Har du ett barn som är öppet och känsligt för andevärlden?

Under en fyradagars lägervecka får du och ditt barn, i en trygg och accepterande miljö, knyta nya kontakter med andra vuxna och barn som har liknande erfarenheter och upplevelser.

Under veckan vill vi ge er chansen att dela med er av det som är viktigt samt kunna väcka nya insikter, ge er vägledning och redskap, samt förståelse för den andliga/mediala världen. Vi vill att era barn och ungdomar ska få lite hjälp på vägen att tolka och förstå vad det är de upplever och varför. Att de ska kunna känna sig trygga i sig själva och i sina upplevelser. Vårt mål är att både ni och barnen ska åka därifrån stärkta i er själva och trygga i att det som barnen upplever inte är något skrämmande, utan faktiskt kan vara något fantastiskt och en trygghet i framtiden.

Sommarlägret är en vecka där vi har olika aktiviteter för både barn och deras föräldrar. Under denna vecka har både vuxna och barn chans att ställa frågor, dela tankar, funderingar och erfarenheter kring andevärlden och känslighet.

Vi som är ledare under lägret har alla olika former av medial utbildning och arbetar i dag medialt. Vi arbetar utifrån våra egna erfarenheter.

I år hålls lägret i på Hillesgården utanför Klippan, i Skåne. Självklart är det inte bara de som bor Skåne som är välkomna, ni är välkomna var ni än bor. Det finns övernattningsmöjligheter på plats om du har en bit att åka, men det är även fritt att välja om ni vill sova hemma och sen komma till aktiviteterna.

Lägret är för barn i åldrarna 10–17 år. Vi har tyvärr inte resurserna att ta emot yngre barn detta år.

Du anmäler dig genom att skicka ett e-mail till barnensrost.ulla@gmail.com I din anmälan skriver du hur många ni är, ålder på barnen och gärna lite kort om anledningen till att du vill delta. Det hjälper oss att förstå vilka behov gruppen kommer att ha och kan anpassa aktiviteterna efter det.

När vi har fått in din anmälan, kommer vi höra av oss och bekräfta att du har fått en plats. När du har fått din bekräftelse ska hälften av summan betalas in, inom en månad, som en förskottsbetalning. Din anmälan är bindande och förskottsbetalningen återbetalas ej vid sent återbud (Senare än en månad innan startdatum) Vid uteblivet återbud förbehåller vi oss rätten att kräva full betalning. Om förskottsinbetalningen uteblir kommer platsen erbjudas till nästa som står på tur i kön.

Mer Information

Tele: 0768-39 16 97 (Nellie Andersson ordföranden Barnens Röst)
E-mail: barnensrost.ulla@gmail.com

Läs mer om Barnens Röst på: http://barnensrostblogg.wordpress.com

Pris

Vuxna: 3 000 kr inkl. moms.
Barn: 2 500 kr inkl. moms.
I detta pris ingår boende och alla måltider.

Om ni inte önskar övernatta på Hillesgården blir priset:
Vuxna: 2 000 kr inkl. moms
Barn: 1 500 kr inkl. moms.

* Vi som arbetar för Barnens Röst under veckan gör det helt ideellt. Kursavgiften går till att täcka kostnad för mat, logi och hyra av lokal.

Tid

Datum: 9-12 juli 2019

Andra Kurser