Anki Pettersson

Redan som barn kände jag av andevärlden och den har alltid varit naturlig för mig. Som vuxen blev jag alltmer intresserad av det mediala och att hjälpa människor. Genom att arbeta som medium och healer får jag möta många olika livsöden, vilket stärker mig i mitt arbete. Jag vet hur betydelsefullt det är för många att få en hälsning från anhörig eller vän som finns i andevärlden.

Jag har gått följande utbildningar med Terry Evans som lärare:

  • Mentalt Mediumskap, Intuition och Andlig Healing
  • Ledarskap och Intuition
  • Medial Undersökning och Rening

Det finns även möjlighet att boka Privatsittningar hos Anki.

Läs mer här

Healing är ett sätt att aktivera kroppen och själen till självläkning genom den universella livskraft som finns omkring oss. Helaren är en kanal för denna kraft, som stärker och balanserar mottagaren. Vi kan känna healingenergin strömma genom våra kroppar som vågor, eller en känsla av rinnande vatten, som stickningar i huden eller till och med smärta någonstans.

Tusentals olika förnimmelser, bilder, känslor – vad som helst, som sinnet och kroppen kan uppfatta. Vi kan få insikter och aha-upplever. Allt detta, eller ingenting, kan du uppleva under en healingsession; och allt är lika normalt.

Pris

750 kr inkl. moms.
Obs!

Vid avbokning senast en dag innan din bokade tid får du tillbaka 50% av inbetalt belopp för privatsittning eller healing. Ingen återbetalning vid uteblivet besök.

Boka

Du kan boka tid hos Anki i vår webbutik. Vänligen följ länken nedan.

shop.terryevans.se/product-category/privatsittning/

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.