Shadow
Slider

Välkommen till Ascala News!

Här presenterar vi artiklar om mediumskap, personlig utveckling, andlighet, medvetandet, djurkommunikation, forskning med mera. Våra skribenter är kunniga och engagerade inspiratörer. Vi önskan är att bidra till att du som läsare blir nyfiken på att upptäcka din egen potential, den medfödda intelligens som alla människor bär inom sig.

Ascala är under ständig utveckling, ambitionen är att du ska mötas av en levande sida som väcker nya insikter och sår frön till positiv förändring. Som prenumerant möts du varje vecka av nya artiklar, inlägg och intervjuer att inspireras av.

Redaktören informerar

Vi har nu laddat sidan med ny inspirerande läsning! Eva Storgaard bjuder på ett känslosamt inlägg om en femårings tankar kring döden i texten Så vi kan dö tillsammans. Har du bråttom fram i livet? frågar vår skribent Kicki Petterson med inlägget ”Den snabbaste vägen framåt är ofta den längsta vägen”. Elin Järnkvist bjuder på en ny artikelserie och börjar med StegEt(t), Del 1: Blindheten vid lägerelden. Ni hittar även nya inlägg signerade Terry i både hans Blogg och Spalt. Vi önskar er god läsning! /Viktoria Nyberg redaktör Ascala News

Smakprov ur Ascala

Prenumerera på Ascala News

Om du vill bli prenumerant går du antingen in i vår webbutik och registrera dig, eller fyller i beställningsrutan som poppar upp när du klickar på en artikel.

Du prenumererar månadsvis och kan när som helst avsluta din prenumeration.

Senaste artiklarna
Senaste intervjuerna