Om liv ej används på ett positivt sätt blir det en antikraft, något onaturligt”. Anni Sennov pratar om ett energiskifte och nästa steg i vår planet jordens utveckling. En livsenergi som bjuder oss att göra rätt – inifrån och ut.

– Flyktingar från krigsdrabbade länder är bara en växling av energi. En energi som hjälper oss att utvecklas och komma vidare. Något har blivit synligt där vi får möjlighet att stötta varandra istället för att härska och söndra.

Anni Sennov säger att vi alla sitter i samma båt. Men också att vi är unika skapelser. Vi har ett hjärta som vill uppleva närhet och skapa balans. I slutet av 80-talet fick Anni svårt eksem. Under 3,5 år var hon sjukskriven otaliga gånger från sitt bankjobb. Hon såg ut som en 90-åring, helt utan fukt i huden. Vid den tidpunkten var hon utbildad astrolog och hade kommit i kontakt med healing, men tyckte inte att det var något för henne. Även om hon träffade olika terapeuter så hände ingenting som gav resultat och Anni bestämde sig för att sluta lyssna på andras råd och istället göra sin egen resa.

Då gick det fort. Inom 14 dagar var eksemen borta. Hon, som smörjt huden med olika krämer upptäckte att hon inte tålde parabener. Sedan skedde flera saker som också påverkade läkningen. Sommarsolen sken och kroppen fick d-vitamin plus att hon blev gravid. Graviditeten förändrade hormonbalansen i hennes kropp. Hennes helandet startade.

Då upptäckte även Anni att hon, som inte egentligen visste något om det paranormala, helt plötsligt ”visste” och kunde berätta saker för andra.

– När jag var ung sa flera av mina vänninors mödrar att det var så trevligt att prata med mig för jag kunde ge så intressanta svar, berättar Anni.

Behövde mer energi

Under åren som följde levde Anni med en stor nyfikenhet. Hon träffade också ett stort antal klienter. När hon jobbade med högfrekventa energier, healing och astrologi, märkte hon att hon mådde så bra, utan att just då försöka förstå varför.

En dag sitter hon i vardagsrummet och hela lägenheten blir mörk.
– Jag blir så förvånad och undrar förstås ”Vad är det som händer? Är det något fel på mig?” Jag minns att jag tänkte ”För 5 minuter sedan var det full sol och nu är det mörkt. Så länge kan jag inte ha sovit”, berättar Anni Sennov.

När hon tittade ut var det ljust och folk gick omkring i linne och shorts mitt i sommarvärmen, men inne i hennes lägenhet var det kompakt mörker.

– Jag försökta hitta en lösning och plötsligt så lyftes jag över energin och kom in i fjärde dimensionen, fast jag förstod det inte då. En röst sa till mig: ”När du kommer högre upp i energilagren finns ingen skillnad på mörker och ljus. Anni fortsätter:
– Mörker är ej negativitet utan endast komprimerat ljus. Därför är just mörker lättare för alla att se för många människor.

Behövde mer energi

Dagen efter händelsen följde Anni sin intuition och sökte upp en väninna som gav henne healing. Hon kände att hon behövde mer energi och skydd. Under healingsessionen gick väninnan i djup trans och efteråt kunde hon inte komma ihåg vad hon sagt, men Anni mindes allt.

– Jag satt och tog emot och kunde följa hela processen även om jag inte visste allt då så idag har jag klart för mig att jag då inte hade någon egentlig aura. Jag hade inget filter. Allt som alla andra tänkte gick rakt in i min kropp.

– Så är det för mig, det har jag lärt mig med år och av erfarenhet. Auran är ett filter, men jag ser inte själsauran på samma sätt idag som då. Där finns livsplanen. Men Kristallbarnens framtid ligger inte i auran, utan den ligger i kroppen. Deras energi är lagrad på ett annat sätt. I och med den förståelsen började jag kunna hjälpa många klienter med det som jag kallar AuraTransformation™.

– Det var även orden jag hörde efter healingen ”Du har fått en AuraTransformation™”. Och det som var än underligare var att två klienter, oberoende av varandra, kom till mig dagen efter healingen och sa ”du har något jag behöver”. Hur kände de till vad som hade hänt med mig?

Inga annonser behövdes

Anni Sennov behövde aldrig annonsera. Ordet om hennes balanseringsform AuraTransformation™, spred sig som små maskrosfrön i vinden. Inom 2 och en halv månad blev hon kontaktad av över 100 klienter på telefonen.

– Ja, så är samspelet i Universum. Det vi kallar flow, säger Anni Sennov.

Hon skrev boken ”Karmafri i den nya tiden” för att samla all information hon ”bara visste” om hur stor betydelse vår aura har för vår utveckling. I ett möte med en klient, när hon var fokuserad såg hon auraenergin. När hon lämnade sitt barn på dagis såg hon i barngruppen barn med indigoaura och då kände hon att hon ville veta mer, och även se mer. Hon bad om hjälp. Men efter att seendet förstärkts och hon till slut inte såg människornas ansikten, eftersom auran även går runt omkring oss människor, så bad hon igen att få möjlighet att se och arbeta på ett annat sätt. Då fick hon svar från källan själv ”Nu har du fått prova det som alla önskar sig och förstår att det kan störa din personliga balans om du ser allt. Då får du hellre känna allt och lära dig att stänga av för andras energier”.

– På ett indigoplan är man kopplat på en stark kraft. Man är uppkopplad mot ett starkare indigoplan och är inte helt självständig som man är på ett kristallplan, berättar Anni Sennov.

– Jag har observerat att jag blir trött i mina ögon. Jag ser inte med mina fysiska ögon utan registrerar frekvenser på ett annat sätt.

Under vårt samtal uppmärksammar jag hur lätt hennes svar kommer och jag förstår att hon lever som hon lär. Det här är inget inövat eller en ny upptäckt, hon har kunskap med sig som skapar en historia, ett flow. Och det ställer stora krav på mig. För att ta hennes egen liknelse, så skruvar jag ner allt som pågår runt mig och känner att jag lyssnar närvarande för att kunna följa med i svängningar och frekvenser, i högt och lågt. Anni kräver inte uppmärksamhet när hon berättar, hon är uppmärksamhet och då blir jag en del av det också.

I dag upplever hon att många barn har mer kristallenergi i sitt system. När hon pratar med dem så upptäcker de att de bara vet att de kan, att de har energin inom sig. Barnen är födda med en speciell aura och det är inte säkert att föräldrarna har samma auraenergi som barnen.

– Det verkar som om olika auror kopierar, eller snarare uppdaterar sig, för att få samma sorts energi, säger Anni Sennov. Problemet är att själsenergin inte lär sig på samma sätt som indigo- och kristallenergin och där kommer mina kunskaper in. Där använder jag det jag har fått till mig.

En annan sida i hennes energiarbete är att hon har utvecklat en känslighet för obalanser. Det är vanligt att hon till och med får fysiska symptom om hon vistas i miljöer där det finns många i obalans.

– Kroppen kan i dag leva länge för det finns reservdelar och på ett sätt gör det oss mer och mer datorlika. Skillnaden från mekanik är att vi har ett hjärta.

– All teknologi kommer från människan. Tänk vad en datatekniker skapar. All kunskap kommer inifrån för det har vi i oss. En dator är däremot omänsklig, den har inte hjärtenergi som vi. Utvecklingen går framåt men tanken är inte att vi ska bli som datorerna. Vi ska ha hjärtenergi överallt i kroppen, även i auran, inte bara i hjärtchakrat.

– Om vi lär oss att energisortera kan vi hålla oss i balans och då blir det inget drama. Vi kan fortsätta att vara individuella och visa varandra mer respekt om vi frågar oss vad vi vill.

I rätt miljö

När jag hör Anni berätta gör jag mig en bild av en energi som expanderar när människan är i rätt miljö. I en situation som skapar trygghet och mer harmoni. Vi pratar om olika förhållningssätt och Anni säger att vi inte ska vara i process hela tiden för att vi självklart behöver vila. Hon beskriver det som en dator med många program öppna. Det kan vara bra att bli uppmärksam på hur många program som är öppna.

– Bara för att programmet är öppet behöver det inte användas. Ett öppet program betyder bara att det är något jag kan komma tillbaka till. När det gäller barn är de så kloka och praktiska på ett helt annat sätt än vuxna, säger Anni Sennov.

Nästa steg för oss människor enligt Anni Sennov är den Gyllene energin. Vilket hon beskriver som Jordens egen utvecklande energi. En intelligent och stor energi som bara finns på vår planet.

– Det är en fysisk energi, en skapelse energi för den har liv i sig. Tänk bara på alla olika människor som finns och utvecklas på vår jord. Allt finns här både på det osynliga och på det synliga planet. Många anser inte att det är högfrekvent här nere, men vi har något som inte finns någon annanstans.

– Medvetenhet för mig är inte att göra jorden mer ljus eller spirituell. För oss här på jorden finns inte bara en lösning. Vi ska inte bli ”för ljusa”, eller för andliga. Om vi tar in den mängd energi som finns tillgänglig så orkar inte vår fysiska kropp det. Ibland när man har mycket andlig energi och vill äta hälsosamt, använda naturliga rena produkter måste man acceptera att det finns en annan väg. En materiell väg som balanserar på sitt sätt. Det fick jag själv uppleva när mina binjurar fick problem, säger Anni men hon är också medveten om andras åsikter:

– En del ser det inte på det sättet. De ser inte det eller uppskattar det. Vi har en andlig energi i oss och omkring oss, annars skulle vi aldrig ha blivit födda, men det som är speciellt med jorden är att det även finns en andlig materialiserande energi. Och enligt mig så är jordens största uppgift att integrera och balansera alla energier.

I rätt miljö

Annis senaste bok heter ”Jordens Gyllene Tid”. Hon beskriver att den gyllene energin är en energi som fungerar ungefär som på savannen.

– Tänk att ett lejoninna har slagit ner en gasell. När hon ätit färdigt så lämnar hon sitt byte till andra. En sorts naturlig prioritering. Naturfolken lever än i dag efter samma princip. Man dödar en säl, får mat och skinn, men lämnar det man inte behöver tillbaka till naturen.

– Om livet inte används på ett positivt sätt blir det en antikraft, något onaturligt. Vi behöver fråga oss om vår intention är den rätta. Allt som händer blir synligt i den här tiden. I den gyllene energin. Allt ska vara rätt inifrån och ut.

– Som människa är vi en fungerande enhet som ska vara en helhet, men inte i den bemärkelsen att vi alla ska vara lika. Målet är att bilda en helhet som består av olika balanserade människor. Om vi inte lyssnar på vår egen röst kommer vi att göra det som andra vill, inte det vi är född till.

När jag efter vårt samtal tittar igenom mina anteckningar ser jag något ovanligt. Jag ser blanka vita partier, som om orden som jag skrev inte fastnade på pappret. Men jag vet vad som hände. Jag skrev ingenting. Jag lyssnade.

Fakta

Anni Sennov är kvinnan bakom AuraTransformation™ som är en kraftfull, permanent och genomgripande expansion av medvetandet och utstrålningen. Hon är dessutom skapare av Auraförmedlarkurserna™ som i dag finns i många olika länder, framförallt i Europa. Anni är en klärvoajant rådgivare sedan 1993 och i dag en internationell föredragshållare samt författare till 22 olika böcker om den nya tidens energi, medvetande och självutveckling, parförhållande och den nya tidens barn och ungdomar mm, varav flera böcker är översatta till ett flertal olika språk.

Tillsammans med sin man Carsten Sennov är hon partner i förlaget Good Adventures Publishing samt i coachning- och konsultfirman SennovPartners, där hon vägleder klienter i personlig utveckling, energier och medvetande. Anni och Carsten har tillsammans utvecklat personlighetsmodellen four element profile™. Hon började ursprungligen sin karriär inom finansvärlden.

Läs mer på www.annisennov.se

Text: Maria Äxter
Foto: Anni Sennov privat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn