Vad kan Terry Evans erbjuda genom sitt arbete som medium?

Medial Demonstration en sk Storseans

I denna typ av demonstration visar mediet sin förmåga att ge bevis på en andekontakt och ge de budskap kontakten önskar förmedla. Denna typ av presentation är öppen för allmänheten. Biljetter finns att köpa i vår webshop.

Privatsittning

Pris
1000 kr för 30 min

Syftet med en privatsittning är att ge bevis på liv efter döden. Nära och kära, släkt och vänner, som inte finns med oss längre, kan ta i kontakt med dig via ett medium. Det kan vara vem som helst, som har haft någon form av relation till dig. Ibland händer det även att gamla släktingar kommer, som du kanske inte har haft möjlighet att lära känna i livet. Det är alltid andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom och lämnar budskap till dig.

Obs! Vi rekommenderar att du spelar in privatsittningen på din mobiltelefon.

Terry använder engelska när han arbetar. Tänk därför på att du kan missa viktig information om du inte förstår alla ord som används. Meddela om du vill ha svensk tolk närvarande under sittningen när du bokar tid.

På kursgården Gamla Byskolan har vi även ett husmedium som är utbildad av Terry Evans, Anki Pettersson.

Medialt samtal

Pris
1000 kr för 30 min

Behöver du hjälp att förstå paranormala upplevelser eller liknande? Den här typen av konsultation kan hjälpa dig förstå vad det är du upplever och syftet med det, vilket kan bidra till att skapa en bättre grund att stå på. En del kan också uppleva att de får bättre struktur på sina egna tankar. Det här kan även vara ett bra tillfälle att skifta fokus, kanske erbjuds du en ny riktning, något du inte har funderat på tidigare.

Obs! Vi rekommenderar att du spelar in det mediala samtal på din mobiltelefon.

Terry använder engelska när han arbetar. Tänk därför på att du kan missa viktig information om du inte förstår alla ord som används. Meddela om du vill ha svensk tolk närvarande under det mediala samtalet när du bokar tid.

Boka en privatsittning eller ett medialt samtal med Terry igenom att kontakta kontoret på:

Tele: 0581-519 00
Email: info@creativexperiences.com

Föredrag

Boka Terry Evans för en inspirerande och interaktiv föreläsning. Ämnet för föreläsningen är öppet för önskemål och kan skräddarsys tillsammans med beställaren. Kontakta Sveriges Talare för bokning på https://www.sverigestalare.se/talare/terry-evans

Utbildningar

Storseans i Örebro med Terry Evans 27 februari 2020

Storseans i Vänersborg med Terry Evans 3 mars 2020

Medial Afton med Terry Evans 19 mars 2020