Jag vill bara dela med mig av en lite rolig händelse som min yngsta grabb upplevde en kväll.

Jag hade varit uppe och stoppat om mina yngsta grabbar. Min mellangrabb var sjuk och lillebrorsan ville finnas till hands, så han fick ligga på en madrass i brorsans rum.
Sonen som var sjuk var riktigt dålig. Han har en rad olika sjukdomar som blir värre vid infektioner och situationen kan bli ganska akut fort.

Min yngsta hade varit mer orolig än vanligt och var lite tystlåten och dämpad. Jag tänkte att han hade snappat upp brorsan känslor, som givetvis blir orolig när han inte mår bra. Jag sa god natt och gick ner och satte mig framför Tv:n.

Efter en stund kommer minstingen ner och har ett leende som går från ena örat till det andra… Han var fnittrig och det bara bubblade ur honom. Jag frågade leende vad det var med honom, han svarade:
– Det var någon som buffade på mig.
Eftersom det inte lät så trevligt, samtidigt som han bara bubblade av skratt, så frågade jag honom om han upplevt det som otäckt?

– Neeej, mamma… det kändes så bra, så jag bara skrattar och jag blev alldeles varm, säger han skrattandes. Han kan verkligen inte kontrollera fnittret, utan det bara kommer. Hela han skiner.

Han skuttar upp och kryper glatt ner i sin tillfälliga säng och sover gott hela natten.

Nellie Andersson
Ordförande Barnens Röst
teambarnensrost@gmail.com
https://barnensrostblogg.wordpress.com/

Föregående artikelÅterhämtning och belöning
Nästa artikelHur orolig är du på en skala?
Vårt fokus ligger på att barn ska kunna få växa upp i ett samhälle som är öppet och tillåtande. Att de ska få växa i samklang med sin känslighet och förmåga. Att vara känslig och öppen för andekontakt är så mycket mer än att t ex kunna föra vidare budskap, det innebär även att alltid ha ett stöd, någon som guidar och vägleder dig genom din livsresa. Som finns där för dig när du är glad, orolig eller ledsen. Som hjälper dig genom svårigheter och sorg, som gläds med dig i dina framgångar, stora som små. Du har alltid någon som du kan rådfråga och som visar dig vägen när du hamnat vilse. Vår önskan och mål är att barn ska få känna att kontakten med andevärlden är något naturligt och fint, att de ska lära att sig förstå att de har ett stöd som kommer finnas där för dem när de vandrar genom livet. Vi vill hjälpa barnen så att de ska få växa som starka, trygga individer med en tillit till sig själva och sina känslor, tankar och sin tro. Vi som jobbar för Barnens Röst har alla någon form av medial utbildning och erfarenhet. Vi har även en barnpsykolog kopplad till oss. Behöver du stöd och vägledning eller bara någon att prata med om ditt barns upplevelser, så finns vi här för dig, antingen över telefon eller om geografiskt möjligt, genom ett fysiskt möte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn