Nytt år för Barnens Röst

1
442

2018 är snart slut och vi går in i 2019…
För mig känns det oerhört positivt och jag ser fram emot att få kliva in i ett nytt år med en hel del förändringar på agendan. 2018 har varit ett år med en del utmaningar och hårt arbete. Många insikter som har landat…

Som ni nog har märkt har vi varit tystare och inte synts och hörts så mycket. Inom föreningen har det hänt en del som vi har försökt lösa på bästa sätt.. Det har varit avhopp på viktiga poster som har skett av personliga och helt förståeliga skäl, men som vi har varit tvungna att hantera och försöka hitta ersättare till. Så i januari efter vårt årsmöte kommer vi att presentera en ny styrelse men även ett ”arbetslag” som arbetar utanför styrelsen.

Det har även varit ett år där vi mer har hittat vår väg, vår vision på ett mer gemensamt sätt. Vi har nu väldigt klart för oss hur vi vill att vårt arbetssätt ska se ut och kommer se ut. Barnens Röst kommer rikta in sig på mer vägledning och vi kommer ha fler personer tillgängliga som ni kan kontakta för att boka in en träff eller ett samtal. Vi som arbetar inom föreningen har alla olika erfarenheter av barn och det andliga/paranormala/övernaturliga, vilket namn man än vill ge det.
En del av oss är föräldrar, andra har lång erfarenhet av att arbeta med barn inom skola och barnomsorg. Vår gemensamma grund är att vi alla arbetar medialt, samt att vi vill att dagens barn och deras föräldrar ska få känna vilken gåva det är att vara inkännande och mottaglig för mer än det vi kan se. Mer information och detaljer om det kommer senare.

I februari hade vi en medlemshelg, som jag (Nellie) och Terry höll i, det blev mer som en liten minikurs med Bergsmeditationen som grund och det blev en enligt mig, riktigt härlig helg med fantastiska människor. Den här helgen gav oss en hel del nya idéer som vi hoppas kunna förverkliga under 2019 i form av just en kurs.

Sista helgen i april var det dags för ännu ett par Inspirationsdagar i Gamla Byskolan. Då fanns vi där vid ett informationsbord samt höll föreläsningar om hur det är att växa upp som ”en vuxen i ett barns kropp”. Terry och jag berättade om våra olika uppväxter och hur det var för oss att lära oss förstå och hantera våra upplevelser.

Första veckan i juli var det åter igen dags att fylla skolan med lekfulla barn och deras föräldrar. Det här året tog vi till vara på att vi hade lite fler äldre barn och de fick ha många egna aktiviteter, såsom meditation och samtal i grupp, där det diskuterades och benades ut vad det var som de upplevde och ”Vad vill andevärlden när de tar kontakt.” Den här sommaren visade ju sig från sin absolut bästa sida och vi hade ett helt fantastiskt väder som vi utnyttjade genom att en dag pausa från allt ”arbete” och åka till sjön för att svalka oss och njuta. Det var uppskattat och det plaskades och solades för fulla muggar.

För de yngre barnen var det mycket pyssel och uteaktiviteter, medan deras föräldrar fick meditera och ha olika former av samtalsgrupper. På kvällarna samlades vi allihop för en gemensam stund, där vi pratade om dagen och det som kom upp.
Veckan gick fort och jag tror att vi alla var ganska utpumpade efteråt fast samtidigt uppfyllda av en härlig energi av den gemenskap som skapades under veckan.

Den 11 augusti var det dags för vår familjedag, där det fanns lite allt möjligt att roa sig med, loppis, chokladhjul, lotteri och auktion. Barnen hade sin egna utställning utomhus. Det fanns även möjlighet att boka tider för healing och mediala samtal, guidad avslappning med healing. Även under denna dag fick vi insikter om hur vi vill vårt arbete ska utvecklas…

Så, ja, jag vill säga att 2018 har varit ett år fyllt med nya insikter och lärdomar som vi kommer att ta oss med in i 2019. Och, som sagt, jag ser fram emot att få kliva in i 2019 och sätta våra planer i verket! Så nu återstår det bara för oss att Tacka för det gångna året och att önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Nellie Andersson
Ordföranden Barnens Röst

 

Föregående artikelHar du visioner för 2019?
Nästa artikelGott Nytt År!
Vårt fokus ligger på att barn ska kunna få växa upp i ett samhälle som är öppet och tillåtande. Att de ska få växa i samklang med sin känslighet och förmåga. Att vara känslig och öppen för andekontakt är så mycket mer än att t ex kunna föra vidare budskap, det innebär även att alltid ha ett stöd, någon som guidar och vägleder dig genom din livsresa. Som finns där för dig när du är glad, orolig eller ledsen. Som hjälper dig genom svårigheter och sorg, som gläds med dig i dina framgångar, stora som små. Du har alltid någon som du kan rådfråga och som visar dig vägen när du hamnat vilse. Vår önskan och mål är att barn ska få känna att kontakten med andevärlden är något naturligt och fint, att de ska lära att sig förstå att de har ett stöd som kommer finnas där för dem när de vandrar genom livet. Vi vill hjälpa barnen så att de ska få växa som starka, trygga individer med en tillit till sig själva och sina känslor, tankar och sin tro. Vi som jobbar för Barnens Röst har alla någon form av medial utbildning och erfarenhet. Vi har även en barnpsykolog kopplad till oss. Behöver du stöd och vägledning eller bara någon att prata med om ditt barns upplevelser, så finns vi här för dig, antingen över telefon eller om geografiskt möjligt, genom ett fysiskt möte.

1 KOMMENTAR

  1. Jag har ett barnbarn på 7 år som är väldigt medial, hon ser och pratar med dom döda släktingarna, och med andra från andra sidan som bor i deras hus .Men problemet är att dom attackerar henne från andra sidan, Dom tar över henne och säger vad hon ska göra,tex att hon inte får kissa och klämmer henne på magen och försöker strypa henne. Hon behöver hjälp med att skydda sig själv. Min man kan hjälpa henne ibland genom mapdowsing, men det är ju bara för tillfället. Hon behöver hjälp med att skydda sig själv mot det här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn