I mitten av juli 2016 var min grabb med om en olycka, han föll från 2,5 meters höjd och landade dubbelvikt på bröstryggen. Resultatet blev en spricka i bröstbenet, brutna revben, ett omskakat hjärta, påverkade lungor och ömma kotor.

De första undersökningarna av hans hjärta såg inte bra ut och värdena var inte ”tillfredställande”, som läkaren uttryckte det, vi blev inlagda med övervakning. När vi ligger där i rummet så känner jag hur energin i rummet förändras. Jag tittar på Pelle som lägger sig till rätta, ler och säger: ”Nu är de här!”

Jag får panik, den värsta ångesten jag någonsin har känt väller över mig och jag tror att nu, nu är det över, nu hämtar de honom… Jag flyger upp från soffan där jag sitter och springer rätt in i en osynlig vägg. Jag kan inte nå fram till Pelles säng, det är stopp, jag kämpar och kämpar… Till slut, när jag stoppar mig själv och börja känna inser jag att de inte hämtar honom, de hjälper honom. Jag tittar fascinerat på ljusfenomenen som flyger runt Pelle och känner äntligen den helande energin. I mitt ångestfyllda tillstånd blockerade jag mig och kunde inte känna den rätta energin.

Nästa omgång tester visade att hjärtat var läkt och alla värden var bra. Läkarna kliade sig i huvudet och sa att de inte kunde förklara hur det kunde hända… men att barn har fantastiska läkningsförmågor. Jaaa, och så även änglar, tänkte jag.

Utöver att han hade sina änglar till hjälp så vet jag att personer som håller honom kär skickade healing, det är jag så enormt tacksam för. Vad som hade hänt utan dem vill jag inte ens tänka på…

Efteråt sa jag, vad som för mig var lite skämtsamt: ”Nu får du allt ta det lite lugnare i fortsättningen, för dina änglar har jobbat så hårt för att skydda dig, att de snart är utbrända.” Pelle tittade lite konstigt på mig, men sa ingenting. Tiden gick och jag tänkte inte mer på det.

Pelle kom på benen, men var ovanligt lugn och höll sig stilla, vilket inte alls är likt honom, tvärtom, han är överallt och ingenstans, helst samtidigt… Jag frågade om han hade ont, ”Lite, men inte så mycket”, sa han. Men jag kände att något var fel.

Så en dag sa han: ”Min magi har försvunnit”.  Jag undrade vad han menade. ”Jo, efter att jag ramlade, så kan jag inte göra saker jag kunde innan… och mina änglar är nog inte med mig längre. Jag känner dem inte när jag ska sova.” Han kunde inte förklara känslan, bara att det inte var som det brukar och detta gjorde honom orolig. Jag hade sagt en ogenomtänkt kommentar till honom, utan att ens tänka på vad det var jag förmedlade. Och det ledde till att han trodde att änglarna hade övergett honom…

Jag förklarade att änglarna inte alls hade övergett honom, ”de finns alltid där och kommer alltid att finnas där”. Jag frågade om han ville att jag skulle hjälpa honom att be dem komma närmre, så att han känner dem igen? Han tittade på mig och sa: ”Det kan jag göra själv mamma, ska jag bara göra som när jag pratar med dem annars?”

Idag mår han nästan helt bra, han har fortfarande känningar av skadorna, men är pigg, rörlig och stark igen. Kontakten med änglarna finns där, närvarande och tröstande.

Nellie Andersson
Ordförande Barnens Röst
teambarnensrost@gmail.com
https://barnensrostblogg.wordpress.com/

Föregående artikelKan ett medium vara allt för alla?
Nästa artikelSköna (hönan?) Helena
Vårt fokus ligger på att barn ska kunna få växa upp i ett samhälle som är öppet och tillåtande. Att de ska få växa i samklang med sin känslighet och förmåga. Att vara känslig och öppen för andekontakt är så mycket mer än att t ex kunna föra vidare budskap, det innebär även att alltid ha ett stöd, någon som guidar och vägleder dig genom din livsresa. Som finns där för dig när du är glad, orolig eller ledsen. Som hjälper dig genom svårigheter och sorg, som gläds med dig i dina framgångar, stora som små. Du har alltid någon som du kan rådfråga och som visar dig vägen när du hamnat vilse. Vår önskan och mål är att barn ska få känna att kontakten med andevärlden är något naturligt och fint, att de ska lära att sig förstå att de har ett stöd som kommer finnas där för dem när de vandrar genom livet. Vi vill hjälpa barnen så att de ska få växa som starka, trygga individer med en tillit till sig själva och sina känslor, tankar och sin tro. Vi som jobbar för Barnens Röst har alla någon form av medial utbildning och erfarenhet. Vi har även en barnpsykolog kopplad till oss. Behöver du stöd och vägledning eller bara någon att prata med om ditt barns upplevelser, så finns vi här för dig, antingen över telefon eller om geografiskt möjligt, genom ett fysiskt möte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn