Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

Grunden för hans arbete som medium baseras på ”Spiritualist Nations Unions” filosofi, vilken är en organisation som finns i Storbritannien. Det centrala i denna filosofi är att det finns liv efter döden. Mediets uppgift är att låta sig användas som en neutral länk mellan ”andra sidan” eller andevärlden, som det också kallas, och vardagsverkligheten i det här livet. När denna länk skapats börjar andekontakten (den avlidna personen), som ofta är en släkting eller en vän, att ge mottagaren bevis på sin fortsatta existens på en annan medvetandenivå.

DSC_0198

Allteftersom Terry Evans arbete utvecklades insåg han snart att andekontakterna hade mycket mer att erbjuda än att bara bevisa den mänskliga själens fortsatta existens. Våra andliga motsvarigheter erbjuder oss faktiskt speglar som reflekterar vår egen inre potential. De erbjuder oss ovärderliga nycklar som kan hjälpa oss lösa svåra situationer eller problem i vardagslivet, samt glädjen att återförenas med våra nära och kära.

Den tidiga spiritualistiska undervisningen tillhandahöll en fast grund för Terry Evans egen personliga utveckling. Den gav oändliga möjligheter att använda potential som legat dold. I och med att han erkänner och använder denna inre resurs fortsätter hans arbete med mediumskap och relaterad undervisning att utvecklas.

Hans bok ”BERGET – vägen till frihet” är baserad på den undervisning och inspiration han fått från sina andliga ledare. Den finns att köpa i vår butik.

Hur går Terry Evans ut med sitt arbete som medium?

Medial Demonstration en sk Storseans

I denna typ av demonstration visar mediet sin förmåga att ge bevis på en andekontakt och ge de budskap kontakten önskar förmedla. Denna typ av presentation är öppen för allmänheten. Biljetter finns att köpa i vår webshop.

Privatsittning

Pris
850 kr för 30 min
1000 kr med tolk

Syftet med en privatsittning är att ge bevis på liv efter döden. Nära och kära, släkt och vänner, som inte finns med oss längre, kan ta i kontakt med dig via ett medium. Det kan vara vem som helst, som har haft någon form av relation till dig. Ibland händer det även att gamla släktingar kommer, som du kanske inte har haft möjlighet att lära känna i livet. Det är alltid andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom och lämnar budskap till dig.

Obs! Vi rekommenderar att du spelar in privatsittningen på din mobiltelefon.

Terry använder engelska när han arbetar. Tänk därför på att du kan missa viktig information om du inte förstår alla ord som används. Meddela om du vill ha svensk tolk närvarande under sittningen när du bokar tid (tillägg för tolk 150 kr).

På kursgården Gamla Byskolan har vi även ett husmedium som är utbildad av Terry Evans, Anki Pettersson.

Medialt samtal

Pris
850 kr för 30 min
1000 kr med tolk

Behöver du hjälp att förstå paranormala upplevelser eller liknande? Den här typen av konsultation kan hjälpa dig förstå vad det är du upplever och syftet med det, vilket kan bidra till att skapa en bättre grund att stå på. En del kan också uppleva att de får bättre struktur på sina egna tankar. Det här kan även vara ett bra tillfälle att skifta fokus, kanske erbjuds du en ny riktning, något du inte har funderat på tidigare.

Obs! Vi rekommenderar att du spelar in det mediala samtal på din mobiltelefon.

Terry använder engelska när han arbetar. Tänk därför på att du kan missa viktig information om du inte förstår alla ord som används. Meddela om du vill ha svensk tolk närvarande under det mediala samtalet när du bokar tid (tillägg för tolk 150 kr).

Boka en privatsittning eller ett medialt samtal med Terry igenom att kontakta kontoret på:

Tele: 0581-519 00
Email: info@creativexperiences.com

Föredrag

Boka Terry Evans för en inspirerande och interaktiv föreläsning. Ämnet för föreläsningen är öppet för önskemål och kan skräddarsys tillsammans med beställaren. Kontakta Sveriges Talare för bokning på https://www.sverigestalare.se/talare/terry-evans

Utbildningar

Du kanske också är intresserad av