Att lära sig förstå mediala upplevelser (psychic experiences)

Kursinnehåll

Den här kursen är baserad på många av de frågor som Terry Evans har fått från människor som inte vet hur de ska hantera sina upplevelser eller vad de egentligen betyder.

Denna kurs är en introduktion till hur du kan börja lära dig att hantera detta för att uppnå bättre balans och kvalité i livet.

Vi kommer att arbeta med att separera och förstå följande saker:

  • Kommer upplevelserna från andekontakt?
  • Är du mottaglig för hur andra människor känner och mår?
  • Arbetar din intuition utan att du är medveten om det?
  • Är du så öppen att du tar in signaler från alla dessa tre kategorier, utan att veta hur du ska separera det eller känna igen varifrån det kommer?
  • Kan du öppna upp och stänga ner till detta och på så vis ge dig själv ett naturligt beskydd?
  • Har du möjligtvis tillåtit dig själv att bli en känslomässig tipp för andra människors känslor och problem?

Terry Evans har arbetat med dessa frågor under många år och har insett att det inte går att lösa detta problem genom ett enkelt svar. Kursen kommer att vara konstruerad på ett sätt så att deltagarna kan ta ett steg närmare sig själva för att förstå varför de är öppna och i slutändan ställa sig frågan: Vilket ansvar behöver jag ta och hur går jag vidare? Målet med denna kurs är att visa deltagarna hur de själva kan bidra till att finna lösningar och därigenom få bättre balans och livskvalitet.

Under kursen kommer vi också visa hur Bergsmeditationen kan användas som ett verktyg för att öppna upp och stänga ner dig själv. Kursen startar med middag kl 18:00 första dagen och avslutas med lunch 12.30 sista dagen.

Mer Information

Tele: 0581-519 20
E-mail: biljett@creativexperiences.com

Pris

8 650 kr inkl moms.

I priset är allt inkluderat, kurs, boende samt måltider (frukost, lunch, middag och fika). Sänglinne och handdukar ingår ej. Finns att hyra för 150 kr.

Tillägg för enkelrum 350 kr per natt. (Mycket begränsat antal)

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kursdatum

Inget datum satt ännu.

Terry Evans

Terry Evans

Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation.

Läs mer om Terry

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Lämna din intresseanmälan här
Skriv namn, e-post och eventuella frågor nedan.