Tillbaka… till framtiden

0
658

Det har varit lite tyst från vår förening, detta beror på att sjukdom och livet kom emellan för flera av oss som driver Barnens Röst. Så blir det ibland. Jag väljer att se det som positivt eftersom det gav oss en chans att verkligen titta på hur och vad vi vill göra framåt. Under det gångna året har vi gjort flera omstruktureringar inom föreningen och i vårt sätt att arbeta. Vi har nu en väldigt klar bild av hur vårt fortsatta arbete ska se ut och vad det är som Barnens Röst kan erbjuda.

Från och med 2019 kommer medlemsavgiften att ligga på 150 kr per år per person. Barnens Röst är en helt ideell förening och vi har ingen sponsring, så medlemsavgiften är ett sätt för oss att få in pengar för att kunna ha till exempel träffar och sommarläger.  Ni som har varit medlemmar kommer få ett utskick med en förfrågan om ni kan tänka er att fortsätta stötta föreningen. Där kommer det stå samtlig information som du behöver som medlem. (Detta utskick är då fördröjt.)

Och för er som ännu inte blivit medlem, vill du stötta vår förening och hjälpa oss att nå ut till fler familjer som kan behöva stöd i det barnen upplever, så är det väldigt enkelt att bli medlem! Du betalar in 150 kr antingen genom Swish 1234 2194 32 eller genom BG 5039–3891. Kom ihåg att skriva namn och mejladress, så att vi kan kontakta dig och skicka ditt medlemsnummer. I medlemsavgiften ingår det en 50% rabatt på ett Vägledande Samtal (Obs! Gäller endast samtal om barnets upplevelser). Som medlem har du även förtur till våra platser till läger och andra event, samt deltar du i utlottningar om olika behandlingar.

Vägledande Samtal – Vad innebär då detta?  Vi kommer att ha fler som tar emot för samtal. Du kan vända dig till oss för att få vägledning i ditt barns upplevelser. Det kan vara att du grubblar på om det är andlig aktivitet som stör ditt barn? Eller att du vill förstå och hantera det på ett annat sätt, kanske gör det dig orolig och du känner att det är svårt att trösta och lugna ditt barn. Gäller det ditt ”större” barn, din tonåring, så kan det handla om att barnet känner en ovilja att vara själv och barnet/ungdomen inte har redskapen att hantera det den upplever och känner. Då kan det vara skönt att få prata om det med någon som har erfarenheter av liknande upplevelser och tankar.  Vi jobbar både medialt och intuitivt under de här samtalen. Vi utgår utifrån det vi får till oss och genom den erfarenhet vi har. Vi som erbjuder Vägledning har alla olika former av medial utbildning och arbetar medialt. En del har arbetat med barn och en del har erfarenhet genom att vara förälder till mediala barn. Ofta handlar det om att man inte förstår vad det är som händer, vad barnet upplever eller varför. Då kan det vara skönt att ha någon att ställa dessa frågor till, eller bara få prata fritt. Mer information om detta finns om klicka på länken: Vägledande Samtal och träffar

Terry Evans erbjuder konsultationer med samtal och frekvenshealing för föräldrar. Presentationer av oss som arbetar med Vägledningen/konsultationer och hur du bokar en tid kan du läsa om här: Boka tid hos våra medium

I höst kommer vi på olika platser i landet starta kurser för att öka medvetandet och förståelse för energier och hur de påverkar oss och hur vi påverkar andra med våra egna energier. För att vi ska bli mer medvetna om oss själva och vad vi sänder ut och tar emot. Syftet med kursen är att bli mer medvetna om hur vi är som förälder/vuxen och hitta ett mer fungerande sätt att kommunicera med våra barn. Mer information om det kommer senare.

Saker och ting har blivit uppskjutna, men jag hoppas att vi snart ska vara i fas igen. Sen skulle jag vilja tacka er som har haft tålamod att vänta med era samtal under tiden jag har varit sjuk, ni som har fått era tider uppskjutna ett antal gånger då jag hoppfullt trott att jag skulle var piggare när det blev dags. Tack ❤

Kram på er!

Nellie Andersson
Ordföranden Barnens Röst

Föregående artikelMedial rening på Lindesberg Stadshotell
Nästa artikelRädsla och Fascination
Vårt fokus ligger på att barn ska kunna få växa upp i ett samhälle som är öppet och tillåtande. Att de ska få växa i samklang med sin känslighet och förmåga. Att vara känslig och öppen för andekontakt är så mycket mer än att t ex kunna föra vidare budskap, det innebär även att alltid ha ett stöd, någon som guidar och vägleder dig genom din livsresa. Som finns där för dig när du är glad, orolig eller ledsen. Som hjälper dig genom svårigheter och sorg, som gläds med dig i dina framgångar, stora som små. Du har alltid någon som du kan rådfråga och som visar dig vägen när du hamnat vilse. Vår önskan och mål är att barn ska få känna att kontakten med andevärlden är något naturligt och fint, att de ska lära att sig förstå att de har ett stöd som kommer finnas där för dem när de vandrar genom livet. Vi vill hjälpa barnen så att de ska få växa som starka, trygga individer med en tillit till sig själva och sina känslor, tankar och sin tro. Vi som jobbar för Barnens Röst har alla någon form av medial utbildning och erfarenhet. Vi har även en barnpsykolog kopplad till oss. Behöver du stöd och vägledning eller bara någon att prata med om ditt barns upplevelser, så finns vi här för dig, antingen över telefon eller om geografiskt möjligt, genom ett fysiskt möte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn