Shadow
Slider

Välkommen till Ascala News!

Här presenterar vi artiklar om mediumskap, personlig utveckling, andlighet, medvetandet, djurkommunikation, forskning med mera. Våra skribenter är kunniga och engagerade inspiratörer. Vi önskan är att bidra till att du som läsare blir nyfiken på att upptäcka din egen potential, den medfödda intelligens som alla människor bär inom sig.

Ascala är under ständig utveckling, ambitionen är att du ska mötas av en levande sida som väcker nya insikter och sår frön till positiv förändring. Som prenumerant möts du varje vecka av nya artiklar, inlägg och intervjuer att inspireras av.

Redaktören informerar

Så var det fredag igen, vilket innebär ny läsning på Ascala News! Vår skribent Kicki Pettersson delar med sig av en Spegelövning för att stärka självkänslan. Elin Järnkvist berättar om nya insikter i texten Var sak har sin plats och tid. En ny gästskribent tittar in och berättar historien om Hunden Oboy. En både sorgligt och vacker berättelse. Terry själv delar med sig av nya tankar i sin Spalt och Blogg. Ascalas redaktion önskar er en trevlig helg! /Viktoria Nyberg redaktör Ascala News

Smakprov ur Ascala

Prenumerera på Ascala News

Om du vill bli prenumerant går du antingen in i vår webbutik och registrera dig, eller fyller i beställningsrutan som poppar upp när du klickar på en artikel.

Du prenumererar månadsvis och kan när som helst avsluta din prenumeration.

Senaste artiklarna
Senaste intervjuerna