Hos mig, Astrid, kan du boka tid för Djurkommunikation och Andlig Vägledning.

Jag är diplomerad djurkommunikatör och medium (mentalt mediumskap), utbildad av Margaretha Tärnström.

För mig har djuren haft en stor plats i mitt hjärta redan som barn. Jag växte upp med, i mina ögon sett, den vackraste schäfer hannen på planeten. Föga anade jag att han skulle bana väg för den dröm jag hade i livet och som jag idag förverkligar.

Djurkommunikation

Skicka en ganska nytagen bild till mig, antingen via mail eller per post, där endast det aktuella djuret finns med och där även ögonen syns, och uppge djurets namn och ålder. Jag vill inte ha någon information om djuret, innan kommunikationen, förutom om ni har några specifika frågor som ni vill att jag ska ta upp.

Jag kontaktar er, så kommer vi överens om en tid för kommunikationen, som tar 45-60 minuter. Efter den ringer jag upp er och berättar vad jag fått fram, och då ni även kan ställa frågor. Ni får även ett dokument på hela kommunikationen via mail eller per post.

Hjärtligt välkomna till mig med era vänner!

Astrid Hagelskog Evans

Så vad är då Djurkommunikation?

Det är en överföring av energier. Djuren lever i nuet och har förmågan att på avstånd kommunicera med varandra genom telepati.

När jag kommunicerar med ett djur lägger jag min logik åt sidan för att kunna ta emot djurets energi. Jag kommer till djurets energinivå och får till mig bilder, ord, känslor, tankar, smärta och ibland färger. Jag skriver ner allt som kommer till mig för att sen förmedla detta till ägaren.

Andlig Vägledning

Jag arbetar även som medium och ger andlig vägledning via telefon, Skype eller FaceTime.

Jag känner in din energi och som en neutral kanal förmedlar jag de budskap som jag får in från andevärlden. Det är alltid andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom. De vet vad som är viktigt att förmedla till dig där du befinner dig i ditt liv just nu. Jag ber dig därför att ha ett öppet sinne för den information som kommer fram under sessionen.

Självklart har jag tystnadsplikt.

Pris

Djurkommunikation: 850 kr inkl. moms per djur

Andlig Vägledning: 750 kr inkl. moms för 30 minuter.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Bokning & kontakt

Email: info@creativexperiences.com
Tele: 0725-19 15 77

Creative Experiences Terry Evans AB
Att: Astrid Hagelskog Evans
Myrgatan 2
462 69 Frändefors

Det går även bra att boka tid hos Astrid via vår webbutik.