Experience the magic of nature

18-20 OKTOBER 2019 • GAMLA BYSKOLAN • FANTHYTTAN

Tillbringa en helg i Fanthyttan på Terry Evans kursgård där du får uppleva hur naturen talar, vistas i trädgårdens grönska och möta skogens besjälade värld tillsammans med likasinnade. Genom stilla vandringar, skogs- och trummeditationer, ceremonier, mindfulnessövningar och reflekterande får du möjlighet att hitta stillhet och djupare kontakt.

Helgens övningar leds av Ascalagruppen: Terry Evans, Marie Kindberg, Nellie Andersson, Eva Björklund, Jonathan Ede, Kia Enbarr och Magnus Pamp.

Multi-instrumentalisten och körledaren Åsa Larsson gästspelar med uråldriga toner.

Vi kommer vara utomhus, oavsett väder. Vi hoppas såklart att solen lyser och vi får njuta av oktobers underbara brinnande färger, men skulle molnen ligga tunga så är det viktigt att stövlar och varma vind- och vattentåliga kläder finns med i packningen.

Det är inga längre sträckor vi ska avverka, men vi kommer vara utomhus ett par timmar åt gången och det kan vara skönt att hålla sig varm och torr under tiden. Ett sitt- eller liggunderlag behövs också, så du kan sitta torrt och varmt när du mediterar och lyssna på det som händer och sker i skogen.

Har du svårigheter att ta dig fram i kuperad terräng kan det tyvärr bli svårt för dig att delta i alla moment. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring detta.

På morgonen har du möjlighet att ”väcka kroppen” med lite mjuka övningar, om du önskar detta är en yogamatta eller ett liggunderlag nödvändigt att ha med sig. Vi kommer även att hålla detta utomhus om vädret tillåter.

Vi ser fram emot att dela den här helgen tillsammans med er!

Varmt välkomna,
Ascala gruppen

Pris

5100 kr inklusive vegetarisk kost och logi i flerbäddsrum.

Mer Information

Tele: 0581-519 00
E-mail: info@creativexperiences.com