För sju och ett halvt år sedan besökte Caroline Henrysson motvilligt en prova på-kväll om mediumskap och meditation. Där och då förändrades något. Hon som alltid känt sig udda och annorlunda kände plötsligt att hon var bra på något. Hon hittade hem.

Vägen mot en annan värld öppnades för Caroline och sedan dess har hon utbildat sig. I dag är hon ett certifierat medium som jobbar med mediumskap och healing. Men hon är också en offentlig person inom lokalpolitiken. I sin tro står hon stadigt och vill visa att intuition och mediumskap är användbart för alla.

Hon sitter och känner in innan hon svarar på frågor och berättar mer om sig själv. ATt gå från den som känt sig udda och hållit sig i bakgrunden till att vara den som förmedlar budskap är en livsförändring.

– Det fanns ingen annan väg för mig. Plötsligt föll allt på plats och jag förstod varför jag ibland hade känt mig olustig tillsammans med olika människor, varför jag hade reagerat som jag hade gjort under hela min uppväxt. Det var inte mig det var fel på, det var energier jag hade känt in och tagit på mig från personer och från omgivningen, förklarar Caroline insikten hon fick.

Nyfiken och omtumlad

Omtumlad gick hon hem den dagen och efteråt övade hon så ofta ho kunde. Det uppvaknandet förde med sig en personlig utveckling i rekordfart. Nyfikenhet och känslor blev ibland ett virrvarr, men att kunna be om hjälp har hon inget problem med.

– Periodvis var jag nog för öppen, det inser jag i dag. Hur andra gör vet jag inte, men jag pratar med vettiga personer och vistas i naturen. Det hjälper mig att sortera. Jag blir bara tryggare i mig själv, säger Caroline Henrysson.

Hon går omkring med känslan av att ha hittat rätt. När hon hade tänkt annonsera om privatsittning, var bokningslistan full redan innan annonsen kommit ut i tidningen.

– Det känns som att jag verkligen är på rätt plats i livet just nu. Jag jobbar som medium, men också med djurkommunikation som jag tycker är min grej. Jag gillar också att lägga tarotkort, även om jag inser att de är ett verktyg för mig att sortera informationen jag får till mig, säger Caroline Henrysson.

Men Caroline Henrysson är så mycket mer än ett medium för andevärlden. I många avseenden är hon en förebild. En kvinna som står stadigt på jorden. Hon har en fast anställning som löneassistent, även om målet någon gång i framtiden är att driva eget företag på heltid. Just nu är prioriteringen annorlunda. Hon är även politiskt aktiv och sitter med i två nämner.

Total öppenhet

Med mediumskapet är hon totalt öppen.

– För mig finns bara 100% ärlighet. Så är det bara. För mig går allt ihop. Har jag nu upptäckt intuitionen så är det klart att den är med mig i allt jag gör, säger mediet Caroline.

Hon har en härlig, mjuk personlighet och är den hon är i alla sammanhang. Köper inte folk det – ja, då är det deras förlust.

– Jag är förälder, djurägare, politiker och yrkesarbetande. Och medium. För mig är det inte konstigt alls.

Tidigare var hon blyg och satte sig gärna längst back och observerade omgivningen.

I dag tar hon för sig. Upptäckten av den mediala förmågan har gjort henne mer säker och gett henne en styrka hon inte visste att hon hade.

– Utan mediumutbildningen skulle jag aldrig ha sökt jobbet inom ekonomi, jag skulle inte ha trott på min förmåga. Upptäckten har gett mig en sån styrka, och det vill jag mer än gärna att andra ska upptäcka hos sig själva.

– Jag är väldigt mån om mina klienter och att de går stärkta ur sessionerna, säger Caroline Henrysson och nämner vikten av att skapa förtroende och tystnadsplikt som självklarheter.

Fakta

Caroline Henrysson
Ljungby
Cert Medium som arbetar med tarot, healing och djurkommunikation.

Text och porträttfoto: Maria Äxter

(Ursprungligen ur Ascala Magazine)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn