Upptäck ditt livs syfte - med Ascala Frekvenshealing

Kursinnehåll

Känns det som om du har kört fast i livet? Vet du vem du är?

Syftet med det här programmet är att hjälpa deltagarna att utveckla en bättre kontakt med sig själva för att förstå sitt livs syfte. Det är många som upplever att de har kört fast i livet och inte kommer vidare. Här ges du en möjlighet att hitta en nyckel, som kan hjälpa dig att komma vidare. Du får ett tillfälle att börja upptäcka vem du är och hur du kan uppfylla ditt själsliga uppdrag.

Terry Evans använder sig av olika färdigheter som han har utvecklat genom åren. Det grundläggande instrumentet som används under kursens gång är Ascala frekvenshealingmetoden, som Terry började utveckla för några år sen, efter ha varit delaktig i ett forskningsprogram i Kina. Terry har sett hur den här typen av frekvenshealing hjälper människor att frigöra sig från förlegade tankesätt som inte längre tjänar något syfte.

Frekvenshealingmetoden används vid varje tillfälle vi träffas. Det blir även interaktivt grupparbete och meditation. I samband med varje delträff får deltagarna hemuppgifter där de får arbeta med frekvenserna på ett förenklat sätt.

För att deltagarna ska få ut det mesta av processen, för att det ska vara produktivt och utvecklande, krävs ett seriöst åtagande och att man tar sig själv på allvar.

Programmet består av tre delar fördelade på tre månader. Max 12 deltagare. En del består av två dagar. Båda dagar startar kl 9:30 och avslutas kl 17:30.

Ledare: Terry Evans

Den som vill delta i detta program får börja med att komma på en enskild konsultation med Terry, för att fastställa vad det är du behöver hjälp med. Under den kommer ni tillsammans kunna avgöra om det är rätt för dig att ta steget vidare till att delta i programmet.

Pris för en konsultation: 1 500 kr inkl. moms.

Obs!
Om du bestämmer dig för att delta i programmet efter din konsultation med Terry Evans kommer du att ombes att skriva på ett kontrakt där du bekräftar att du förbinder dig att gå alla tre delar av programmet.

Mer Information

Tele: 0581-519 00
E-mail: info@creativexperiences.com

Tolkas till svenska.

Pris

4 200 kr inkl moms per del.

Obs! I priset ingår en ordentlig lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika, lättare middag samt en övernattning med frukost.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kursdatum

Kurs D

Inga tillgängliga kursdatum just nu.

Terry Evans

Terry Evans

Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation.

Läs mer om Terry

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Lämna din intresseanmälan här
Skriv namn, e-post och eventuella frågor nedan.