En bra tarotläsare har medkänsla, är intuitiv och förstår vikten av personlig utveckling, även för tarotläsaren själv. När du är i samklang med dig själv och närvarande i mötet med andra människor då kommer intuitionen automatiskt. Det är inget du behöver tänka på att du måste plocka fram allra först. Du ÄR intuition. Mötet själar emellan gör ord överflödiga. Känslan av enhet och förståelse är något varje människa längtar efter. Gör inte du?

Förra helgen höll jag och min sambo Magnus grundkurs i Intuitiv Tarot i Köping. Grundkurserna är alltid spännande och väldigt givande, även för oss. När vi presenterar vår metodik att läsa kort intuitivt och delar med oss av vår fascination av Narrens resa genom stora arkanan, får även vi vara med på resan ännu en gång. Vår egen inre resa djupnar och vi förstår mer om oss själva och om tarot.

Jag gick förundrat runt bland deltagarna och lyssnade när de gjorde sina parövningar. De läste kort för varandra och jag reflekterade över hur självklara de verkade. Det kändes som att ingen av dem egentligen var nybörjare. Flera av deltagarna kom varandra riktigt nära. Hjärtan öppnades. Tårar fälldes. Insikter sjönk sakta in. Det tog hand om varandra.

Där och då slog det återigen mig att intuitionen är ingenting om inte medkänslan finns där, om inte själva mötet kommer i första hand. När du accepterar att du är synlig och sedan blir lyssnad till så läker många inre sår. Deltagarna var väldigt närvarande i sina möten. De såg, lyssnade till och bekräftade varandra på ett kärleksfullt sätt.

När vi kom till avsnittet vi döpt till TRE GYLLENE REGLER för att bli en så bra tarotläsare som möjligt, kändes orden ganska överflödiga. Deltagarna hade redan visat att de förstått vår filosofi, vårt budskap, men jag delar dem här med dig också så du får känna in dem.

KNOW THYSELF. Lär känna dig själv. Bli medveten om din historia och vad som skapat dig till den du är. Förstå dina känslor och varför du tänker och agerar som du gör i olika situationer. Endast då du känner dig själv kan du skilja mellan det du känner och tänker, och det någon annan känner och tänker. När du är grundad i dig själv är du mer intuitiv.

BE AN OBSERVER. När du vet vem du är och varför du är den du är, kan du också göra aktiva val. Släpp taget om eller förändra det du inte är nöjd med och skapa utrymme för att andra delar i dig själv ska kunna växa. När du inte längre är ett offer för ditt liv, utan tar hundra procent ansvar för dina tankar, känslor och reaktionsmönster, blir du ett neutralt vittne till dig själv. Då har du också lättare att vara det till­sammans med människor du möter. När du är i kontakt med det högre kan du välja ett icke-dömande förhållningssätt.

OPEN YOUR HEART. Medkänsla och öppenhet är fina redskap när du lyssnar till andra människor. När du vågar vara nära dig själv och människor i din om­värld finns inga hinder och inga rädslor. I ett öppet hjärta finner du alla svar. När du är nära dig själv och nära din själ, så är du nära allas själar. När du landar i hjärtat, i kärlek och i medkänsla är du ett med allt.

Kia Enbarr – Silvermåne
Vägledare och utbildare inom djurkommunikation och Intuitiv Tarot.
Silvermåne på Facebook.

Föregående artikelPlötsligt var jag i rymden
Nästa artikelKan ett medium vara allt för alla?
Ända sedan barnsben har djuren legat mig varmt om hjärtat. Hästar och hundar har alltid funnits i min närhet och med det också föreningsarbete. Redaktör för olika klubbtidningar har också varit en sysselsättning som föll sig helt naturligt för mig eftersom reklambyrån var min arbetsplats under många år. Mitt andliga intresse har funnits med mig sedan tidiga tonåren och när jag var 21 började jag meditera i grupp. Vad jag inte visste då, var att jag tio år senare skulle leda min första studiecirkel i djurkommunikation eller att jag ytterligare tio år senare skulle ha utvecklat en helt egen tarotutbildning som mer baseras på intuition än på det traditionella sättet att lära ut. Idag lever och arbetar jag med Magnus Pamp. Vi arbetar bl a med Intuitiv Tarot, Djurkommunikation, Drömtolkning och Transformation Game. Allt vi gör i vårt arbete genomsyras av intuition och personlig & andlig utveckling. Det jag har kommit att intressera mig för är framför allt hur vi använder oss utav vår intuition i olika sammanhang, i vardag som arbete. Därför kommer du på mina sidor kunna läsa berättelser om olika djurmöten jag gjort, om hur du kan använda tarotkorten för att fördjupa kunskapen om dig själv och om själens tysta röst, intuitionen, som försöker nå dig genom ditt vardagsbrus.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn