Shadow
Slider

Välkommen till Ascala News!

Här presenterar vi artiklar om mediumskap, personlig utveckling, andlighet, medvetandet, djurkommunikation, forskning med mera. Våra skribenter är kunniga och engagerade inspiratörer. Vi önskan är att bidra till att du som läsare blir nyfiken på att upptäcka din egen potential, den medfödda intelligens som alla människor bär inom sig.

Ascala är under ständig utveckling, ambitionen är att du ska mötas av en levande sida som väcker nya insikter och sår frön till positiv förändring. Som prenumerant möts du varje vecka av nya artiklar, inlägg och intervjuer att inspireras av.

Redaktören informerar

December är här och julen tycks närma sig med stormsteg! Unna dig en lugn stund och lite inspiration här på Ascala News. I Astrids djurhörna kan du läsa texten Det ofrånkomliga. Vår krönikör Kicki Pettersson reflekterar kring hur skrämmande och fascinerande kontakten med andevärlden kan vara i texten Först nu vågar jag ”öppna upp”! Terry Evans själv bjuder på nya tankeväckande inlägg i Terrys Spalt, Bloggen och i Terrys Klassrum. Ascala News önskar er en lugn och stressfri helg. /Viktoria Nyberg redaktör Ascala News

Smakprov ur Ascala

Prenumerera på Ascala News

Om du vill bli prenumerant går du antingen in i vår webbutik och registrera dig, eller fyller i beställningsrutan som poppar upp när du klickar på en artikel.

Du prenumererar månadsvis och kan när som helst avsluta din prenumeration.

Senaste artiklarna
Senaste intervjuerna