23-24 Maj

Processer tar slut. Så tänkte jag. Jag hade nog inte tänkt klart. En vecka senare sitter jag med samma process som tog slut. Den ser annorlunda ut. Processer byter också ansikten. Den har ett nytt ansikte nu. Ändå inte. Ett slut är bara en ny början.

Jag öppnar brevlådan. Där finns reklam och ett rött kuvert. Åhnej… hoppas det är till min sambo. Jag vet att det inte är det. Jag behöver inte ens röra kuvertet för att veta att det är till mig. Jag känner motståndet. Jag är rädd. Jag får lätt ångest. Jag tittar på kuvertet. Jag mår illa. Det står ingen avsändare, men det behövs inte heller. Jag känner igen handstilen. Handstilen som berättat var det finns mat, när man kommer hem. Handstilen som försökt pressa mig in i en mall. Jag vill inte. Jag tror jag säger det högt. Jag vill inte, jag vill verkligen inte.

När jag kommer in så lägger jag kuvertet på bordet. Jag vågar inte ens öppna det. Jag andas. Jag lägger mig på soffan och tittar på en serie. Jag tittar i ungefär 7 minuter, sen trycker jag på paus. Öppnar kuvertet, tar ett djupt andetag och läser. Första sidan går bra. Nej, du har inte förstått, nej. Andra sidan går bra. Nej, nej, nej. Tredje sidan… jag snorgrinar. Jag skriker. Jag kan inte ta emot det. Det sitter för djupt. Det sitter så in i helvete jävla djupt. Smärtan är brutal. Jag har längtat, men det känns inte som att jag kan ta emot det. Jag gråter klart. Snyter mig. Läser en gång till. Läser färdigt hela brevet. Sen mediterar jag.

”Acceptera. Det kommer att bli bra, det blir bra. Sluta oroa dig. Sluta slåss. Acceptera. Det kommer att bli bra, det blir bra, det är redan bra.”

Jag väljer en meditation för att öka Frid, Kärlek och Harmoni. Änglarna kommer. En efter en. Michael sträcker ut sin hand och lägger den på min kind: Du kan sluta kämpa nu, jag tar kampen åt dig. Du kan sluta kriga nu, jag tar kriget för dig. Min gåva till dig är inre frid. Ta emot den. Släpp dina rädslor. Du kan sluta kriga nu. Ta emot min gåva av inre frid. Min kropp vibrerar. Tårarna rinner längs med kinderna. Tacksamheten, kärleken, ljuset. Allt ska få plats i den här lilla kroppen. Jag blir medveten om hur liten jag är. Fysiskt. Det känns som att jag ska sprängas, men jag sprängs inte, jag expanderar. Jag växer. Jag blir mer. Jag känner hur det jobbar fysiskt i solarplexus. I smärtan i skulderbladet. Jag ökar. Blir mer. Haniel kommer nära. Han går in i mig. Står i mig. Mitt i min kropp. Jobbar med alla lager av mig. Ber mig acceptera. Ta emot. Han ber mig sluta kriga med mig själv, mot mig själv. Acceptera. Det kommer att bli bra, det blir bra. Sluta oroa dig. Sluta slåss. Acceptera. Det kommer att bli bra, det blir bra, det är redan bra. Färgen är korall, eller aprikos. Färgen går in och lyser upp såren efter chocken. Efter den obesvarade kärleken. Den lyser upp smärtan. Mitt ego. Mitt ego börjar ta på sig olika smycken av ljus. Pärlor av rent ljus. Hennes skuggkontur börjar krackelera. Hon ler. Jag ler. Bitar av hennes forna skuggjag börjar lossna. Bakom finns en ljusare version. Hon får ett nytt ansikte. Även hennes slut är en ny början.

Jag tackar änglarna och mina guider. Haniel och Michael dröjer sig kvar någon minut efter meditationen. Jag sätter mig och skriver. Dom vill att den här meditationen ska manifesteras. Änglarna är sina egna. Ingen äger rätten till dom. Dom kommer till dom som behöver. Till dom som ber om hjälp och behöver hjälp.

I slutet står Änglarna runt mig. Dom stöttar upp mig. I slutet hjälper dom mig att se att dom är sina alldeles egna. Ingen Äger Rätten Till Änglarna.

Elin Järnkvist
elinsmassage@hotmail.com
www.elinsmassageochhealing.se

Läs del 4 här

Föregående artikelDen gyllene energin är ren livsglädje
Nästa artikelAvundsjukans destruktiva kraft
Jag heter Elin Järnkvist och jag älskar att skriva! När jag gick i skolan så tyckte jag att den roligaste uppgiften var att göra en egen bok. På halva sidan fanns det plats att rita en bild, och sen kunde man skriva sin berättelse. Jag minns inte vad böckerna handlade om, men jag minns min entusiasm för uppgiften! Hela skolgången fortsatte jag att skriva. För mig själv. Jag skrev dikter. Korta noveller. Jag försökte uttrycka allt jag hade inom mig för att det inte skulle äta upp mig. Efter gymnasiet så fortsatte jag att gå en skrivarkurs på folkhögskola. Efter det så slutade jag. Jag tappade bort min kärlek till att skriva, till orden. När jag senare i livet startade mitt egna företag så insåg jag att jag tappat bort väldigt mycket av min förmåga att uttrycka mig i text. Det blev en plåga att försöka beskriva mina behandlingar och vad som ingick och inte. När Terry nämnde Ascala så tackade jag först nej. Jag blev rädd. Jag tänkte att jag inte skulle ha något att skriva om. Trots det så bestämde jag mig för att testa, och idag skulle mitt liv vara väldigt tråkigt utan mitt skrivande! Jag skriver om personligt utvecklande, och invecklande. Jag skriver om händelser som påverkar. Meditationer. Allt som vill komma ut i textform. Jag jobbar som massör och healer. Jag delar lokal i Örebro, och har en liten stuga hemma i Lysfalla som jag jobbar i. Och håller just nu på att utbilda mig till medium. Det är en fantastisk resa, Livet! Här kommer ni kunna läsa texter om att vara känslig. Och okänslig. Texter som handlar om drömmar, personlig utveckling, meditation, kreativitet, healing och andlighet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn