Vill du ge ditt djur en röst?

Jag är diplomerad djurkommunikatör och arbetar mest på distans. Skicka en ganska nytagen bild till mig, antingen via mail eller per post, där endast det aktuella djuret finns med och där även ögonen syns, och uppge djurets namn och ålder. Jag vill inte ha någon information om djuret, innan kommunikationen, förutom om ni har några specifika frågor som ni vill att jag ska ta upp.

Jag kontaktar er, så kommer vi överens om en tid för kommunikationen, som tar 45-60 minuter. Efter den ringer jag upp er och berättar vad jag fått fram, och då ni även kan ställa frågor. Ni får även ett dokument på hela kommunikationen via mail eller per post.

Hjärtligt välkomna till mig med era vänner!

Astrid Hagelskog Evans

Bokning & kontakt

E-mail: info@creativexperiences.com
Tele: 0581-519 20

Creative Experiences Terry Evans AB
Att: Astrid Hagelskog Evans
Myrgatan 2
462 69 Frändefors

Pris

Kostnad per djur: 850 kr inkl. moms

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Astrid Hagelskog Evans

Så vad är då Djurkommunikation?

Det är en överföring av energier. Djuren lever i nuet och har förmågan att på avstånd kommunicera med varandra genom telepati.

När jag kommunicerar med ett djur lägger jag min logik åt sidan för att kunna ta emot djurets energi. Jag kommer till djurets energinivå och får till mig bilder, ord, känslor, tankar, smärta och ibland färger. Jag skriver ner allt som kommer till mig för att sen förmedla detta till ägaren.