Välkommen till Ascala News!

Här presenterar vi artiklar om mediumskap, personlig utveckling, andlighet, medvetandet, djurkommunikation, forskning med mera. Våra skribenter är kunniga och engagerade inspiratörer. Vi önskan är att bidra till att du som läsare blir nyfiken på att upptäcka din egen potential, den medfödda intelligens som alla människor bär inom sig.

Ascala är under ständig utveckling, ambitionen är att du ska mötas av en levande sida som väcker nya insikter och sår frön till positiv förändring. Som prenumerant möts du varje vecka av nya artiklar, inlägg och intervjuer att inspireras av.

Kära läsare! Vi fortsätter att reparera hemsidan efter serverflytten förra veckan. Tack för ert tålamod! Den här veckan blir det mycket nytt från Terry Evans i Ascala News.
Ni kommer även att kunna läsa inspirerande artiklar från nya gästskribenter, bland annat Nina Andersson, som utmanar oss i sitt inlägg Är du redo att möta dig själv? Vår fina skribent Sofie Weijosdotter Pettersson inspirerar oss att fundera på vår ”Bucket list”. Har du funderat på att skriva en? Kanske har du redan prickat av allt, eller…?

Viktoria Nyberg redaktör Ascala News

Smakprov ur Ascala

Prenumerera på Ascala News

Om du vill bli prenumerant går du antingen in i vår webbutik och registrera dig, eller fyller i beställningsrutan som poppar upp när du klickar på en artikel.

Du prenumererar månadsvis och kan när som helst avsluta din prenumeration. Läs mer här.