Ledarskap och intuition med Terry Evans

Kursinnehåll

Detta är en kurs som riktar sig till dig som redan arbetar med grupper eller i situationer där du kommer i kontakt med människor. Under denna kurs kommer vi att titta på hur intuitionen kan användas som ett verktyg för att förbättra ledarskapsförmågor; att våga lyssna på den information som vår individuella intuition ger oss när vi arbetar med en individ eller en gruppdynamik. Intuitionen kan visa sig vara ett utmärkt verktyg för att förstå vilka signaler en person eller en grupp sänder ut och därigenom förstå vad en grupp eller en individ faktiskt ber om.

När meddelandet eller signalen som gruppdynamiken sänder ut känns igen blir det möjligt att förstå vad som egentligen sägs på ett undermedvetet plan. Intuitionen kan vidare visa sig vara ett väldigt bra verktyg för att lösa problem och för att hjälpa gruppen eller individen ett steg vidare.

VAD ÄR DÅ FÖRDELARNA?

Bättre kommunikation som hjälper dig att komma i kontakt med din naturliga intelligens och att identifiera aspekter i din personlighet som hindrar dig från att komma vidare. Vi kommer att presentera konceptet ”intelligens och intuition arbetar hand i hand.”

Mer Information

Tele: 0581-519 20
E-mail: biljett@creativexperiences.com

Tolkas till svenska.

Pris

8 650 kr inkl moms.

I priset är allt inkluderat, kurs, boende samt måltider (frukost, lunch, middag och fika). Sänglinne och handdukar ingår ej. Finns att hyra för 150 kr.

Tillägg för enkelrum 350 kr per natt. (Mycket begränsat antal)

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kursdatum

Inget kursdatum ännu.

Terry Evans

Terry Evans

Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation.

Läs mer om Terry

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Lämna din intresseanmälan här
Skriv namn, e-post och eventuella frågor nedan.