Terry Evans – Om Ascala

0
1837
Terry, kan du berätta mer om Ascala för våra läsare? Vem eller vad är Ascala?

Som barn kunde jag besöka rum inom mig själv som logiken eller intellektet inte gav mig tillgång till. Det var som att bo i en herrgård med många rum. Ascala-intelligensen, som jag ofta pratar om, var en stor del av mig och jag var en del av den, men jag förstod det inte då. Jag bara visste saker, men jag förstod inte hur det fungerade. Jag fick insikter och bara visste att det var rätt. Vad är Ascala-intelligensen? Jag tror att det är något som sträcker sig bortom de ”normala” sinnena.

Första gången som jag medvetet öppnade dörren till den intelligensen var när jag besökte ett medium för en konsultation. Det var under den konsultationen som dörren till mina inre rum öppnades, rum som vi alla har inom oss. Det var som om mediet hade känt mig i flera år, nästan som om han varit en konstant följeslagare. Efter konsultationen presenterade sig Ascala intelligensen för mig för första gången. Han visade sig i en klärvoajant vision, i form av en buddhistmunk. Det var då utforskandet av mina inre rum verkligen började och blev till en bestående del av mitt medvetande.

Första rummet som han tog med mig in i var det mediala rummet. Under sittningen jag hade med mediet bekräftade han många upplevelser som jag haft ända sen barnsben. Fram till dess hade det inte varit begripligt. Jag började utbilda mig till medium. Det gav mig tillträde till andra rum och minnen. Det som denna intelligens hade lett mig till som barn var inte längre bara fantasier, det hade faktiskt hänt! Och hur kunde mediet veta? Jag hade inte gett honom någon information.

Som barn var jag alltid fascinerad av mysterier och det okända. Med åren insåg jag att behovet att utforska hade varit väldigt viktigt för mig. Ascala-intelligensen har alltid förstått när jag är redo att öppna en ny dörr. När vi utforskade min själs olika rum började även min kärlek till medvetandet och psykologi utvecklas. Under den här perioden brukade Ascala ge mig förutsägelser om vad jag skulle komma att göra i framtiden, men just då var det bara ord.

Vad är syftet med Ascala-intelligensen, budskapet till läsarna?

Ascalas syfte har varit att få mig att komma i kontakt med aspekter av min personlighet och potential, vilket har gett mig många nya verktyg. Ascala-intelligensen har utmanat och inspirerat mig. Det mest inspirerande av allt var när han tog med mig in i vildmarken, i min inre värld för att hjälpa mig acceptera och konfrontera den jag verkligen är, min inre natur. Hans inspiration och stöd tände min entusiasm och min tro på mig själv. Genom åren har det hjälpt mig att bli aktiv och delaktig i arbetet med människor. Det har gjort det möjligt för mig att finna min plats här i världen och arbeta med det som är naturligt för mig.

Ascalas budskap till alla människor handlar om att hjälpa dem att upptäcka sig själva och att aktivera den inre potentialen för att upptäcka vilka de är och vad deras uppdrag i detta liv är, vad de är ämnade att arbeta med. Ascala News är Ascala-intelligensens ansikte, vilken genom sitt innehåll förhoppningsvis erbjuder nya möjligheter. Förhoppningen är att inspirera dem som söker efter sitt syfte.

På vilket sätt arbetar Ascala med eller genom dig?

Ascala fortsätter att aktivera aspekter av mitt sinne och mitt medvetande, vilket gör det möjligt för mig att fortsätta den resan och förstå ännu mer om Ascala-intelligensen. Det är en intelligens som finns inom alla, i en eller annan form, vi ger den bara olika namn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn