Medial undersökning och rening

Kursinnehåll

Denna utbildning riktar sig till medium som gått den grundläggande medium-utbildningen för Terry Evans. För att vara kvalificerad till att ansöka till denna utbildning krävs att du har minst två års erfarenhet av professionellt medialt arbete, såsom privatsittningar och gruppseanser etcetera.

Syftet med kursen är att lära sig att särskilja olika slags energier i olika situationer och miljöer samt lära sig att hantera dem på ett känslomässigt intelligent sätt.

Utbildningen består av tre delar fördelade på 12 månader. Arbetet under kursen kommer att innehålla både teori och praktik.

Vi ber dig som ansöker att skicka in en resumé över tidigare utbildning inom mediumskap, erfarenhet samt om din bakgrund. Vi vill även att du redogör för hur mycket och hur regelbundet du har arbetat. En A4-sida är fullt tillräckligt. Det går bra att skicka via e-mail.

Mer Information

Tele: 0581-519 20
E-mail: biljett@creativexperiences.com

Tolkas till svenska.

Pris

8 650 kr inkl moms per kursdel.

I priset är allt inkluderat, kurs, boende samt måltider (frukost, lunch, middag och fika). Sänglinne och handdukar ingår ej. Finns att hyra för 150 kr.

Tillägg för enkelrum 350 kr per natt. (Begränsat antal)

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kursdatum

Ny kurs
Inget kursdatum ännu.

Terry Evans

Terry Evans

Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation.

Läs mer om Terry

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Lämna din intresseanmälan här
Skriv namn, e-post och eventuella frågor nedan.