runt mig. Jag känner värmen. En efter en ställer dom sig runt mig, och slutligen kommer Metatron och Sandalphon som öppnar upp och jordar samtidigt. Rösten i meditationen säger att jag ska gå till en hiss. Hitta hissen och gå fram till den. Jag hamnar i rymden, med silver och guldtrådar som håller mig stadigt. Jag går in i hissen och väntar. Rösten säger att det finns 33 våningar uppåt och 33 nedåt. Jag får välja nummer själv och väljer våning 12 uppåt. Dörrarna stängs och hissen rör sig uppåt, stannar och öppnar dörrarna. Utanför ser jag en grusgång. Jag kliver ut ur hissen. Jag känner mig nervös och rädd. Grusgången lyser ljust av sig självt. En bit fram finns det en häck, och bakom häcken ligger en stor herrgård. När jag börjar gå längs med grusgången kommer Ariel och möter mig. Hennes man stryker mot mig och jag lägger handen på hennes rygg. Hon vet att jag är rädd och hon ger mig styrkan att vara modig.

”Låt din kärlek synas och märkas. Låt den skapa genklang i världen.”

På trappen upp till entrén möter vi Aileen. Hennes ljusblå långa gestalt gör mig otroligt glad. Hon skrattar. Jag skrattar. Rädslan försvinner. Vi går in i herrgården tillsammans. Där inne är det möblerat längst med väggarna. Det är en lång korridor och tavlorna är gigantiska med guldramar. Hitta en dörr, du vet själv vilken det är. Stanna framför den dörren. Vad känner du? Öppna dörren och gå in. Vad ser du? Följ din intuition och andas. Jag går nerför en stentrappa, med Ariel och Aileen. När jag kommer ner så är jag i ett underjordiskt valv. En ritual pågår. Änglarna visar dig tidigare liv. Betrakta. Känn. I ett liv blir jag offrad med en kniv i hjärtat. I ett annat liv deltar jag i en offerritual. I ett tredje liv är jag en kvinna som skriker rakt ut av sorg och skam när dom tar henne till fängelset. Hon lämnar efter sig två eller tre barn och ber om deras förlåtelse. Ett fjärde liv spelas upp. En kvinna på ett bål. En folkmassa. Någon tänder på. Jag skriker, jag försöker springa fram, jag gråter, sparkar, slåss. Men dom håller tillbaka mig. Mitt livs kärlek dör på bålet den dagen.

Jag var chockad när dom sparkade in dörren och hämtade henne. Vad hade hon gjort? Jag älskade att titta på när hon höll på i sin örtträdgård och gnolade. Men örterna, tinkturerna och salvorna var inte godkänt. Någon hade angett henne. Jag dog flera år senare av brustet hjärta. I det livet tappade jag min tillit till kyrkan och adel. Till religion och överheten.

Vi hämtar hans själ. Samlar ihop alla ljusglimtar. Alla splittrade delar. Vi åker till en plats för att helas. Änglarna, guiderna och rösten hjälper oss att läka. Det livet ska inte påverka mera. Jag återvänder till trappen. Jag går uppför och ut genom dörren, genom korridoren och ut från herrgården. På entrétrappan ger mig Aileen en maskros. Den smälter ihop med mig. Den går in i mitt dna.

Jag fick en maskros. Den smälte samman med mig. Den gula blomman blev en symbol för läkning. Låt din kärlek synas och märkas. Låt den skapa genklang i världen.

Ingen äger rätten till änglarna. Dom är sina egna.

Läs del 2 här | Läs del 4 här

Elin Järnkvist
elinsmassage@hotmail.com
www.elinsmassageochhealing.se

Föregående artikelAtt planera
Nästa artikelHallå andevärlden! Personalförmåner tack!
Jag heter Elin Järnkvist och jag älskar att skriva! När jag gick i skolan så tyckte jag att den roligaste uppgiften var att göra en egen bok. På halva sidan fanns det plats att rita en bild, och sen kunde man skriva sin berättelse. Jag minns inte vad böckerna handlade om, men jag minns min entusiasm för uppgiften! Hela skolgången fortsatte jag att skriva. För mig själv. Jag skrev dikter. Korta noveller. Jag försökte uttrycka allt jag hade inom mig för att det inte skulle äta upp mig. Efter gymnasiet så fortsatte jag att gå en skrivarkurs på folkhögskola. Efter det så slutade jag. Jag tappade bort min kärlek till att skriva, till orden. När jag senare i livet startade mitt egna företag så insåg jag att jag tappat bort väldigt mycket av min förmåga att uttrycka mig i text. Det blev en plåga att försöka beskriva mina behandlingar och vad som ingick och inte. När Terry nämnde Ascala så tackade jag först nej. Jag blev rädd. Jag tänkte att jag inte skulle ha något att skriva om. Trots det så bestämde jag mig för att testa, och idag skulle mitt liv vara väldigt tråkigt utan mitt skrivande! Jag skriver om personligt utvecklande, och invecklande. Jag skriver om händelser som påverkar. Meditationer. Allt som vill komma ut i textform. Jag jobbar som massör och healer. Jag delar lokal i Örebro, och har en liten stuga hemma i Lysfalla som jag jobbar i. Och håller just nu på att utbilda mig till medium. Det är en fantastisk resa, Livet! Här kommer ni kunna läsa texter om att vara känslig. Och okänslig. Texter som handlar om drömmar, personlig utveckling, meditation, kreativitet, healing och andlighet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn