Kursinnehåll

Kursen är avsedd att öppna inre dörrar inom områdena personlig utveckling, inre potential, intuition och medial förmåga utifrån individens behov. Under hela veckan får du arbeta aktivt med olika slags övningar. Vi använder oss bland annat av Bergsmeditationen som verktyg. Oavsett om du har erfarenhet inom de här områdena eller inte har den här kursen något att ge dig. Det är en vecka som både erbjuder nya insikter och glada skratt.

Kursen inleds med middag första dagen, kl 18:00, och avslutas med lunch sista dagen. Kursdagarna däremellan börjar 09:30 och slutar 21:00. Under dagen är det två fikapauser, ett längre uppehåll mitt på dagen i samband med lunch samt paus för middag.

Den här veckan ger dig ett smörgåsbord av olika teman och tekniker som du kommer att ha glädje och nytta av. Varje dag har sitt eget tema. Du kommer att bland annat att få prova på:

  • Psykometri
  • Aura-avläsning
  • Healing
  • Intuition
  • Mentalt mediumskap
  • Bergsmeditation

Varje förmiddag mediterar vi. Terry leder oss genom Bergsmeditationen och därefter hjälps vi åt att tolka och analysera varandras känslor och upplevelser från meditationen. Bergsmeditationen är en kraftfull metod som är både enkel och rolig att arbeta med. Den visar tydligt vad som pågår inom oss just nu. Den hjälper oss att skapa en länk mellan vårt logiska tänkande och vår känslomässiga resurs.

Det är en intensiv vecka med ett innehållsrikt program, där alla får arbeta aktivt med olika slags övningar. Stor tyngdvikt läggs även på området personlig utveckling.

Mer Information

Tele: 0581-519 00
E-mail: info@creativexperiences.com

Tolkas till svenska.

Under din vistelse finns möjlighet att boka tid för privatsittning eller healing. Läs mer här.

Pris

9 750 kr inkl moms.

I priset är allt inkluderat, kurs, boende samt måltider (frukost, lunch, middag och fika). Sänglinne och handdukar ingår ej. Finns att hyra för 150 kr.

Tillägg för enkelrum 350 kr per natt. (Mycket begränsat antal)

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kursdatum

Inga tillgängliga kursdatum för tillfället.
Terry Evans

Terry Evans

Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation.

Läs mer om Terry

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Lämna din intresseanmälan här
Skriv namn, e-post och eventuella frågor nedan.